Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

PV= perjantain vanhat: V###N METATYÖT!

17.6.2016

Nyt näitä “metatöitä” onkin vähän enemmän. Ja ovat myös hieman erityyppisiä.

///  Lueskelin Kolmistaan-blogin Karoliinan kirjoituksen ” Metatyö, matafakaas!!”. Ja sillä samalla sekunnilla, kun sain tekstin esiin, minulle tuli olo. Tossahan puhutaan minusta ja ei niin kauhean mairittelevasti. Myönnän täysin nuo prosentit 35/65. Kirjoittelen tähän kuitenkin pienen listan omista metatöistäni. Enkä todellakaan halua yleistää muita miehiä tai naisia. Nämä liittyvät omaan elämääni, meidän elämäämme. Karoliinan tekstiä lukiessa tajusin nimittäin, että Eskon (minun) päästessä viemään F:ää päiväkotiin vaatii se aikamoisen listan metatöitä minulta. Vaikkapa tälläisiä:

Jokaisena aamuna lapsemme hampaat täytyy pestä, eikä se onnistuisi pimeässä kylpyhuoneessa. Sen ledilampun vaihtaminen oli helvetinmoinen urakka. Piti purkaa lähes koko peilikaappi.
Lapsellamme tulee olla päiväkodissa puhdas, pesty naama ja kylppärin pesualtaan hajulukko on avattava ajoittain. Tuhansien pinnien kaivaminen ruskean löllön seasta viemäristä pitää putket ja röörit puhtaina.

Kyttään säätiedotuksen ja mietin milloin renkaat täytyy vaihtaa autoon. Varaan ajan ja ajan Lahteen, jossa säilytän renkaitamme. Mukavuudenhaluisena en näitä kuitenkaan itse vaihda. Nautin kupposen suklaakahvia ammattilaisten vaihtaessa renkaat. Oikeilla renkailla lapsemme on turvallista viedä päiväkotiin.

Räntää sataa ja pyyhkijöiden sulat täytyy vaihtaa. Eipä ole ihan helppo homma löytää juuri omaan autoon sopivia. Selailen kiukkuisen huoltoasematädin kanssa tuhatsivuista opaskirjaa ja yritämme löytää oikeat sulat autooni. Autoista mitään ymmärtämättömänä niiden vaihtaminen on myös oma lukunsa.Neljä kertaa vuodessa kiroan saapuvaa autovakuutusmaksua, jota varten olen kilpailuttanut useamman yhtiön.

Ulko-ovesta poistuessani huomaan, että jalkalista on hieman irronnut. Illalla vähäisistä remonttitaidoistani piittaamatta tyrkkään sen silikonilla kiinni.

Hoidossa muistan yleensä työntää sen kypärämyssyn hihaan ja villasukat saappaisiin. Kannan pikkumimmin helikopterilla hoitotädin syliin ja vilkutan ikkunasta. Taas kerran ne siniset hoitopaikan kenkäsuojat unohtuivat jalkaan.Ja sitten ei yhtään vähäisimpänä kohtana:Jos jotain tuli mokattua myös minä tunnen asiasta syyllisyyttä.

En halua myöskään eritellä erikseen miesten ja naisten töitä. Kaikkien työpanos on tärkeää ja päätimme yhdessä, että minä huolehdin koko ensi viikon Karoliinan mainitsemista metatöistä. Saa nähdä kuinka käy. Ottakaas muutkin miehet haaste vastaan!!

Metatyöt on laaja käsite! ///

Mukavaa alkanutta viikonloppua!!

-Esko-

P.S. Menkäähän Matti Myöhäset tarkastamaan voititteko…Laitan kassit postiin ensi viikon alussa.

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Categories

Archives