Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

Sisustusvinkkejä sunnuntaille

29.5.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oma huoneeni vanhemmillani. Teinipoika, sivuilta kalju tukka ja vasemmassa korvassa kultainen harjoituskorvis. Vaatekaapissa pilottitakki ja leveät samettihousut. Roaccutan- kuurin takia ei voinut nauttia perjantaisin naapurin poikien käyttämää kotiviiniä. Akne oli muutenkin tarpeeksi kova pala kasvavalle nuorelle miehelle. Stereoissa pauhasi ruotsalainen skeittipunkki. Millencolin, No fun at all ja 59 times the pain soi taukoamatta. Tyttöjä, öö. Yksi Sanna. Ei syttynyt.

Sisustus ei näemmä myöskään sytyttänyt teini-Eskoa, noh ei varmasti sytytä kovin montaa muutakaan tuon ikäistä haituvaviiksistä miehenalkua. Nuo seinät kätkevät sisälleen monia, oi niin monia muistoja. Tiedän, että vanhempani lukevat kirjoituksiani, niin ihan kaikkia ei viitsi tänne avata, mutta kyllähän aina muutaman voi raottaa. Huoneessani on juhlittu Namika Lahden ensimmäistä koripallon Suomen mestaruutta. Muutama kuoharitahra seinässä muistuttaa tästä tapahtumasta. Huoneessani on pidetty ensimmäistä bändikämppäämme. Kymmenen sentin viilto parketissa muistuttaa huonosti kiinnitetystä pedaalista. Kirjoituspöytäni valepohjan alle oli piilotettu Red Mooret ja Satisfaction Jackson- niminen kokoillan elokuva. Onpa täällä huoneessa tainnut tapahtua myös elämäni suurimpia asioita. Niitä tahroja ei onneksi ole enää missään.

Täältähän voisi poimia sisustusvinkkejä uuteen kotiinikin. Esimerkiksi tuon Alicia Silverstonen julisteen voisi kehystää ja laittaa paraatipaikalle. Alicia on nähnyt kyllä kaikenmoisia tapahtumia ja varmasti tulisi niitä myös uuden asuntoni seinältä näkemään.

Lapikkaita en seinälleni laita. Aurinkoista sunnuntaita!

-Esko-

Comments (11)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply tätioranssi 29.5.2016 at 10:02

  Minun lapsuuteni kodissa oma huoneeni on nyt takkahuone. Oikealla takalla. Sellainen siitä tuli tosin vasta 20vuotta muuttoni jälkeen kun broidini asusti siinä jonnin aikaa.

  Muistoissa vain on mulla julisteet, tapetit ja liukuovet kera isän tekemien kirjahyllyjen ja vaatekaappien.

  Kulta-aikoja ❤

  • Reply Esko 29.5.2016 at 18:12

   Heippa TätiO!
   No, on mennyt sitten hyötykäyttöön lapsien lennettyä pesästään. Kulta-aikoja, kyllä ja kyllä!!…:)

 • Reply M 29.5.2016 at 14:06

  Hahaa! Muistoja, muistoja. 😀

  • Reply Esko 29.5.2016 at 18:12

   Todellakin M…;)

 • Reply J 29.5.2016 at 15:31

  Voi mikä nostalgiapläjäys! Juuri tuo sama Alician juliste oli suunnilleen jokaisella miespuolisella kaverillani seinällä, mukaan lukien eräs exäni. Juuri se, kenen kanssa kuunneltiin mm. Millencolinia, jota en olisi edes muistanut ilman tätä postausta. Kova juttu oli myös NOFX, Offspring ja tuo sinunkin seinälläsi näkynyt Green Day. Voi kultainen teini-ikä!

  • Reply Esko 29.5.2016 at 18:13

   Heippa J!
   Mukava, jotta herättää muistoja mieleen…:) Todellakin kultainen…:) Aurinkoiltaa!!

 • Reply Sonja 29.5.2016 at 21:47

  Voi hyvän tähen! Kaikkea sitä muistojen kätköistä palaa mieleen 🙂 Onneksi me kaikki kuitenkin kasvetaan ja muututaan, myös sisustuspuolella. Se oli sellasta sillon. Kaikkea hyvää Esko sulle! Pidä lippu korkealla!

  • Reply Esko 29.5.2016 at 22:21

   Iltoja Sonja!
   No, todella. Nimenomaan, muutos hyvään suuntaan on aina toivottavaa!! Kaikkea hyvää myös sinulle!!!!!

 • Reply Maria 30.5.2016 at 00:07

  Esko, ota lapikkaat mukaan ja jätä Alicia paikalleen 😀

 • Reply Tanja 1.6.2016 at 01:07

  Hieno postaus! Sun blogi on maailman paras! Olen lukenut varmasti joka ikisen postauksen. Lopetan illan aina tarkistamalla onko sulta tullut uutta postausta. Parhaita ovat ne jutut (kuten kaikissa blogeissa) joissa näytät ihmisyytesi, kerrot tunteistasi, kerrot onnistumisista ja missä olet viime aikoina epäonnistunut. Parhaita ovat hyvät tarinat ja muistelut. Kaikki mikä kertoo sinusta ja antaa ikään kuin mahdollisuuden tutustua sinuun ja samaistua sinuun. Se on se juju kaikissa kirjoissa elokuvissa ja blogeissa. Älä pliis koskaan tee tästä pinnallista sisustus-vaatetus blogia. Olet niin hyvä kertoja että kirjoita tarinoita nykyisyyden ja menneisyyden kokemuksistasi, muistoistasi, tuntemuksistasi ja ajatuksia herättäneistä tilanteista! Ota rohkeasti kantaa myös pinnalla oleviin yhteiskunnan asioihin.

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives