Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Askel tuntemattomaan

3.4.2016

E2O_20160327-34
E2O_20160327-2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuka?

Nimi: Esko Kyrö

Koulutus: kasvatustieteen maisteri, erityisryhmien liikunnanohjaaja

Ammatti: luokanopettaja

Siviilisääty: yksinäinen

Perhe: 5-vuotias vauhtimimmi

Harrastukset: juoksu (kaikissa muodoissa), koripallo, salibandy, kuntosali, kulttuuri ja kirjoittaminen

Mediassa: Iholla tv-sarja syksy 2014, Jaksa Paremmin tv-sarja 2015-2016, Kolmistaan-blogin ex-kirjoittelija 2014-2016

Somessa: Instagram: @eskokoo Facebook: facebook.com/eskokyroblogi Snapchat: eskokoo Twitter: EskoKyr Youtube: Esko Kyrö

Oma blogi, nyt se sitten on todellista. Ehkäpä tämän alkusysäys olisi voinut tulla hieman iloisemman tapahtuman kautta, mutta nyt kävi näin. Olen useita vuosia seurannut Karoliinan Kolmistaan-blogin rakennusta ja kirjoittamista. Milloin olen pitänyt lakanaa kuvien taustalla, milloin olen seisonut pelkissä boksereissa lumihangessa etsimässä sitä täydellistä auringonpilkahdusta. Pari vuotta sitten sain mahdollisuuden käydä itsekin kirjoittamaan. Kirjoittaminen, siitä minä pidän. Siksi tätäkin postausta teille naputtelen.

Tässä sekavassa elämäntilanteessa kirjoittaminen on ollut todella tärkeää. Olen lukenut kirjoja, kirjoittanut, lukenut, urheillut ja taas kirjoittanut. Korttitalo sortui pahemman kerran ja nyt se olisi järjestettävä siistimpään pinoon kuin koskaan aikaisemmin. Kirjoittaminen ja vuorovaikutus tulevat olemaan varmasti minulle hyvin tärkeitä rakennuspalikoita.

Tervetuloa mukaan seuraamaan elämääni aivan uuden tilanteen edessä. E20-blogi tulee pitämään sisällään elämän eri vivahteita: Arjesta, syvällisistä pohdinnoista vääränkokoisiin kurahaalareihin. Sisutuksen, tyylin, muodin kautta isän ja tyttären väliseen pohjattomaan rakkauteen.

Teitä lukijoita haluan todellakin kuunnella. Mitä te toivoisitte tältä uudelta blogiltani? Ulkoasua vielä hiotaan, joten mitäpä tykkäätte ja mitä toiveita sen suhteen?

Tervetuloa! Nyt on otettu askel tuntemattomaan. Elämässä ja kirjoittamisessa.

-Esko-

P.S. Illalla julkaistavaa postausta en ihan heti kuvitellut kirjoittavani…

//Kuvat: Jere Lehtonen//

Comments (109)

You Might Also Like

109 Comments

 • Reply Hanna 3.4.2016 at 08:08

  Hyvältä näyttää ainakin kännykällä lukiessa ja logo on hieno! Sun juttuja olikin jo ikävä :).

  • Reply Esko 3.4.2016 at 08:39

   Huomenta! Onpa kiva kuulla, että toimii. Logosta pidän itsekin suuresti. Juttuja tulee kovaan tahtiin, joten auttaa varmasti pahimpaan ikävään…:) Oikein kivaa sunnuntaita.

 • Reply niina 3.4.2016 at 08:29

  Sulla on niin aito, lämmin ja rehellinen meininki. Annat sillä vaan mennä!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 08:40

   Tähän olen aina pyrkinyt ja tulen näin tekemään jatkossakin. Annetaan mennä ja oikein mukavaa päivää!!

 • Reply Hekku 3.4.2016 at 08:45

  Tunteita herättäviä kirjoituksia,tarinoita jotka lukiessa päättyy hymyyn,nauruun,aitouden välähdyksiä. Kyl sä hyvin vedät????,tsemiä!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 08:54

   Huomenta Hekku!
   Uskoisin, että illalla julkaistava kirjoitus tulee päättymään johonkin tunnetilaan. Nähtäväksi jää onko se jokin noista…Kiitos, pyrin vetämään mahdollisimman hyvin.

 • Reply Maarit 3.4.2016 at 08:57

  Siitä se lähtee!!! Ihan hyvältä näyttää meikäläisenkin silmiin. Tämä on varmaan elämäni ensimmäinen blogi,jota alan seurata sen alkumetreiltä. Joskus harkinnut itsekin,että alkaisin kirjoittaa blogia,mutten ole uskaltanut. Siispä hyvä!!! Kiva kuulla vaikka bloginpidon ilot ja surut,kompastuskivet,jos ilmenee ja mitä kivaa se tuo sun uuteen elämään. 🙂

  • Reply Esko 3.4.2016 at 09:22

   Huomenta Maarit. Huippua, että alat seuraamaan. Kannattaa aloittaa kirjoittaminen ja postausideasi on todella hyvä. Sisältöä se on ainakin tuonut jo tässä vaiheessa. Kivaa päivää!!

 • Reply Helmi 3.4.2016 at 08:59

  Jotain hyvää huonon keskelle, blogi toimii todella hyvin! Ainakin puhelimella selatessa näyttäytyy hyvältä ja odotus teksteistäsi palkitaan myös varmasti. Jospa aurinkoa kevääseen löytyisi myös ☀️

  • Reply Esko 3.4.2016 at 09:23

   Kiitos! Kiva, että toimii. Jotain hyväähän tänne on saatava ja ennenkaikkea sisältöä täyttämään tyhjiötä, joka elämään tässä on tullut. Eiköhän aurinko paista vielä joskus. Mukavaa päivää!

 • Reply saparo 3.4.2016 at 09:00

  Hyvältä näyttää uusi blogi! 🙂
  Innolla jään odottelemaan seuraaviakin postauksia, sun tekstejä on ollut aina tosi kiva lukea!
  Paljon tsemppiä elämänmuutokseen ja uuteen alkuun!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 09:24

   KIIIITOS!! Pyrin tuottamaan mielekästä sisältöä jatkossakin. Kiitos tsempeistä, niitä todella tarvitaan.

 • Reply Peppi 3.4.2016 at 09:04

  Loistavaa Esko! Tästä se lähtee, oma blogi ja myös uudenlainen elämä 🙂 Kaikkea hyvää sulle!
  ps. voit olla varma, että meitä lukijoita blogillasi riittää 🙂

  • Reply Esko 3.4.2016 at 09:25

   Huomenta Peppi! Kiitos piristävästä viestistä. Ei tää elämä oikein vielä ole lähtenyt, mutta ehkäpä joku aurinkoinen päivä. Olisihan se kiva, että tätä lukisi muutkin kuin isä ja äiti….:) Kivaa päivää!!

 • Reply Elina 3.4.2016 at 09:12

  Hei Esko! ???? Vaikka olet täysin tuntematon ihminen minulle, olen lukenut kolmistaan-blogianne Iholla-sarjasta lähtien ja olen koukuttunut täysin. Seuraan blogeja kyllä, mutta teidän blogi oli semmoinen, mitä oikein odotin, että uusi postaus ilmestyy. Kun kävi ilmi, että olette eronneet, soitin ystävälleni, että ei voi olla totta Esko ja Karo on eronnu ( ihan niinkuin parhaat ystävämme olisivat eronneet :D). Hassua, miten paljon voikaan blogin kautta päästä tuntemattomien ihmisten elämään ja se, että oikeasti kyynel tuli silmäkulmaan. Mutta olen äärimmäisen onnellinen, että sinä jatkat kirjoittamista! Juurikin niistä tuiki tavallisista asioista ja elämän pohdinnoista, jotka herättävät tunnereaktioita! ???? Kaikki asiat kääntyy vielä parhain päin, vaikkei välttämättä tällä hetkellä siltä tunnu. Kohti uusia seikkailuja! ???? Ihanaa ja aurinkoista kevättä sinulle ja pikku neidille! ????

  • Reply Esko 3.4.2016 at 09:28

   Hei Elina! Kiitos viestistäsi ja kannustavista sanoista. Arkea, sitä ihan tavallista uuden elämäntilanteen edessä -> siitä tulee varmasti kirjoiteltua. Toivottavasti ne herättävät ihmisissä jonkinlaisia tunteita. Puolesta tai vastaan. Kivaa ja aurinkoista kevättä myös sinulle!!

 • Reply Katjannh 3.4.2016 at 09:23

  Ihana, että päätit aloittaa oman blogin! Sitä tulee seurattua ihan varmasti 🙂 Jatkat vaan omalla hyvällä tyylillä, niin lukijat (sisältärn allekirjoittaneen) ovat varmasti tyytyväisiä! 🙂

  • Reply Esko 3.4.2016 at 09:29

   Kiva kuulla. Mihinkä sitä tämmöinen ukkeli enää tyyliään vaihtaisi, joten sillä mennään….:) Mukavaa päivää!!

 • Reply Satu 3.4.2016 at 09:42

  Oi, hyvältä näyttää! Innolla jään odottamana. 🙂

 • Reply Alli 3.4.2016 at 09:46

  Moikka!
  Olipa kiva huomata, että jatkat bloggaamista omassa blogissa. Hullua miten eronne kosketti; olettehan käytännössä kuitenkin aivan tuntemattomia ihmisiä! Tsemppiä jatkoon ja aurinkoisia päiviä!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 09:51

   Kiitos!! Täällähän minä naputtelen. Kyllä kosketti ja paljon. Tästä lisää illalla…
   Kiitos tsempeistä ja aurinkoa sinnekin!!

 • Reply sinimarja lindholm 3.4.2016 at 09:47

  Onnea ja menestystä uuteen elämään! Kirjoittamisella on suuri voima! Anna ajatusten virrata.. aia hienoa tekstiä ja ajatuksia sulta!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 09:51

   Huomenta Sinimarja…:) Kyllä, näin varmasti teen!!…Mukavaa päivää teille!!

