Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Lapsi yksiössä

21.4.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kyllä muuten jännitti. F:n ensimmäinen yö uudessa kodissani. Mietin pääni puhki kuinka mahdumme? Kuinka nukkuminen onnistuu? Miten tila riittää? Pitkästyykö hän täällä? Onnekseni nämä kaikki luulot olivat täysin turhia. Mimmi oli innoissaan ja lempihommaansa eli saarekkeelta sänkyyn pomppimista ei olisi malttanut millään lopettaa.

Lasta ei neliöt kiinnosta. Lasta kiinnostaa yhdessä tekeminen, välittäminen ja aito läsnäolo. Tai näin ainakin uskon ja toivon.

Onneksi F tuli luokseni. Nopeutti jätesäkkien purkamista melkoisesti. Asunto oli saatava siedettävään kuntoon ennen mimmin vierailua. Pikkukuvaajan kanssa ikuistimme muutamia asuntoni yksityiskohtia.

Huh!

-Esko-

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Nanna 21.4.2016 at 21:19

  Juu, älā huoli. Lapsille se asunnon koko ei tosiaan merkkaa mitään. Itse asuin koko lapsuuden pienissä kodeissa ISON perheen keskimmäisenä. Monessa asunnossa jaoin huonetta kahden veljen kanssa. Ja koskaan en muista,että “olipas kamalaa”. Tai ahdasta tms. Mukavaa vaan. Ja pikku hiljaa hyvä tulee sisustamisessa, mutta totta on myös, että muiden tuleminen omaan kotiin pistää vipinää töppösiin paikkojen siistimiseen:)

  • Reply Esko 21.4.2016 at 21:29

   Heippa!
   Näin se onneksi taitaa mennä. Ainakin tässä iässä vielä toiminee hyvin. Kyllä muut ihmiset saavat vipinää töppösiin…:) Mukavaa iltaa!!

 • Reply Mariakoo 21.4.2016 at 21:32

  Olen asunut teini-ikäisen tyttäreni kanssa vuoden 25 neliön yksiössä. Vaati hieman luovia ratkaisuja. Näin vuosien jälkeen olemme edelleenkin läheisiä ja kumpikaan ei traumatisoitunut neliöiden vähyydestä huolimatta. Itselle jäi mieleen, et vessa oli aina varattu.

 • Reply Esko 21.4.2016 at 21:55

  Hienoa!!! Onneksi ei tuon vakavampia traumoja…????

 • Reply Nippe 22.4.2016 at 11:02

  Lapset ovat niin sopeutuvaisia. Se läsnäolo ja yhdessä tekeminen todellakin riittävät.
  Voisin uskoa, että nykymaailmassa, jossa lapsilla olisi isokin talo ja jokaisella oma huone, se voi mennä monesti siihen, että jokainen menee omaan soppeensa tietokoneelle tmv.
  Käydään korkeintaan keittiössä syömässä yhdessä, jos sitäkään.
  Jokainen kulkee vain omassa rytmissään, koskaan juuri kohtaamatta todella.
  Surullista.
  Ulkonakin voi tehdä paljon hauskoja juttuja. Metsä- ja rantaretket (+piknik) ovat huippuja!

  • Reply Esko 24.4.2016 at 08:52

   Kyllä, lapsille tekeminen ja touhuaminen on neliöitä tärkeämpää. Ulkoilu on mahtavaa ja mahdollistaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia. Mukavaa päivää!!

  Leave a Reply

  Categories

  Archives