Tietoa mainostajalle ›
, , , , , ,

Tinder, sinä sitten teit sen!

8.1.2018

Huhheijjaa. Olihan se nyt eilen erikoinen ilta. Oikeastaan ensimmäinen kirjoitus, jonka julkaisua jännitin heti sen ”ilmoille” päästämisen jälkeen. Ja en kyllä ymmärrä miksi. Miksi onnesta ja ilosta kirjoitettua juttua täytyisi jännittää? Kyllähän sen itse tiedostaa, että erot ja uudet ihastumiset kiinnostavat ihmisiä. Ei siis minun, mutta näin yleisellä tasolla. Ja lähinnä jännitin tämän toisen ihanan ihmisen puolesta. Asioista on puhuttu paljon, asioista on puhuttu todella avoimesti, mutta silti omista ihastumisista lukeminen Iltalehdestä saattaa tuntua hieman hämmentävältä. Hyvin se meni ja varmasti tulee menemäänkin.

Missäs te oikein tapasitte? Tähän kysymykseen olen vastaillut aikasen monta kertaa ja aina yritän jotenkin kierrellä asiaa. Miksiköhän se tuntuu niin vaikealta sanoa, että Tinderissä, joo Tinderissä törmäsimme. Varmasti osittain siksi, että olen itsekin parjannut tätä liekkisovellusta oikein urakalla. Uskonut ja vähän halunnutkin, että joku muu keino, kun se punainen liekki antaa minulle mahdollisuuden tutustua uuteen ihmiseen. Täällä minä uskoin jo yllättäviin kohtaamisiin -> ei tullut. Täällä minä jo leikittelin Napakympillä -> en hakenut. Alttariakin suunnittelin -> nössö. Perunajauhoakin jo olin kengänpohjiin virittelemässä -> Missä enää edes järjestetään vanhan koulukunnan lavatansseja?

Annetaan nyt sovellusrakkaudelle anteeksi ja hyväksyn asian. Tinder meidät yhteen saattoi, vaikka olin kuulemma tuijottelut hänen peräänsä aikoinaan jo Profeettojen keikalla. Itse en kyseistä asiaa muista, mutta kyllä. Kaksi kertaa olin katsonut. Kiinni jäin. Eräänä sunnuntaisena aamupäivänä heikkona hetkenä painoin etusormellani sitä vihreää sydäntä. Jos yhteisenä mielenkiinnonkohteena on päiväunet ja NaughtyBrgr, niin ei voinut olla painamatta. ”It´s a match.” Luki ruudulla. Keskustelunavauksena lyhyt ja ytimekäs: Wau!

Minusta kerkesi tulla tässä lyhyessä ajassa jo kyyninen p####a. Askelmerkit olivat aivan hukassa täällä nykyisen deittimaailman tanssiaisissa. Sitä alkoi mennä treffeille jo ajatuksella, että miksiköhän tämä ei nyt toimisi? Kyllä jotain pitää aina olla vinossa. Ei ehkä ihan paras ajattelumalli lähteä rakentamaan mahdollista yhteistä tulevaisuutta. Tämänkin tapaamisen meinasin jo perua. Oli ollut pitkä päivä töissä. Lenkille en kerennyt ja vettä vihmoi poikittain. Noh, käydään nyt, kun en kehtaa perua. Ja juuri nyt en voisi olla onnellisempi etten sitä perumisviestiä lähettänyt. Pienestä se on kiinni, isot asiat.

Niin ja lueskelin teidän lähettämiä kommentteja ja minulle tuli niin hyvä mieli. Teidän, minulle tuntemattomien ihmisten lämminhenkiset viestit olivat juuri huippuja. Tästä on hyvä jatkaa ja ei. Älkää pelätkö. Ei tämä nyt muutu ihan pelkäksi lemmenlaivablogiksi. Vähän saa, vähän saa.

Mukavaa viikkoa!

-Esko-

// Kuvat: Amanda Aho //

Comments (23)

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Muffin 8.1.2018 at 21:27

  Tää on aivan mahtavan rohkaisevaa, että sieltä Tinderistä voi oikeesti löytää jonkun ihanan! ☺️❤️ Ja juuri siksi on hienoa, että tämänkin asian jaat meidän lukijoiden kanssa ☺️

  • Reply Esko 11.1.2018 at 16:11

   Kiitos Muffin!! Olipa kiva kuulla, että on rohkaisevaa, eli sinäkin nyt sinne vaan…:) Avoimesti on menty ja tullaan menemään…Kivaa loppuviikkoa!!..:)

 • Reply Elina 8.1.2018 at 21:45

  Kyllä meitä tinderistä toisensa löytäneitä alkaa olla jo niin paljon, ettei sitä tarvii nolostella😉 itellekin se toinen tuli tinderissä vastaan😊 eikä varmaan muuten oltais tavattu, kyllä asiat on välillä niin hienosti meille suunniteltu😊

  Kaikkea hyvää teille😊

  • Reply Esko 11.1.2018 at 16:10

   No, ei tarvitse Elina ei…:) Itse sitä vaan parjasi ja parjasi. Ja sitten kävikin näin..just hyvä. Kaikkea hyvää myös teille!!…

 • Reply Emmumemmu 8.1.2018 at 21:51

  Moikka Esko!

  Olen seurannut matkaasi alusta asti ja voi että miten ihana oli lukea eilinen postauksesi. Ihana kun olet löytänyt uhmisen rinnallesi. Itse erosin vuosi sitten miltei 10 vuoden suhteesta. Tämän lukeminen antaa itsellekin toivoa siitä, että ehkä jonain päivänä itsekin saa tuntea samanlaista tunnetta ja katsella vaaleanpunaisila laseilla elämää. Ihanaa, rakkaudentäyteistä kevättä!

  • Reply Esko 11.1.2018 at 15:35

   Kiitos EmmuMemmu! Mukava, että olet ollut alusta asti mukana. Oli myös melkoisen ihana kirjoittaa kyseinen juttu. Toivon sinulle kaikkea hyvää!!! Aina on toivo! Aina!…🙏

 • Reply Emilia 8.1.2018 at 22:43

  Itsekin löysin Tinderistä ja en usko, että olisimme koskaan muuten tavanneet, joten kiitän Tinderiä! 😉 ja hei onnea hurjasti <3

  • Reply Esko 11.1.2018 at 15:33

   Kiitos Emilia ja onnea myös teille!…🙏

 • Reply Heli 9.1.2018 at 00:29

  Mitenhän se Lumikki nyt asiaan suhtautuu? Tosin se suhde vaikutti jo kovin haalenneelta 🤔. Tuohon törmää usein, että kierrellen kerrotaan Tinderin osuudesta, ei kai se yhtään jalommaksi asiaa tee jos tapaisi kirjaston hyllyjen välissä. Itse kyllä haaveilen siitä Salen kassajonossa tapaamisesta 😂

  • Reply Esko 11.1.2018 at 15:33

   Heippa Heli!
   Lumikille täytynee kirjoittaa kirje. Hyvällä tietysti. Näin ajateltuna, ei kai sillä sitten oikeasti ole niin väliä missä sitä sattuu törmäämään. Ehkä tärkeämpää se, kuinka sen saa kestämään. Salessa ja Alepassa sattuu ja tapahtuu…😁😁

 • Reply Anni 9.1.2018 at 08:43

  Tinderistä löytyi täällä Espanjassakin 🙂 Vaatii vaan paljon paljon paljon hyvää tuuria, että sieltä jonkun nappaa. Miksi se blodille Espanjassa on hankalaa: https://paraneekovaihtamalla.wordpress.com/2017/04/18/deittailun-ihmeellinen-maailma/

  • Reply Esko 11.1.2018 at 15:31

   Heippa Anni Espanjaan!!…☀☀ Se vaatii nimenomaan sitä ja ehkäpä himppasen myös kärsivällisyyttä…😊 Onnea ja kivaa päivää!!

 • Reply Eve 9.1.2018 at 09:42

  Tinder on niin yleinen nykyää, että varsinkaan nuorempi polvi ei hämmästy vaikka sieltä oiski kumppani löytyny. Tapasin oman poikaystäväni sitä kautta, nyt 3,5-vuoden jälkeen olen edelleen päivittäin kiitollinen liekkisovelluksesta… 🔥🙏🏻 Rakkauden löytäminen on maailman ihanin asia, sen löytäessään on niin onnekas!

  • Reply Esko 11.1.2018 at 15:05

   Onnea teille, onnea! Ja siis juurikin niin. Ja ehkäpä totta. Nuoremmalle polvelle ”sovellusrakkaus” aukeaa hieman eri tavalla…mutta mitäpä sitä arvuuttelemaan. Nyt täytyy fiilistellä. Kivaa päivää!..:)

 • Reply Minni 9.1.2018 at 10:26

  Ihanaa Esko!! Kylläpä nousi hymy korkeasti huulille! 🙂 <3 Alusta saakka mukana seuranneena on aidosti onnellinen olo puolestasi. Jes!

  T. Minni

  • Reply Esko Kyrö 11.1.2018 at 14:53

   Oi, onpas Minni mukava kuulla. Mahtava, että olet ollut jo niin kauan mukana…:)

 • Reply Nippe 9.1.2018 at 10:50

  O-n-n-e-a teille! 👔💄

  • Reply Esko Kyrö 11.1.2018 at 14:52

   Kiiiitos Nippe!!!..:)

 • Reply No nyt on luxusta, nyt on luxusta | E2O 9.1.2018 at 20:03

  […] monessa asiayhteydessä. Esimerkiksi ensimmäisenä keskustelunavauksena. Ainiin, lupasin sen lemmenlaivattomuuden ainakin hetkeksi. Itse pidän suuresti visuaalisuudesta ja kauneudesta. Eilen sain olla näiden […]

 • Reply Maija 10.1.2018 at 13:57

  Tinderistä se minäkin helluni löysin 3 vuotta sitten. Eipä tuota varmaan muuten olisi ikinä tullut kohdattuakaan, kun aivan eri kaupungissa lymyiltiin. Yhteisen musiikkimaun voimin samalle keikalle satuttiin ja siellä sitten tavattiin. Siitähän se sitten lähti. Ensi viikolla pitäisi muuttaa pitkätukan perässä 220 km päähän. Eikä suinkaan olla ensimäinen Tinder-pari ystäväpiirissä. Viime kesänä toinen poppoo meni jo naimisiin, ensin pyörähdettyään synnytyslaitoksella. Ihan turhaa parjataan sitä sovellusta, ei sitä koskaan tiedä!

  • Reply Esko Kyrö 11.1.2018 at 14:48

   No, just hyvä Maija! No, sinne vaan pitkätukan matkaan. Hienoa!! Tämähän on siis uskottavaa. Ja totta, ei tiedä ei. Hyvää muuttoa ja talvea!!…:)

 • Reply Emmi 11.1.2018 at 10:00

  Täälläkin onnellinen Tinder-pari 🙋‍♀️ ja ihan avoimesti asiasta kerrotaan ja heitetään vitsiä. Mitäpä sen väliä missä ollaan tavattu kunhan ollaan tavattu. Meilläkin oli ennen ekaa tapaamista about miljoona kompastuskiveä mutta joku intuitio sai oleen välittämättä niistä koska sit kun ekan kerran nähtiin ni se oliki menoo sitten heti ensisilmäyksestä! Eipä sen ekan tapaamisen jälkeen oo ollut päivääkään etteikö olis ollu jutut kesken ties missä snäpeissä ja watsapeissa eikä epäilystäkään siitä etteikö tää olis nyt just SE.

  • Reply Esko Kyrö 11.1.2018 at 14:36

   Wau Emmi! Sehän kuulostaa juurikin hyvältä ja myös tutulta. Intuitio on muuten hieno asia, erikoinen. Kivaa päivää!!

  Leave a Reply