 • Reply Anni 3.4.2016 at 09:54

  Tsemppiä! Lukija Espanjasta ilmoittautuu seuraamaan seikkailuja 🙂

  • Reply Esko 3.4.2016 at 10:26

   Oi, Espanja!! Kansainvälisyyttä, hienoa. Toivottavasti siellä on jo rantakelit. Täällä ei ihan vielä. Mukavaa päivää!!

 • Reply MariaKoo 3.4.2016 at 10:03

  Hienoa, upeeta, mahtavaa! Onnittelut uudelle!
  Siviilisääty: yksinäinen? Vai yksin? Suomen kielen monimuotoisuutta, ei tässä sen kummempaa tarttumista kirjoitettuun sanaan. Jäin vain miettimään, et kumminko olet halunnut sanan ymmärrettävän.

  • Reply Esko 3.4.2016 at 10:27

   Heippa Mariakoo!!
   Tässä halusin nimenomaan käyttää kielemme monimuotoisuutta. Asian voi ymmärtää lukija juuri omalla tavallaan…:) Ja, kiitos onnitteluista.

 • Reply Tia 3.4.2016 at 10:10

  Huippua! Tuskin maltan iltaa odottaa.
  Eka blogi, jota alan alusta alkaen seuraamaan. ????
  Kummallista tämä nykyaika, kun tosiaan oikeasti tuntemattomat ihmiset voivat alkaa tuntua tutuilta ja niinpä teidän ero sai kyllä surun puseroon …
  Uskon muuten vakaasti, että blogin pitäminen ja siinä vaikean elämäntilanteen pohtiminen auttaa osaltaan sinua eteenpäin. Plus antaa vertaistukea monelle muulle samassa jamassa olevalle. Kiitos siis siitä. ????

  Tsemppiä kovasti kaikkeen, valoisammat ajat ovat varmasti tulossa. ???? nim. Been there, done that.

  • Reply Esko 3.4.2016 at 10:29

   Heippa Tia!
   kiva, että alat seuraamaan. Kyllä varmasti antaa sisältöä ja tämä vuorovaikutus lukijoiden kanssa on hyvin piristävää. Toivottavasti on valoa luvassa. Sitä nyt tarvitaan. Mukavaa päivää!!

 • Reply Suski 3.4.2016 at 10:15

  Mitä teen ekana aamulla kun herään? Tietysti luen kaikkien tärkeiden ihmisten blogit. Tätä oon odottanut että tulisi uusi blogi jota voi seurata sen syntysijoiltaan asti. Ja miehen blogi! Niitä on varmaan maailma pullollaan mutta ne ei oo mua varten (en nyt ala eritteleen millaisia ne on).

  Eronne oli mulle suuri järkytys, mutta sitten onneksi se elämä jatkuu, tavalla tai toisella. Ensimmäinen ajatus mulla oli se että: Mistäs mä nyt luen Eskon ajatuksia?! Instagramissa oon jo sua häiriköiny aika lailla (ihan vitsinä, ymmärtänet) ja kun luin että oma blogi? Jes!

  Tämä tulee oleen mun seuratuin blogi, hyvällä tavalla. Sä oot niin symppis ja hyväntahtonen kaveri että blogissa pitää näkyä kaikki tunteet; ilot ja surut, arki ja juhlakin. Ja ihanaa että vauhtimimmiäkin näkyy, hän on niin ihana.

  Mietin aina kun alan seuraamaan uutta blogia että pitäiskö ottaa uusi nimi millä sitten kirjoittaja ainakin tunnistaa. Mutten ole keksinyt vielä hyvää joten allekirjoitan tämän nyt tähän ja toivon ihania postauksia jatkossa. Tätä lukee varmasti moni ❤

  Yst. Terv. Tätioranssi

 • Reply Hanna 3.4.2016 at 10:27

  Hyvältä näyttää tässä vaiheessa ja voin kokemuksesta sanoa, että tuossa tilanteessa puhuminen, kirjoittaminen ja urheilu on ne parhaat terapeutit. Itse erosin 2 vuotta sitten lasten ollessa 1,5 ja 3-vuotiaat. Rankkaa on ollut ja melkoista tunteiden vuoristorataa, ja vasta viimeisen vuoden aikana oman pään sisältö on vihdoinkin alkanut hyväksyä asian. Aikaa se vaatii, mutta ehdottomasti elämässä eteenpäin ja kohti omia unelmia! Mielenkiinnolla jään seuraamaan blogia ja toivotan voimia sulle tulevaan ????

  • Reply Esko 3.4.2016 at 11:16

   Heippa Hanna! Kiitos viestistäsi ja kokemusten jakamisesta. Joo, kyllähän tämä vanha klisee eli aika varmasti auttaa. (toivottavasti) Kiitos, voimia tarvitaan. Kivaa päivää!!

 • Reply Esko 3.4.2016 at 10:31

  Huomenta TätiO!
  Kiitos mukavista ja kauniista sanoista. Et ole yhtään häiriköinyt. Päinvastoin. Kirjoitan varmasti kaikista fiiliksistä. Aidosti ja minunnäköisesti. Tietty pilke aina silmäkulmassa, vaikka se pilke onkin nyt varmasti hetken kadoksissa.
  Kivaa päivää!!!!

 • Reply taru 3.4.2016 at 10:56

  Hei Esko! Mahtavaa, kun päätit jatkaa kirjoittamista ja perustit oman blogin! Blogin ulkoasu vaikuttaa jo nyt hyvältä ja selkeältä. Jään innolla seuraamaan. Hyvää kevään jatkoa 🙂

  • Reply Esko 3.4.2016 at 11:17

   Heippa Taru!
   Kiva, että tykkäät. Pyrinkin selkeään, simppeliin ja helposti luettavaan ulkoasuun. Kivaa kevättä myös sinulle!!

 • Reply Miia 3.4.2016 at 10:57

  Onnea uudesta blogista!Kuulostaa kivalta nuo ideat mistä tulet kirjoittamaan, arkea, juhlaa, urheilemista, muitia ym. Juurikin niitä odotan lukevani blogistasi 🙂 Olen lukenut kolmistaan blogia ja nyt on kiva alkaa lukemaan sunkin omaa blogia. Jännityksellä odotan illan kirjoitusta!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 11:19

   Aiheet tulevat varmasti heittlemään ihan laidasta laitaan. Sen verran voin paljastaa, että illan kirjoituksessa ei ole samppanjaa ja vaahtokarkkeja. Mukavaa päivää!!

 • Reply Marika 3.4.2016 at 11:03

  Moi!! Kiva juttu kun aloit kirjottamaan!! Luin kolmistaan blogia ja luulin että nyt ei enää näe sinun juttuja.. mutta ilon päivä koitti tänään !! :)) Aurinkoista kevättä!!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 11:19

   🙂 …no, täällä näkee minun juttuja ja paljon. Aurinkoa sinullekin ja mukava, että tämä tuottaa iloa ihmisille…:)

 • Reply Exu 3.4.2016 at 11:25

  Oh yes, Esko! Huippua että homma jatkuu ja nyt se jatkuu just sun näkösenä. Tätä blogia jään seuraamaan mielenkiinnolla. Ja lopulta; https://quotesgram.com/quotes-about-change-and-new-beginnings/#mjdzY3bQbH

  • Reply Esko 3.4.2016 at 11:47

   Moikka Exu! Kyllä se jatkuu juuri minuna itsenäni. Saa toteuttaa itseään juuri kuin haluaa. Ja oli hyvä mietelause. Näinhän se kai menee…Kivaa päivää!!

 • Reply Reetta 3.4.2016 at 11:35

  Hei Esko ja onnea uudelle blogille! 🙂

  Hyvin ainakin kännylle skaalautuu tämä uusi blogisi.
  Olen samaa mieltä – kirjoittaminen auttaa. Se on sellainen hiljainen voimavara.

  Jään ehdottomasti seurailemaan! 🙂

  • Reply Esko 3.4.2016 at 11:49

   Moikka Reetta! Kiitos oikein paljon. Kirjoittamisen parantava vaikutus on merkittävä. Kiva ,kun jäät seurailemaan. Kaikkea hyvää sinulle!!

 • Reply Pau 3.4.2016 at 11:54

  Onnea blogin perustamisen johdosta! Ulkoasu vaikuttaa tosi kivalta ja kirjoitustyyli hyväksi todettu jo aiemmin. Kivaa lukea semmosia elävästä elämästä ja arkisesta arjesta kertovia juttuja vaihteluna semmosille “tervetuloa seuraamaan täydellistä elämääni” -blogeille. Odotan erityisesti katastrofikokkauspostauksia 😉

  • Reply Esko 3.4.2016 at 12:41

   Moikka Pau!
   Nyt ei elämä ainakaan ole täydellistä. Kiitos onnitteluista ja oikein kivaa vailtettavan sateista sunnuntaita!!!…:)

 • Reply Satu 3.4.2016 at 12:01

  Heippa ex-kollegani Esko!

  Nyt voit ainakin kehua sillä, että blogiasi luetaan Pariisissa asti ???? (jatkolentoa täällä kentällä odotellaan…)
  Onnea ja tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen, kiva ettet lopettanut ajatustesi tuomista julkiseksi, mielelläni seurailen teidän uuden arkenne muotoutumista (saman kokeneena). Kirjoittaminen onkin hyvä tapa jäsentää kaikkea tuota myllerrystä, mitä joudut työstämään.
  Aurinkoista kevättä teille kahdelle ja kutkuttavia uusia elämänkokemuksia, blogilla ja ilman!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 12:43

   Heippa Satu!
   Toivottavasti on lento ajoissa…:) Kiitos tsempeistä. Sitä on tälle tielle lähdetty, niin annetaan mennä loppuun asti. Aurinkoista kevättä myös sinulle/teille!!…:)

 • Reply mummi 3.4.2016 at 12:01

  Voi Esko, olen ollut onneton puolestanne. “Opin tuntemaan” sinut jo iholla sarjasta, katsoin joka jakson. Sarjan myötä löysin bloginne. Ainoa, jota seurasin sillä en ole blogien seuraaja. Olen viime ajan tapahtumista ollut hyvin surullinen, se tuli “puskista” vaikka ihmettelinkin joitain asioita. Kaikki sympatiat ovat nyt puolellasi, jostain syystä!
  Toivon kaikkea hyvää elämääsi. Toivon sanonnan ” elämä kantaa” tai ” aika parantaa haavat” olevan totta sinun kohdallasi. Nyt alan seurata sinun blogiasi.
  Huomaathan, että seuraajia on monen ikäisiä!!!!!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 12:45

   Voi Mummi! Tämä on rikkaus, että seuraajia on kaikista ikäluokista. Onhan tämä ollut aikamoista myllerrystä ja pää ei oikein tahdo aina pysyä mukana. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja toivottavasti olet jatkossakin mukana. Sympatiaa varmasti ansaitsevat kaikki, jotka tämmöisten asioiden kanssa joutuvat valitettavasti painimaan.

 • Reply Hannele 3.4.2016 at 12:27

  Olisi kiintoisaa tietää käytännön juttuja erokuvioon ja F:ään liittyen. Miten usein näät tyttöä ja paljonko maksat elatusmaksua, miten homma nyt sun ja tytön välillä pyörii?:)

  • Reply Esko 3.4.2016 at 12:49

   Pikku-F:ää en halua tuoda tähän erosoppaan mukaan mitenkään. Käytännön asioista: muuttaminen, uusi asunto ym…tulen varmasti kirjoittamaan. Oikein mukavaa sunnuntaita sinulle Hannele.

   • Reply Suski 3.4.2016 at 15:36

    Aivan oikein. Yksityisasioita ei pidä sotkeman.

 • Reply Iunau 3.4.2016 at 12:30

  Hyvältä näyttäää! Oon aina pitäny sun kirjotustyylistä! Kirjoitat niin rehellisesti. Oon niin ilonen tästä sun omasta blogista!

 • Reply Jenni 3.4.2016 at 12:49

  Hienoa että perustit oman blogin, tykkäsinmiesnäkökulmasta kirjoitetuista perhejutuista kolmistaan-blogissa. mielelläni lukisin sinun ja vauhtimimmin yhteisistä puuhista kun tyttö on luonasi. Tsemppiä kirjoittamiseen, älä anna eron lannistaa ja muista vaalia sinun ja tyttäresi suhdetta!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 13:32

   No, nyt on ainakin miesnäkökulmaa. Kirjoittelen varmasti mitä me F:n kanssa touhutaan. Vaalin suhdetta tyttäreeni niin hyvin kuin mahdollista. Mukavaa sunnuntaita.

 • Reply Esko 3.4.2016 at 12:49

  Heippa Iunau! Oon niin iloinen tämmöisistä kommenteista. Kivaa päivää!!

 • Reply Anne 3.4.2016 at 13:20

  Mahtava juttu, kun perustit oman blogin..peukut sille! Mukava oli lukea sun postauksia Kolmistaan -blogissakin 🙂 Tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen ja terkut neiti F:lle! Jään seuraamaan

  • Reply Esko 3.4.2016 at 13:33

   Kiitos peukuista!Kiva, että olet tykännyt kirjoituksistani. Mukavaa päivää!!

 • Reply Leena 3.4.2016 at 13:21

  Hei, mukavaa päästä seuraamaan blogia alusta alkaen. Miesten kirjoittamia blogeja onkin vähemmän seurattavana.

  • Reply Esko 3.4.2016 at 13:33

   Heippa Leena!
   Tervetuloa mukaan!!!!…:)

 • Reply Malla 3.4.2016 at 13:31

  Kolmistaan blogi on ollut suosikkini ja ainoa, jota säännöllisesti seuraan. Syitä ihastumiseeni on monia, mutta ennenkaikkea tykkään juuri siitä, että juttuja on laidastalaitaan. Sitähän tämä elämä juuri on; suuria tunteita, pieniä tunteita, syvällistä pohdintaa, höpöilyä, aurinkoa ja myrskyä.. Varmasti seuraan myös sinun blogiasi jatkossa ja hienoa, että se on nyt omasi näköinen. Voimia kevääseen sinulle ja vauhtimimmille! ????

  • Reply Esko 3.4.2016 at 14:24

   Heippa Malla!
   Toivottavasti Kolmistaan pysyy suosikkinasi myös jatkossa. Kiva, että tulet seurailemaan tännekin. Kiitos, oikein hyvää kevättä myös sinulle!!…:)

 • Reply Anu 3.4.2016 at 13:33

  Täällä myös yksi lukija ilmottautuu mukaan! 🙂 Tsemppiä toivotellen, Anu

 • Reply Pikkis 3.4.2016 at 13:35

  Moi!

  Odotan juttuja ihan peruselämästä. Vähän kaikesta mitä siihen kuuluu eli iloista, suruista, perusarjesta, hauskoista tapahtumista jne…Kaikkea ei tartte tietty tuoda lukijoiden ruodittavaks, esim. muksuun tai eroon liittyviä. Tiiät kyllä mitä meinaan! Semmonen oikeen elämän makunen blogi on paras. En jaksa lukea blogeja, joissa kauppareissu kiukkavan muksun kanssa tmv. kuorrutetaan blogiin hattaralla.
  Odotan illan postausta.

  Tsemppiä uuteen yksinäiseen (;D) elämäntilanteeseen!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 14:25

   Tiedän kyllä mitä tarkoitat. Elämää, sitä oikeaa tänne on tulossa. Kiitos ja mukavaa päivää!!

 • Reply annika 3.4.2016 at 13:37

  Oon niin iloinen tästä! Kaikkea hyvää isille ja tyttärelle. ❤️

  • Reply Esko 3.4.2016 at 14:25

   Kiitos kivasta kommentista!!…:)

 • Reply Milja 3.4.2016 at 13:46

  Please ei enää mitään tekstejä teidän erosta. Karoliinan blogista sai jo tarpeeksi ko. aiheesta. Ero on osa elämää, ihmiset eroo te ette ole sen suhteen mitenkään erikoisia!!!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 14:27

   Näin on. Valitettavan useat ihmiset eroaa. Tämä uusi elämäntilanne, kun on nyt päällä tulee siitä varmaan jotain fiiliksiä kirjoiteltua. Emme ole yhtään erikoisempia kuin kukaan muukaan. Siinä olet täysin oikeassa. Sinun ei Milja tarvitse lukea erojuttuja. Voit suosiolla skipata ne. Kivaa päivää!

 • Reply jenna 3.4.2016 at 13:46

  Hienoa Esko! Oon seurannut teidän meininkiä kolmistaan-blogin puolella. Ja nyt kyllä seuraan sinua täälläkin. Miesnäkökulma blogimaailmaan on ihan tervetullut. Olet kyllä ensimmäinen mies kenen blogia olen ruennut seuraamaan 🙂 Pidän tyylistäsi kirjoittaa. Kaikkea hyvää sinulle tulevaan!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 14:28

   Heippa Jenna!
   Kiva kuulla!! Tervetuloa mukaan ja kaikkea hyvää myös sinulle!!

 • Reply Anna H. 3.4.2016 at 14:17

  Sinun persoonassasi on jotain viehättävää! Enempi tulee seurattua instan puolella. Siviilisäätysi “yksinäinen” osui silmääni jotenkin surullisella tavalla. Toivottavasti se ei ole sitä miltä se kuulostaa tai ainakin siihen tulee muutos aikanaan 🙂 Tsemppiä!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 14:32

   Viehättävyydestä en tiedä. Tämmöinen tällä hetkellä hieman yksinäinen “perustallaaja”…:)
   Kiitos tsempeistä!!

 • Reply Annika 3.4.2016 at 14:19

  Sun blogi! Kääk, tätä on odotettu.. 🙂 Täällä yksi iholla-ajoista saakka sinun juttuja seurannut ilmottautuu. En ole vielä ehtinyt katsoa blogi pohjaa koneelta, mutta kännykällä toimii hyvin. Sun näköinen ja hieno! Hyvää kevättä sinne ja paljon jaksamista! :’)

  • Reply Esko 3.4.2016 at 14:33

   Kiva, kun olet mukana!! Kiitos kehuista ja oikein hyvää kevättä myös sinulle!!…:)

 • Reply Emma 3.4.2016 at 15:04

  Paljon Onnea uuden edessä kaikin puolin, elämä on matka ja sitä ei kannata kulkea silmät kiinni, sillä juuri vaikeimmat ajat opettavat meitä eniten. Olen itsekin luokanopettaja,jolla on myös muilla aloilla monta rautaa tulessa, mukava seurata toista samassa tilanteessa olevaa. Täällä on yksi vakiolukija, olet rohkea tyyppi ja selvästi aito, sekä uskon että arvostat lukijoitasi todella, sillä vastailet jopa kaikkiin kommentteihin. Minun motto elämässä on, että tulee olla sopivasti nöyrä ja oikeissa tilanteissa röyhkeä ja uskoa itseensä, sinä pääset omalla tielläsi vielä pitkälle! Aurinkoa kevääseesi ja kuten jo huomaat lukijapalautteesta, et ole yksin!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 15:50

   Moikka Emma!

   Kiva, että muitakin opettajia linjoilla. Todellakin arvostan lukijoita. Vuorovaikutuksen vaikutus on merkittävä. Kiitos! Aurinkoa myös sinulle! Jo tässä vaiheessa teidän kommentit ja palautteet ovat olleet todella tärkeitä! Mukavaa päivää ja alkavaa kouluviikkoa!!

 • Reply Salla 3.4.2016 at 15:36

  Ihanaa, että perustit oman blogin 🙂 Kieltämättä vähän pelästyin teidän erosta kuullessani, että jäätkö kokonaan pois tästä “blogimaailmasta”. Blogin ulkoasu näyttää mahtavalta, odotan innolla jo tulevia postauksia. Tsemppiä sulle Esko!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 15:51

   Heippa Salla!

   Kiva, että olet messissä. Tämä kirjoittaminen jäi päälle eikä sitä sitten osannut lopettaa. Kiitos tsempeistä! Mukavaa sunnuntain jatkoa!!!

 • Reply tätio 3.4.2016 at 15:39

  Joo kännykällä (wp) on todella helppo lukea! Mitään säätöjä ei tartte tehdä!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 15:51

   Hyvä, että toimii!!!…:)

 • Reply Hejdå 3.4.2016 at 15:39

  Liikunta-ja juoksuaiheiset postaukset kiinnostaa! Itse vasta näin 2-kymppisenä se kärpänen puraissut ja kaikki vinkit ja niksit tervetulleita!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 15:52

   On varmasti tulossa. Olenkin juuri lähdössä lenkkipolulle…:)

 • Reply Jo 3.4.2016 at 15:45

  Oikein hyvältä näyttää tämä ulkoasu! Odotan kovasti mitä blogiin kirjoittelet, mutta ehdotuksena se, että kirjoita omana itsenäsi rehellisesti elämästä, kuten aiemminkin, niin hyvin menee.

  Erityisen kiinnostavina muistan Jukola-postauksen, joka oli tosi hyvin kirjotettu, joten tuollaiset tosielämän huumoripläjäykset ovat tervetulleita. Myös isyyden pohtiminen on monesti herkistänyt, joten sitä toivon lisää. Kouluelämäkin kiinnostaisi vaikka töitä ei varmaan jaksaisi miettiä. Haluatko ottaa kantaa johonkin asiaan?

  Kirjoita nyt siitä, mikä ei aikaisempaan blogiin sopinut, ihan sun omista jutuista! Tsemppiä! Jeea!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 15:53

   Näin tulen varmasti tekemään. Jukola-postaus oli omastakin mielestä onnistunut. Teksti lähti hyvin, kun tuli nukkumatta metsästä koneen ääreen…:)
   Kiitos tsempeistä!!

 • Reply Jos 3.4.2016 at 15:47

  Oikein hyvältä näyttää tämä ulkoasu! Odotan kovasti mitä blogiin kirjoittelet, mutta ehdotuksena se, että kirjoita omana itsenäsi rehellisesti elämästä, kuten aiemminkin, niin hyvin menee.

  Erityisen kiinnostavina muistan Jukola-postauksen, joka oli tosi hyvin kirjotettu, joten tuollaiset tosielämän huumoripläjäykset ovat tervetulleita. Myös isyyden pohtiminen on monesti herkistänyt, joten sitä toivon lisää. Kouluelämäkin kiinnostaisi vaikka töitä ei varmaan jaksaisi miettiä. Haluatko ottaa kantaa johonkin asiaan?

  Kirjoita nyt siitä, mikä ei aikaisempaan blogiin sopinut, ihan sun omista jutuista! Tsemppiä! Jeea!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 17:16

   Tuli jostain syystä kahteen kertaan…Noh, ei se mitään…:)

 • Reply Ouska 3.4.2016 at 16:01

  Aito rohkea sinä. Se varmasti riittää siihen, että blogista tulee hyvä. 🙂 Aurinkoa ja ilon pilkahduksia eloosi kovasti toivon!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 17:17

   Kiitos!! Yritän olla aito, rohkea minä. Mukavaa iltaa!!

   • Reply Ouska 4.4.2016 at 09:46

    Oot rohkea, kun kirjoitat. Ja kaikesta on välittyny myös aitous.
    Itse yritän edelleen uskoa siihen, että suurin osa ihmisistä toivoo toisille hyvää. Ja että olipa elämässä menossa mitä tahansa, jossain on joku joka jakaa samoja ajatuksia ja fiiliksiä. Tarvitaan niitä tyyppejä, jotka osaa ja uskaltaa laittaa sanoja julki ja sellaiseen järjestykseen, että niihin voi joku jossain tarttua ja todeta, että ei ole ajatuksineen yksin. Tiedän, että aina pitää punnita sanojaan ja ajatuksiaan, että mitä voi kirjoittaa julkisesti ja miten sen tekee. Ja varsinkin haastavissa elämänvaiheissa ei oo ihan helppoa se – ja tietysti on myös lupa pitää asioita itsellään, se ei vähennä rohkeutta tai aitoutta vaan on myös juuri sitä. Osaat sen.
    Eikä varmasti haittaa ole siitäkään, että melkolailla naisvaltaiseen tähtibloggarijoukkoon solahtaa sujuvasanainen mieskirjoittelija. 🙂

 • Reply Jutta 3.4.2016 at 17:25

  Ihanaa Esko, että päätit aloittaa oman blogin, toivoin kovasti tätä! ???? Sun elämänasenne on mahtava ja vaikutat muutenkin älyttömän mukavalta ja symppikseltä ihmiseltä ja ennen kaikkea kivalta opettajalta! Paha mieli on ollut teidän kaikkien puolesta, mutta jotenkin uskon siihen, että elämä kantaa, myös sua. Kirjoita vain rohkeasti kaikista niistä asioista jotka itsestäsi tuntuvat kirjoittamisen arvoisilta, mä luen jokaisen postauksen joka tapauksessa ???? Kaikkea hyvää Esko, tästä se lähtee.

  • Reply Esko 3.4.2016 at 17:47

   Heippa Jutta!
   Oi, kiitos kivoista sanoista. Kaikkea hyvää myös sinulle. Mukava, kun olet mukana…:)

 • Reply Piia 3.4.2016 at 18:40

  Ihan mahtavaa, että alat pitämään omaa blogia. Iholla sarjaa seurattuani aloin Kolmistaan blogia seuraamaan ja sinähän se
  “päätähti” olit ???? Toivottavasti postauksesi eivät tule olemaan kaiken maailman tuotteiden mainostamista mitä Kolmistaan blogi nykyään pääsääntöisesti on #polarnopyret #reima ja hästäk sitä ja tätä. Ei sellaista blogia jaksa lukea…
  Tsemppiä hyvä tästä tulee!

  • Reply Esko 3.4.2016 at 19:47

   Kolmistaan-blogi on todella hieno. En halua arvostella kenenkään tekemisiä. Itse arvostan Kolmistaan-blogia todella paljon. En ole ollut minkään päätähti. En todellakaan. Me kolme olimme elämämme päätähtiä. Mukavaa iltaa!

 • Reply Liisa 3.4.2016 at 19:10

  Voimia uuteen elämäntilanteeseen! Kolmistaan-blogia en jaksanut seurata, mutta tätä seuraan kyllä.

  • Reply Esko 3.4.2016 at 19:47

   Kiitos! Kolmistaan on upea blogi. Kannattaa seurata!

 • Reply Seija 4.4.2016 at 06:33

  Heippa Esko
  Lettukestit on viela hakusessa, mutta lupaan kun palaan takaisin kotomaahan taalta Tahitilta niin tulette F:n kanssa Eerkinkadulle.
  All the best to you ja Isot Halaukset!

  • Reply Esko 4.4.2016 at 16:47

   Tämä on varma! Tullaan varmasti. Hauskaa Tahitia!! Tupille terkut!!

 • Reply Liilii 4.4.2016 at 11:06

  Tosi kiva juttu, että päätit alkaa kirjoittaa omaa blogia. Ulkoasu on cool ja nimi ihan huippu! Näin luokanopettajana arvostan muuten sitä ihan älyttömästi, että opettajatkin uskaltaa tehdä asioita ja avautua siitä huolimatta, että monen opettajan suojakuori, “ammattiminä”, rakoilee. Ärsyttää ihan suunnattomasti, kun joku työkaveri valittaa, että ei voi koulun viereisen marketin Alkosta ostaa viikonlopun juomia, kun joku oppilas tai vanhempi voi nähdä. Naurettavaa kansankynttilöintiä sanon minä! Mutta suuresti tsemppiä uudeessa elämänvaiheessa ja nyt klikkaisen kyllä tämän blogin heti kirjanmerkkeihin! 🙂

  • Reply Esko 4.4.2016 at 16:50

   Tein aikanaan kandin työn käsitellen aihetta, jota tuossa sivuat. Täytyykö opettajan olla se siveellinen kansankynttilä, siinäpä pähkinä purtavaksi. Teen tästä ehkäpä myös postauksen jossain vaiheessa. Tämä kirjoittaminen rikastuttaa arkeani…Miksipä sitä ei kirjottaisi?
   Kiitos viestistäsi ja mukavaa lukukauden loppurutistusta!

 • Reply Henna 9.4.2016 at 13:55

  Ihan mahtava postausaihe tuo kansankynttiläaihe ja nykyaikainen opettajuus! Ehdottomasti toivon, että postaat siitä, kun kerran olet tutkielmankin siitä tehnyt. Olen nimittäin monesti pohtinut asiaa, kun itsekin opetusalalla olen.

  Jään odottelemaan ???? mukavaa viikonloppua!

 • Reply Ottakaa Homma Haltuun! | E2O 14.4.2016 at 20:11

  […] te nyt vaihteeksi homma haltuun. Ensimmäisessä postauksessani esittelin itseäni hyvin […]

 • Reply Kaira 12.9.2016 at 10:38

  Esko. Blogisi saa minut voimaan pahoin.

  Mutta toivon, että löydät itsellesi pian naisen jota saat vapaasti mm. kairata kakkoseen minä hetkenä päivää tahansa. Ehkä sen myötä hillitset blogin kirjoittelua ja omasta itsestäsi valokuvien ottamista.

 • Reply Teme 17.1.2017 at 21:39

  Ketä varten bloggaat? Pelasta itsesi, päästä meidät pahastasi. Älä käy terapiaasi julkisesti, käytä ammattilaista. On vain liikaa niitä, joille nämä blogit ovat helvetin esikartano. Lopeta ristiinnaulittuna esiintyminen.

  • Reply Esko Kyrö 17.1.2017 at 21:54

   Iltaa Teme!
   Pelastan kyllä. Kiitos viestistäsi ja noista kartanoista en kyllä tiedä mitään. Ehkä hyvä niin. Oikein mukavaa tammikuun jatkoa!…✌

 • Reply Olisithan kiltti ja auttaisit minua? | E2O 16.4.2017 at 02:30

  […] julkaisin ensimmäisen kirjoitukseni. Lähes vuoden olen nyt omaa elämääni tänne internetin syövereihin taltioinut. Aloittaessani […]

 • Reply Luetuimpia kirjoituksiani ja niiden lukijamääriä… | E2O 7.11.2017 at 23:09

  […] Askel tuntemattomaan / …kun mieli särkyy (20 253) […]

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives