Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

PV= perjantain vanhat: HETKIÄ

3.6.2016

68287_480284110479_4224486_n

Pitäähän tämä minun elämäni ensimmäinen postaus nostaa esille tänne omalle alustallekin. Tämä on vaan jotenkin niin…en tiedä.

/// Kolme vuotta isänä olemista takana. Tässä listaus hetkistä, jotka ovat piirtyneet unohtumattomasti mieleeni. Neljä vuotta sitten juhlien jälkeisinä sunnuntaiaamuina sana isyys tuntui niin kovin kaukaiselta ajatukselta. Näin se elämä kuljettaa.

” OLEN RASKAANA” …Tepastelin alas Siltavuorenpenkereen opettajankoulutuslaitoksen portaita. Olin juuri palauttanut graduni, kun tämän tiedon sain. Hain Hakaniemen apteekista kaikki erilaiset raskaustestit (7kpl.).

” KAADUIN RAITIOVAUNUKISKOIHIN”…Tulin koristreeneistä ja luin tämän tekstiviestin. Vietimme yön Kätilöopistolla ja seurasimme sydänääniä.

” JOS MÄ TÄN TUPAKIN POLTAN VIELÄ”…Kalliolaisen taksikuskin lausahdus noin tunti ennen synnytystä. Jos olisit polttanut, olisi saattanut syntyä lapsonen Mersusi nahkaisille takaistuimille. Eli aika viime tipassa Kätilöopistolle.

” HENGITTÄÄKÖ SE? ONKO NE TON NÄKÖSIÄ?”…ensimmäiset ajatukset limainen olio käsissäni.

” SIITÄ VAAN LEIKKAAT SEN”…OK.

” PIENI JA HENTO OTE”…yksin kotona, perhehuone täyttyi. Vuolaita kyyneleitä Daven tahdissa ja varpajaisiin.

” NUKKUKAA AINA, KUN VOITTE”…Ohje, kun lähdettiin kotiin sairaalasta. Olisi pitänyt noudattaa.

” MENEEKÖ HYVIN?”…Karoliinan vakiotekstiviesti, kun olin hoitovuorossa. Vastasin aina: ”Tosi hyvin, aivan ihanaa ollut” . Totuus: Juuri vaunulenkille lähdössä. Puettu villapuvut, haalarit, lämpöpussit ja vaunujen tuulisuojus. Kakka se silloin yllättää. Eikun kaikki pois ja vaipan vaihto. Itsellä päällä täydellinen pakkasvarustus. Hiki.

” ISI ON KIPIINÄ”…juhlan jälkeinen aamu. Heikko olo. Joku koputtelee pehmo-Barballa selkään.

” KERRO VIELÄ PATE-KARHUSTA”…kaksi tuntia nukutusta takana. Juuri toiveikkaana poistumassa lastenhuoneen lattialta. Nukutus on asia, joka antaa mahdollisuuden todelliseen itsetutkiskeluun.

” OLLAANKO ISI AINA YHDESSÄ?…RAKASTAN SUA.”…On tämä vaan maailman parasta hommaa. ///

Siitä se sitten lähti. Oikein mukavaa viikonloppua!!

-Esko-

Comments (3)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Nippe 3.6.2016 at 22:40

  Vanhemmuus. Maailman paras asia.
  Keksitty, jotta oppisi elämästä muutakin kuin oman navan.
  Hyvä niin…
  Ja niin koskettavat kuvat…

 • Reply Esko 4.6.2016 at 07:25

  Näinpä, näinpä. Mukavaa viikonloppua!!

 • Reply En varmasti puhu tuolle, en varmasti puhu | E2O 21.10.2017 at 03:06

  […] ovat nuo pienet ihmiset tarvittaessa omatoimisia tyyppejä. Tyttö senkun kasvaa ja oma pää ei edes pysy mukana, kuinka nopeasti he edistyvät ja oppivat uutta. Keskustelut liittyvät ajoittain uuteen My little […]

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives