Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

Eskon tatuointitarinat: Viimeinen otos

15.6.2016

20160603_121932000_iOS 1

Nyt otan tatskan, en uskalla, No nyt otan tatskan, en uskalla. No nyt todellakin otan tatskan, en uskalla. Tätä arpomista suoritin varmaankin noin viitisen vuotta. Ystäväni kyllästyivät tähän jahkailuuni ja päättivät yllättää minut kolmekymppisteni kunniaksi. He keräsivät minulle kolehdin ja varasivat ajan lahtelaisen ystäväni tatuointistudioon. Nyt otan tatskan, se on uskallettava.

Tämä oikeaa käsivarttani koristava tatuointi on ensimmäinen, jonka olen ottanut. Kavereiden kolehti oli sen verran iso, että se oli otettava samantien kunnon kokoinen kuva. Hahmottelin ja pyörittelin ideoita päässäni. Meriaiheinen oli koko ajan tausta-ajatuksena. Päädyin merenneitoon, koska se koristaa myös Päijät-Hämeen vaakunaa. Eli yhteys juuriini säilyy tätä kautta. Merenneito olkoon myös kunnianosoitus kaikille naisille. Naiset ovat niin tärkeitä. Ilman heitä ei olisi onnea, eikä toisaalta suruakaan. Japanilainen tyyli toimii mielestäni hyvin ja värikkäät kukat tuovat kuvaan toivottua syvyyttä.

Tatuointi tehtiin kahdessa osassa. Tuo Hauiksen sisäosa tehtiin myöhemmin ja tuohon sain idean Duudsoneiden HP:ltä. Näin aikanaan Ilosaarirockissa hänen lumihiutaleensa ja olin samointein myyty. Tuo toimii. Kysyin, voinko ottaa samantyyppisen ja sehän passasi. Pitäähän täällä pohjoisen pallon puoliskon pojalla olla kädessään muistutus talvesta ja täällä vallitsevista olosuhteista. Ja hiutale on myös visuaalisesti kaunis.

Niin ja se äitini ilme tämän ensimmäisen tatuointini jälkeen. Huh. Ei taidettu puhua kolmeen viikkoon.

Aurinkoa!

-Esko-

P.S. Nyt on kaikki tatuointini esitelty. KATSO, KATSO. Vähän polttelis ottaa jo lisää…

P.P.S Käykäähän katsomassa oletteko voittaneet kesän kuumimman kassin. Saisin kassit matkaan…

Comments (7)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply pienimerenneito 16.6.2016 at 15:38

  No Esko, olen kyllä nyt tosi otettu :D. Vastahan mä mun blogini perustin! Nyt ei jäänyt mulle tatutointia. Tosin enpä sellaista uskaltaisi ottaa neulakammoisena. Hieno kuva, me merenneidot ollaan tärkeitä ja mikäs on mukavampi paikka kuin miehen käsivarsi. Voit oppia paljon merenneidoista lisää mun blogista ;D.

 • Reply Outi Les Pyy 16.6.2016 at 16:16

  Respect. Mun on pitänyt ottaa tatuointeja jo 15 vuotta. Mutta koska olen vellihousu, pitää vaan tyytyä ihastelemaan muiden tatskoja. Toisaalta, jos olisin ottanut sen ekan 90-luvun lopulla nuoruuden huumassa, niin kankkuani koristaisi nyt Chanelin logo. Ehkä ihan hyvä näin 😛

  • Reply Esko 16.6.2016 at 18:02

   🙂 Chanelin logo….ei huono!!! Oli kiva turista maanantaina. Rok ja aurinkoa!!

 • Reply Nippe 16.6.2016 at 18:44

  Tää tatska on paras!
  Juu, ja koska aiheet vaihtuvat koko ajan, ei voi kuvaa nahkaansa ikuistaa.
  Jos olisin 90-luvun loppupuolella ottanut sen aikaisen idean, mun lantioita koristaisi jing ja jang…

  • Reply Esko 16.6.2016 at 20:28

   Kiitos…ja näinpä…homma elää.

 • Reply Uusi tatuointi | E2O 25.1.2018 at 20:37

  […] kättäni koristaa maatuska, josta olenkin jo kirjoitellut. Oikeassa kädessä on ankkuri ja merenneito, tuostakin on jo tullut tarinoitua. Paljon on tullut tarinoitua myös elämästä. Ja jollain […]

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives