Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Käsi pystyyn virheen merkiksi

26.5.2016

Poistin eilen julkaisemani kirjoituksen. Tein virheen ja nostan käteni pystyyn.

Eilisen tekstini tarkoitus ei ollut mustamaalata ketään, ei aliarvioida kenenkään tunteita. Todella moni ymmärsi sen hyökkäyksenä ja mollaamisena. Täällä blogissa minä kerron avoimesti tunteistani ja tämä  ero on ollut ja tulee olemaan minulle vaikea. En kuitenkaan halua pahoittaa kenenkään mieltä ja en halua sotkea tänne ketään heidän haluamattaan.

Jos itseni pään ympärillä on hetkittäisesti negatiivisuuden kehä, ei sitä tarvitse ympärilleen luoda. Näin tein ja se alkoi näkyä myös kommenttikentän hengessä. Haluan pitää tämän kuitenkin asiallisena alustana.

Ystävällisesti!

-Esko-

Comments (%)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Esko 26.5.2016 at 14:32

    Heippa!
    Jos keskusteluissa alkaa nousemaan esiin sanat: poliisi, kunnianloukkaus ym. Silloin on parempi puhaltaa peli poikki. Tämä tapaus on nyt loppuun käsitelty ja kirjan kannet kiinni. Tämä ei ollut eikä ole homman idea.

  • Leave a Reply

    Categories

    Archives