Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Sinkkuelämä on ihan ####n siistiä!!

15.5.2016

Älyttömiä mimmejä. Tinderin liekki lepattaa puhelimen näytöllä jatkuvasti. Jes! Taas tuli Superlike!! Treffejä, virtaavaa skumppaa ja aamuyön tunneille jatkuvia juhlia. Superfoodia ja aamupalaksi viherpinaattismoothie sekä Goji-marjoilla päällystetty maustamaton ekologinen jogurtti. Aurinko paistaa. Olo on energinen ja sinkkuelämän hehku ja onni pursuaa ulos kehostani. Nyt on juuri oikea valo. Pakko napata yksi täydellinen selfie. Huulet törrölle ja naps. Oikea filtteri ja eiku Instaan. Niin ja Tinderiin. Lisää Superlikejä ja treffejä, ah!

Eikun, aloitetaas alusta. Älyttömät silmäpussit ja ikkunan edessä lepattaa kaksi erilaista verhoa. On Marimekko ja Vallilla. Pinkki ja musta. Sopiihan nekin yhteen ihan hyvin. Riisun silmiltäni pinkit unilasit ja menen aamiaiselle. Berocca lasiin porisemaan ja kourallinen pähkinöitä suuhun. Taas on kiire ja Kehä ykkösellä on kolmet tietyöt, töihin. Työpäivä takana ja takaisin kotiin. Kehä ykkösellä on toiseenkiin suuntaan kolmet tietyöt.

Kolme viikkoa töitä ja sitten alkaisi opettajan kattava kesäloma. Maisteri istuu pöytänsä ääressä ja katselee kalenteriaan. Tyhjän kalenterin vieressä on pähkinäkuppi. Pähkinät ja pähkinät. Nyt alkaa tulla maisterilla jo pähkinät ulos korvista. Ja tyhjä kalenteri, ei hemmetti! Nyt on alettava elämään.

Maisteri ei ole osannut antaa uudelle elämälle mahdollisuutta. On tuntunut kielletyltä ja sopimattomalta. Mitä jos serkkuni kummin kaima tietää, että olen käynyt treffeillä? Millaisena sikana sekin minua pitää? Samanlaisena leuhuttelijana, kun sitä Patselor-Suomea. Yhden kanssa poreissa istuu ja jo on kulman takana tummaverikköä suuteloimassa. Mitä jos valvonkin iltaisin puoleen yöhön, enkä menekään nukkumaan Urheiluruudun jälkeen pinkeissä unilaseissani. Mitä jos lähdenkin ex-temporena ystävieni kanssa käymään oluella?

Nyt on mahdollisuus tehdä asioita. Asioita, joka ennen olisi ollut haasteellista. Enkä tarkoita tumma- ja vaaleaverikköjä. Tarkoitan elämälle heittäytymistä. Nyt tämä maisteri heittää pähkinät ja pinkit unilasit menemään. Tilalle kunnon safkat ja reiskat päähän.

Kesäbaana kutsuu, kellot narikkaan ja annan elämän viedä!

-Esko-

Comments (44)

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply Elina 15.5.2016 at 19:26

  Oikea meininki! Nauti sinkkuudesta! Tee kaikkea sitä mitä et olisi ehkä uskonut enää tekeväsi, älä mieti mitä muut ajattelevat ja nauti pienistäkin hetkistä. 🙂 Blogiasi on todella mukava lueskella, nauti lomastasi! 🙂

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:19

   Heippa Elina!
   Kiva, että tykkäät. Ja, joo muiden ajatuksia on täysin turha kuunnella. Tämä täytyisi aina muistaa ja mennä oman nenän mukaan. Nautin ja kivaa iltaa!!

 • Reply Eveliina 15.5.2016 at 20:08

  Ihana Esko! 🙂 Nauti vapaudesta ja tulevasta lomasta. Kesä ja kärpäset tulee. 😉

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:19

   Kiitos Eveliina! Nautin…kärpäset ja kärpäset..:)

 • Reply Tinttu 15.5.2016 at 20:35

  Ihania kesäpäiviä ja nättejä tyttöjä 🙂 Mua huvittaa kun ihan varmana tänään tein mun ainoan Helsingin matkan “julkkisbongauksen” ja se olit sä tyttäresi kanssa.. Olenhan tuolta 600 km pohjoiseen.
  Ja just olin puhunut ja kertonut veljelle uudesta blogi löydöstäni. 🙂

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:20

   Heippa Tinttu!
   Olisit tullut juttelemaan…:) Aika köyhä “julkkisbongaus”, mutta siis kiva sattuma. Kivaa viikkoa!!

 • Reply satu 15.5.2016 at 20:45

  Tsemppiä sinkkuelämään???? Nauti elämästäsi ja älä liikaa mieti mitä muut ajattelee. Sun juttuja on kiva lukee ja saa hymyn huulelle???? Vauhdikasta lomaa????

 • Reply hekku 15.5.2016 at 21:02

  JES!! 😀

 • Reply Lennuli 15.5.2016 at 22:05

  Niin ilolla on luettavissa riveistä ja rivien välistä, että sinulla elämä menee eteenpäin ja valoisampaan suuntaan – ja niin pitääkin. Unohda säästöliekit, nyt on elämän kevät. Kaikkea hyvää sinulle kesääsi ;))

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:21

   Heippa!
   Kiitos ja kaikkea hyvää myös sinulle!!

 • Reply minttu 15.5.2016 at 22:09

  Aivan oikea meininki! Älä yhtään mieti mitä muut ajattelee. Heittäidy elämään, naura, tee ex tempore reissuja, nauti vapaudesta, aurinkoisista kesäpäivistä, ihanaa&virkistävää lomaa!

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:22

   Iltaa Minttu!
   Näinhän se olisi tehtävä. Kiitos ja kivaa viikkoa!!

 • Reply Tilpertti 15.5.2016 at 22:48

  Juuri noin – jeij! Ja mitkä ovat pinkit unilasit, sitä mä vaan mietin.

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:23

   No, ne on tietysti pinkit silmille laitettavat pimennyslasit, joissa lukee “wake up beautiful”…:)

   • Reply Tilpertti 16.5.2016 at 21:58

    Ihihhihihii sopis! Hei kysymys laseista 2: mitkä nuo pyöreämmät silmärisi ovat? I like! And I cannot lie.

    • Reply Esko 17.5.2016 at 16:42

     Specsaversin omaa mallistoa. Kannattaa tsekata! Edulliset oli kyllä..:)

 • Reply Sienna 15.5.2016 at 23:39

  Hoh hoh hoijaa… tätä sun blogia. Blogin alusta lähtien lähes poikkeuksetta jokainen postauksesi ollut itkenyt ja ruikuttanut “kohtaloasi” ja teit harvinaisen selväksi kuka jätti kenet. Olet hakenut sääliä lukijoiltasi postauksillasi ja nyt yhtäkkiä on ääni kellossa muuttunut. Se siis niistä laastarisuhteista…

  • Reply Tättärää 16.5.2016 at 19:29

   Ensin pitää kerätä ne lukijoiden sympatiapisteet! Sitten “silloin kun sitä vähiten odotin” sattuukin joku mirkku tulla kuviin..

   • Reply Esko 16.5.2016 at 20:27

    Tämä ei ole minulle myöskään seuranhaku- eikä sympatiapistepalsta. Se olisikin hienoa, jos joku Mirkku hyppäisi kehiin ja vielä silloin, kun sitä vähiten odottaa. Kiitos viestistäsi ja mukavaa iltaa!!

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:24

   Heippa Sienna!
   Kiitos viestistäsi ja näkökulmastasi. Minulla ei ole mitään tarvetta hakea täältä sääliä. Minulla on tarve ja yritys mennä elämässäni eteenpäin. Laastareita ei ole muualla kuin kantapäissä. Kivaa iltaa!!

 • Reply Sonja K 16.5.2016 at 00:16

  Jes Esko!! Hyvä meininki! Heittäytymstä kehiin, äläkä mieti mitä muut sanoo tai ajattelee, sillä muiden mielipiteitä on maailma pullollaan! Eikä susta saa leuhuttelija Patselor-Suomea tekemälläkään! 😀

  Ihanaa loman odotusta ja paljon aurinkoa sun kesään! 🙂

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:27

   Heippa!
   Oikein paljon aurinkoa myös sinun kesääsi Sonja K.

 • Reply Veera 16.5.2016 at 06:22

  … Ja kos siltä tuntuu, niin älä nauti. Älä ota kaikkea irti äläkä ole spontaani. Käy torilla hakemassa kappa uusia perunoita ja pätkä savukalaa. Keittele perunat kotona kypsiksi ja syö hyvällä ruokahalulla. Ihan riittävä ohjelmanumero kesäpäivään, eikä tarvitse kalenteriin kirjoitella.

  Nimittäin: kolmen lapsen ruuhkavuosimutsina osaisin helposti nimetä sen seitsemän asiaa, joita olisi ihana tehdä, mutta kun on noi lapset. Samalla kuitenkin tiedostan, että ne asiat a) olisi joko tehty aika äkkiä läpi (kolmas rauhallista aamupäivää ostoskeskuksessa, niin se on jo nähty) b) jäis todennäköisesti siltikin vaan tekemättä ja reissuun lähtemättä.

  Kun taloon tuli vauva, täti-ihmiset neuvoivat “nauttimaan nyt, kun se on vielä pieni. Ne kasvaa niin äkkiä, että kohta ne jo muuttaa pois”. Minä en muuten nauttinut ja koin siitä syyllisyyttä. En löytänyt nautintoa siitä, että olin kuolla väsymykseen.
  Siksi annankin neuvon sinkkuelämääsi: ei oo pakko nauttia, jos ei siltä tunnu.

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:28

   Heippa Veera!
   Näinpä. Tämäkin oikein hyvä näkökulma. Pakko ei ole tehdä mitään. Eikä myöskään tehdä niinkuin oletetaan. Oikein mukavaa iltaa!!

 • Reply Sade 16.5.2016 at 08:48

  Ennen vanhan loppua ei voi olla uutta alkua. Elämä kantaa aina ja kääntää uudet sivut itsessään.
  Joskus aiemmin kirjoitin , ennen pitkää tulee vastaan jotain kivaa ja mukavaa ja huomaat nauravasi taas. Hymyilet . Tykkäät tyypistä nimeltä Esko ja tajuat ettei siinä mitään vikaa ole puitteineen. Sun ei tarvitse olla mitään muuta. Olet loisto äijä ja rakastava isä.
  Kaikki tulee ajallaan. Niin myös uusi ihmissuhde.
  Anna kesätuulien lämmittää ja kuljettaa, vesisateiden puhdistaa, myrskyn vahvistaa.
  Rankan syksyn ja talven jälkeen, lepää.
  Sinä selvisit ! Valo voittaa aina.
  Päätätpä tehdä mitä tahansa tai olla tekemättä, se on täysin oikein.
  Ihanaa kesää Esko !
  P.s. Hymyilet kuvissa taas 🙂

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:29

   Heippa Sade!
   Kiitos todella kivasta viestistä!! Mukavaa iltaa!!

 • Reply MariaKoo 16.5.2016 at 09:26

  Jos joku mun tekemisistä ja olemassaolosta tykkää, niin se on ihan jees. Jos ei, niin aivan v###n sama. Voin kertoa, et elämä on huomattavasti helpompaa.
  Heittäytyminen elämään ei tarkoita täyteen ahdettua kalenteria. Se on niitä varten, jotka ei saa muuten pidettyä päätään järjestyksessä.

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:30

   Heippa MariaKoo!
   Tämäkin täysin totta. En ole ikinä ennen edes käyttänyt kalenteria ja varsinkaan täyteen ahdettua. Ei taida minusta olla sellaiseen. Kivaa iltaa!!

