Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

PV= perjantain vanhat: Ystävyys tv-sarjan takaa

6.5.2016

i3 i5 i6 i7

Tämä se oli ikimuistoinen matka. Ja nuo pojat ovat edelleen elämässäni mukana. Se on upea juttu.

///” Täällä M Moskitolta hei! Sun hakemus oli tosi mielenkiintoinen ja haluttais antaa sulle kamera casting-kuvailuihin”. Ei muuta, kun sovittiin tärskyt Riihimäen Seurahuoneelle, jonne Lahdesta ajoin hakemaan sen pienen mustan möhkäleen, joka tulisi tallentamaan elämäämme puolen vuoden ajan. ”Jaahas, mihinkäs hommaan sitä ollaan nyt lähdössä”, mietin monta kertaa kotiin ajaessani.

Tästä alkoi yksi mielenkiintoinen ja todella erikoinen vaihe elämässäni. Kuvailuista nyt en kirjoittele sen enempää, vaan lähinnä tämän prosessin mukanaan tuomista fiiliksistä, ihmisistä ja kokemuksista.

”Moro, mä oon Patrick.”, tervehti minua 40 asteen kuumeessa oleva nuori pipopäinen mies. ” Moikka, mä oon Jukka. Mul on jalat vähän hapoilla, juoksin just maratonin” huikkasi silmälasipäinen mies vihreässä Keywest-hupparissaan. Yrjänä tulikin 15 minuuttia myöhässä. Tässä ensimmäinen kohtaaminen muiden miesten kanssa. Lähdimme viettämään iltaa yhdessä ja jo silloin illassa oli jotain erikoista.

Itse olen huono tutustumaan uusiin ihmisiin. Sosiaalisena tyyppinä toki tulen toimeen hyvin ihmisten kanssa, mutta ystävyyssuhteita aikuisiällä ei ole liiemmin syntynyt. Nyt niin kuitenkin pääsi käymään. Nämä miehet ovat tulleet minulle todella tärkeiksi tyypeiksi. Patun luoma Watsapp- ryhmä oli timanttinen keksintö. Tämän avulla pidämme yhteyttä lähes päivittäin. Välillä keskustellaan ihan järkevistä jutuista, välillä keskustelun taso hieman karkailee.

Olemme kaikki täysin erilaisia ihmisiä. Silti joku meitä yhdistää ja tekee tapaamisistamme täysin mutkattomia. En olisi ehkä ensitapaamisen perusteella uskonut, että tämä hieno matka kartuttaa matkalaukkuani vielä upeilla ystävillä. Ja kaiken lisäksi jokaisen meidän tarina on saanut kuvausten jälkeen vielä uusia iloisia käänteitä. Patu vietti ikimuistoiset häät ja avioitui. Jukka on löytänyt hienon ihmisen rinnalleen ja Yrjänä sai elämäänsä pienen herttaisen Tyyne Myyn.

Tämä matka oli kohdallamme melkoisen pitkä. Kuvailut aloitettiin jo puolitoista vuotta sitten ja torstaina se sitten loppui. Ajattelin, että sarjan loppuminen ei herätä sen kummempia fiiliksiä. Kyllä se herätti. Tuli haikea olo. Eihän mikään muutu, mutta tämä matka on tarjonnut niin erilaisia hetkiä. Alku oli hämmentävää ja jopa hieman ahdistavaa. Loppuaika mukavaa ja vapauttavaa.

Seurailin sarjan ajan myös Twitter ja Facebook.- keskusteluja. Katsojat olivat niin aktiivisia ja osasta on tullut ihan ”virtuaalikavereita”. Juttuja on ollut todella mukava seurata, kiitos siis kaikille. Ja tämä blogi. Huh, miten kivoja ihmisiä tämä maa päällään kantaa. Upeaa aktiivisuutta ja miten kannustavia ja kivoja viestejä. Hattu päästä teille kaikille. Pyrin aina vastaamaan jokaiseen viestiin. Tehdään tästä kunnon vuorovaikutteinen juttu!

Olen jo kauan miettinyt, jotta alkaisimmeko VLOGGAAMAAN myös tämä kirjoittelun lisäksi? Kannattaisiko? Puolen vuoden valmennus on jo takana..:) ///

Mukavaa aurinkoista perjantaita!!

-Esko-

Comments (18)

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Anne H 6.5.2016 at 07:18

  Aurinkoista perjantaita!

  Seurasin teitä iholla sarjassa.

  • Reply Esko 6.5.2016 at 08:19

   Kiitos samoin Anne H!!!

 • Reply Piitu 6.5.2016 at 08:43

  Iholla oli paras♡

  Hyvää viikonloppua ja kiitos näistä jutuistasi, innolla odotan jo seuraavaa????????

  • Reply Esko 6.5.2016 at 21:50

   Iltaa Piitu!
   Mukava, ettö tykkäät…:) Mukavaa aurinkoviikonloppua!

 • Reply Annik477 6.5.2016 at 08:43

  Yrjänä ❤️
  Esko ❤️
  Patrick ❤️
  Jukka ❤️
  Rakastin teitä kaikkia ????
  Kotona miehen tuhahtelu aiheutti naurua ☺️
  Ihan paras kausi ja mitkä tyypit!

  • Reply Esko 6.5.2016 at 21:51

   No, onpa kiva, että tykkäsit!!…Mukavaa iltaa!!

 • Reply Taru 6.5.2016 at 09:57

  Kannattaisi ehdottomasti alkaa myös vloggaamaan! Paras ja ainoa miehen blogi mitä seuraan. Kiitos sulle ja aurinkoa päiviisi!

  • Reply Esko 6.5.2016 at 21:51

   Aurinkoa myös sinulle!!

 • Reply Susanna 6.5.2016 at 12:39

  Tulisko tää teidän kausi uusintana joskus? Jos oikein monta kertaa laittais palautetta tv-yhtiölle? Saatais eetteriin vielä ja näkis itsekin.. Harmittaa kun en katsonut..

  • Reply Esko 6.5.2016 at 21:52

   En tiedä tuleeko enää…Palautetta vain menemään…:) Mukavaa iltaa!

 • Reply Maarit 6.5.2016 at 17:41

  Uusintaa minäkin kaipailen. Löitte kyllä ällikällä,suomalaiset miehet!! Näytitte tunteitanne laidasta laitaan. Sitten oli se nuori poitsu,joka tanssi ja skeittaili…nimi on unohtunut,mutta hän jäikin hiukan vieraaksi…Huppunelikko ja hienoa,että ystävyys on säilynyt ja jatkuu… 🙂

  • Reply Esko 6.5.2016 at 21:52

   Hieno oli sarja ja hyviä ukkeleita! Mukavaa iltaa!!!

 • Reply jaana lankinen 6.5.2016 at 21:29

  Miesten iholla oli ihan paras!! Kiva kuulla että pidätte yhteyttä ja mukava on myös tietää mitä kavereille nykyään kuuluu☺.

  • Reply Esko 6.5.2016 at 21:52

   Kyllä, huipputyyppejä! Aurinkoa!!

 • Reply Inni 7.5.2016 at 11:37

  Joo!!! Vlogia tai sitten useammin videopostauksia! En ala tarinoimaan pidemmin koska on treffit kissan ja auringon kanssa ulkona, heippa!! 🙂

  • Reply Esko 7.5.2016 at 18:25

   Heippa Inni! Toivottavasti oli hyvät treffit!!

 • Reply Ellu 7.5.2016 at 12:46

  Eikös teitä ollut vielä 1 mies teidän neljän lisäksi vai muistanko ihan väärin?

  • Reply Esko 7.5.2016 at 18:25

   Oikein muistat. Tero oli viides ukkeli. Kivaa iltaa!!

  Leave a Reply

  Categories

  Archives