Tietoa mainostajalle ›
, ,

Alkuvuoden luetuimmat. Lempi kiinnostaa…

27.2.2018

Lempi, love, romantiikka, pinkit lasit, lemmenlaiva. Esko on hurahtanut. Vai onko se Esko hurahtanut? On se Esko varmasti hieman hurahtanut. Olotilaan, joka merkitsee minulle todella paljon. Hyvää, oikein hyvää teki olla parisen vuotta omillaan. Hyvää, oikein todella hyvää on ollut ihmisen kanssa, joka yksinkertaisesti saa sinut hyvälle tuulelle. Ihmisen, jonka tapaamista aina odottaa ja kenen kanssa neiti aika on se pahin vastustaja.

Palailin lomalla alkaneen vuoden kirjoituksiini ja niitä lueskeli hymy huulilla, vaikka näin itse sanonkin. Google Analytics, tuo käppyröiden ja kippuroiden tyyssija. Sai se myös erikoisia sykäyspiikkejä jokaisen lemmenlaiva-tekstini kohdalla. Mukava huomata, että myös analytiikka on ihastumiseen ja parisuhteeseen uskovaa sorttia. Alkuvuoden suurimmat piikit x-akselilla ovat aiheuttaneet seuraavat kirjoitukset:

…JA SITTEN MINÄ TAPASIN SINUT

TINDER, SINÄ SITTEN TEIT SEN

…JA NÄIN HÄN MINUSTA AJATTELEE

ETTEKS TE NYT VÄHÄN NIINKU STYYLAA?

Elämä se jaksaa aina yllättää. Ja vieläpä juuri silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa. Nämä vanhat ja kuluneet sanonnat realisoituvat, mitä enemmän elämässä on erinäisiä sävyjä. En minä osannut mitään odottaa. Kaiken meinasin jo perua ja sepä olisi harmittanut. Tai ei, ei se olisi harmittanut, kun ei olisi mistään mitään edes tiennyt. Edelleen jaksan toitottaa, pienestä se on kiinni. Niin, ja ne Lissun ensitapaamiselle tuomat valkosuklaakeksit. Niitä en unohda. Niistä täytyy tehdä kyllä ihan oma postaus tänne muiden maistuvien jälkiruokareseptien sekaan. Maukas PuffetPätkisTuplana ja Marsit rasvakeittimessä.

Aurinkoa ja kireää pakkasviikkoa!!

-Esko-

// Kuvat: Antti Sihlman //

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maarit 28.2.2018 at 08:34

  Mukava tunne mikäli oikein muistan…🤔 Ihastua ja rakastua😍
  Koskas Liisa alkaa bloggaan😉 Hyvää kevättä ja rakkautta jatkossakin❤🎈

  • Reply Esko Kyrö 28.2.2018 at 17:46

   Kyllä, mukava on. Oikein muistat…Niinpä, sepä olisikin just kova E2O plus 1…:) Kiitos, samoin sinulle Maarit!!

 • Reply Ansku 28.2.2018 at 20:35

  Ehdotan kyllä nimenmuutokseksi suoraan ” Esko Lissulandiassa”

  • Reply Esko Kyrö 28.2.2018 at 21:28

   Heippa Ansku!
   Ei huono. Tai Esko ihmemaassa on myös ihan ok…😊 Kivaa iltaa!

  Leave a Reply

  Website Security Test