 • Reply Maarit 16.5.2016 at 10:40

  Hyvä,hyvä! Oikein ajateltu! Elämästä pitää nauttia – oothan nuori jannu vielä. Mä olen jäänyt tähän kotio nysväämään,sillä karvaat kokemukset eroni jälkeen (kohta 20 v. sitten jo ) ovat hiukan tehneet kyyniseksikin …ja pelokkaaksi! Niinhän tuo on ,että jos hepan selästä putoaa,niin uusiksi vaan sinne satulaan ja menoksi. Muuten alkaa pelottaa ja arveluttamaan …Oliks tää ny hiukka huono vertaus? Ehkä paras mahdollinen! 😀
  Nautintojen ja iloisten kokemusten kesää Eskoboy!! 😉

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:31

   Tämä vertaus oli erittäin hyvä, jonka voi ymmärtää hyvin monelta eri kantilta…:)
   Kiitos Maarit ja oikein kivaa kevättä sinullekin!!

 • Reply Kyllästynyt 16.5.2016 at 13:01

  Miksi sä kirjoitat tämmöisi entä jos-juttuja kun kaikki tietää jo että sulla on vakiomisu ollut jo kauan aikaa? Minusta vaikutta vähän lukijoiden aliarvioimiselta.

  • Reply Leina 16.5.2016 at 17:00

   Kukamitähä?!

  • Reply Tsädääm 16.5.2016 at 19:27

   Blogeissa aika usein luodaan omaa tarinaa elämästä, aika usein olen jäänyt miettimään että uskotellaanko enemmän lukijoille vai itselle..

   • Reply Esko 16.5.2016 at 20:35

    Heippa Tsädääm!
    Kyllä olisin halunnut tämän kevään voinut jättää uskottelematta itselleni sekä lukijoille. Tälläistä “tarinaa” tuskin moni kohdalleen haluaisi.

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:33

   Heippa Kyllästynyt!
   Vai, että vakiomisu ja vielä kauan aikaa. En halua aliarvioida ketään todellakaan. Kirjoittelen elämäni hetkistä ja onhan tämä hieman tämmöistä aaltoa…Kiitos viestistä ja mukavaa iltaa!!

 • Reply Nippe 16.5.2016 at 13:11

  Live your life, trust your happiness -but never lie to your heart.

  • Reply Esko 16.5.2016 at 20:35

   Rok! Hyvin sanottu!!..:)

 • Reply No, onhan tämä sinkkuelämä nyt ihan ####n ok. | E2O 4.9.2016 at 10:27

  […] neljä kuukautta sitten näin. Onhan tämä sinkkuelämä nyt ihan v###n siistiä. Aika on vierinyt. Aika on korjannut ja eheyttänyt. Aika on tehnyt todella hyvää. Nykyään […]

 • Reply Mikä sinkkuelämässä ahdistaa? | E2O 13.12.2017 at 20:19

  […] paljon ja tulen varmasti myös vielä paljon kirjoittamaankin. Aluksi kirjoittelin sarkastisesti kuinka v###n siistiä tämä touhu onkaan. Ajan kanssa tähänkin elämänvaiheeseen osaa suhtautua tietyllä […]

 • Reply Etteks te nyt vähän niiku styylaa? | E2O 23.1.2018 at 22:44

  […] on mukana kolmas ihminen. Minkäslaista se seukkaus oikein olikaan? Ei voi enää vedellä ihan omaa hiihtoaan, ei voi enää aikatauluttaa päiviään täysin itselleen. Ja tähän totean, hyvä niin. Styylaus […]

 • Reply Perjantain vanhat: Mikä sinkkuelämässä ahdistaa? – E2O 26.4.2019 at 07:29

  […] paljon ja tulen varmasti myös vielä paljon kirjoittamaankin. Aluksi kirjoittelin sarkastisesti kuinka v###n siistiä tämä touhu onkaan. Ajan kanssa tähänkin elämänvaiheeseen osaa suhtautua tietyllä […]

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives