Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , , , , ,

Hiljaa hyvä tulee OSA 2.

5.7.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jes! Osa 2 suoritettu. Työpöytä alkaa olemaan myös jo valmiina. Ikea oli taas luottopaikka. Lisabo-pöytä löytyi sieltä ja sen hankin jo ennenkuin toin edes kamppeita kämppääni. Onneksi hankin, koska mielestäni sopii tuohon kohtaan todella hyvin. Ja, kyllä. Valkoinen lautalattia auttaa aika paljon näissä sisustushommissa. Lähes kaikki näyttävät tuon päällä hyvältä.

Pöytää koristaa Lahden Muotsikan myynneistä hankittu supertaitavan Sanni Kariniemen nalletaulu. Ja tietysti Ikeasta hankittu pöytävalo. Sen minimalistisuus kiinnitti huomioni ja hyvinhän se tuohon istuu. Kynätelineenä toimii Jean Paul Gaultierin klassikkotuoksun purkki. Tuunasin sen Makian tarralla. Tuunaakohan kukaan muu tuommoisia? Ei ehkä.

Tuoli löytyi kuin sattuman kaupalla. Kuten olen jo aiemmin sanonut omaa äitini tunnetun “hamstraajageenin”. Menimme kesäpaikkamme varastoon ja siellähän tuo helmi oli kaikkien rojujen takana. Äitini käsitteli sen ja avot. Siitä tuli upea ja tulee varmasti seuraamaan minua loppuelämäni ajan. Tykkään siitä ihan älyttömästi ja “keveyden” takia sopii pieneen asuntoon loistavasti.

Tietääkö muuten joku mikä tuo tuoli mahtaa olla?

Vielä, kun oppisi tekemään töitä kotona, niin tätä voisi kutsua työpöydäksi…:) Duunissa pöytäni ei välttämättä ole aina ihan noin siisti. Siksi pyrinkin kotona pitämään pöydän puhtaana ja siistinä. Tätä ei siis ole siivottu kuvia varten. Noh, pölykoirat imuroin.

Kivaa viikkoa ja huomenna juostaan.

-Esko-

P.S. KATSO MYÖS HYLLYKKÖ

Comments (31)

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply Eevi 5.7.2016 at 19:27

  Tuoli on Bertoian Side Chair, todellinen löytö!????

  • Reply Esko 5.7.2016 at 22:36

   Ohoh. Se muuten on tuo. Äitini kanssa puhuttiin aina vain “rautatuolista”…Taisikin olla vähän arvokkaampi rautatuoli ja oikeasti todellinen löytö!…:)

 • Reply T. M. 5.7.2016 at 20:11

  Googlaapa “Bertoia Side Chair”, se on vuonna 1952 suunniteltu tuoliklassikko, jota vuosikymmenien mittaan on kopioitu valtavasti. Eli omasi näyttää tosi paljon siltä ja voi aito ja alkuperäinen ollakin, mutta kopioita on tosi paljon liikkeellä. Olipa aito tai ei, tuoli ja koko uusi sisustus näyttää hyvältä! Taidan pistää saman työpöydän ja pöytälampun harkintaan…

  • Reply Esko 5.7.2016 at 22:37

   Heippa! Äitini tuntien tuskin on hamstrannut mitään muuta kuin aitoa. Täytyykin soittaa hänelle huomenna ja kysyä hieman tarkemmin tämän “rautatuolin” alkuperä…:)
   Työpöytä ja lamppu kyllä toimii hyvin, suosittelen!!…

 • Reply T. M. 5.7.2016 at 20:20

  … ja heti lisäyksenä ekaan kommenttiini: löysin nyt tiedon että Bertoia-tuoleja on jopa valmistettu Suomessa 50- ja 60-luvulla, joten ehkäpä tuolisi tosiaan onkin aito. Siinä tapauksessa, onnea älyttömän hyvästä löydöstä!

  • Reply Esko 5.7.2016 at 22:38

   Oi, kiitos! Tästä tulikin mielenkiintoinen tuoli…:)

 • Reply Katinka 5.7.2016 at 20:23

  Sisustussilmäsi on oiva. Tyyliisi sopivia pieniin tiloihin passeleita ratkaisuja voisi löytyä myös täältä: https://hakolahuonekalu.fi
  Erityisesti heidän seinähyllynsä ovat kekseliäitä!

  • Reply Esko 5.7.2016 at 22:39

   Heippa Katinka!
   Juuri tänään kävin Helsingissä Cafe Köketissä ihastelemassa Hakolan showroomilla. Siellä oli tosi hieno semmoinen pyöreä hylly. Täytynee hankkia!!…:) Sisustussilmästäni en tiedä. Lattia pelastaa tosiaan paljon.

 • Reply Emma 5.7.2016 at 20:24

  Ainakin kovasti muistuttaa Bertoiaa.

  • Reply Esko 5.7.2016 at 22:39

   Taitaakin olla se…:)

 • Reply HEINI 5.7.2016 at 20:33

  HYVÄ MIES, ONKO SE TÄMÄ?! https://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/ruokapoydan-tuolit/bertoia-tuoli

  🙂

  • Reply Esko 5.7.2016 at 22:40

   Tuo se taitaa olla. Hankittu kyllä varmasti 50 vuotta sitten…:) Täytyy soittaa äidille ja kysellä hieman tarkemmin. Ei ollutkaan vain “rautatuoli”…:)

 • Reply maikki 5.7.2016 at 21:04

  Aivan ihana tuo tuoli! Kelpais mullekkin 🙂

  • Reply Esko 5.7.2016 at 22:41

   On, kyllä!!…:)

 • Reply Eira 5.7.2016 at 22:57

  Jees.Esko. Hyvää bloggausta ????. Miten näyttää siltä että sulla on niin paljon samanlaista eloo, ex.puolison kanssa? Kodin sisustuu,vaatteita,kenkii..????.Ehkä ne on selviytymisiä????. Super hienoo Ruisrockii????. Munkin pikkubroidi on siellä ????

  • Reply Esko 5.7.2016 at 23:06

   Heippa! Kiva, kiitos. Kyllä meillä on nykyään jo ihan omat elämämme. Varmasti samainen maku tiettyihin asioihin on ollut ja varmasti tulee olemaan vastaisuudessakin. Kiitos, Rokki on varmasti kiva!! Kivaa iltaa!!

 • Reply minttu 5.7.2016 at 23:00

  Aivan mahtava tuoli löytö!! Todella kivasti sisustat 🙂

 • Reply Em 5.7.2016 at 23:05

  On hieno! Ei heti uskoisi miehen sisustamaksi. 🙂 Sinulla on kyllä silmää. Ihana tuo pöytä!
  Voisin hankkia itsekin, jos sille olisi paikka. 🙂

  • Reply Esko 5.7.2016 at 23:09

   Oi, kiva,kuulla. Esko erikoismies hoitaa…:) Tuo pöytä on kyllä yksinkertaisuudessaan todella tyylikäs…✌????

 • Reply opeopiskelija 6.7.2016 at 02:40

  Aivan ihana työnurkkaus! Oman kirjotuspöydän annoin pois, koska tulee tehtyy koulujutut keittiön pöydäl tai lattial ja läppäril oltuu missä millonki. Sänky o hyvä paikka dataamisel ???? Mut nyt sun kuvii katelles haluisin kyl samanlaisen pöydän! Ja siisti kynäpurkki! En ookka tajunnu käyttää hajuvesipulloi uudelleen, vaik kans tykkään noist peltipurkeist. Tost tuolist tuli mieleen, et siihen vois sopii joku pörrönen istuintyyny tai talja ????

  • Reply Esko 6.7.2016 at 08:00

   Kiitos! Nurkkauksesta tuli hyvä. Olen tyytyväinen…”dataamista” pyrin harjoittamaan vain tuossa pöydän ääressä. Jää aikaa muuhunkin…????✌ Hyvä idea tuolin päällysteeksi. Täytynee harkita. Kivaa päivää!!

 • Reply pöppö 6.7.2016 at 04:55

  eiiiih…. Olitko tosissas ton MAKIAN tarran kanssa? Kuka sitä enään käyttää/pitää/kehtaa missään? Se on jo hei niin makiaa oikeesti. Siitä huomaa wannabe-trendsetterit. Meni jo.

  AJAT SIT.

  Mut silti siis kaikkea hyvää sulle. Oli vaan pettymys huomata sussa toi. What the hell. Makian tarra???

  • Reply Esko 6.7.2016 at 08:02

   Ohoh. Makian tarrahan aiheutti melkoisen reaktion…???? En tiedä kuinka tosissani olin, kun sen tuohon muutama vuosi sitten lätkäisin. On tämä “trendsetteri” siis pudonnut muodin aallonharjalta…✌ Kivaa päivää!!

   • Reply pöppö 6.7.2016 at 21:24

    Sori aikasempi viesti.
    Olin kännissä.
    Eikä mulla edes ole Makiaa vastaan mitään.

 • Reply Veera 6.7.2016 at 19:49

  Kaunis pöytä kauniin tuolin seurassa!

  • Reply Esko 6.7.2016 at 20:02

   Kiitos Veera. Tykkään kyllä…:)

 • Reply Tirpustiira 8.7.2016 at 14:37

  Mun opettajamiehen työpöytä ei tosiaan oo eikä varmaan koskaan tuu olemaan noin minimalistinen ja siisti 😀 mun tekis aina mieli vetää joku pressu sen päälle kun tulee vieraita. Ihana toi tuoli! Onko siinä hyvä istua?

 • Reply This Is Where The Magic Happens… | E2O 21.7.2016 at 16:21

  […] Tätä nyt ei varmasti kukaan edes usko. Kyllä, se löytyi sieltä samasta romukasasta, mistä työtuolinikin. Kysyin muuten äidiltäni. Ovat aitoja ja hankittu kymmeniä vuosia sitten. Romukasa olikin […]

 • Reply Prisman timantti! | E2O 25.2.2017 at 21:31

  […] päättänyt, että hankin tänne hyvin vähän kalusteita. Äitini hamstraamat rautatuolit saavat jäädä. Muuten hankin ainakin yhden Artekin nojatuolin ja ehkäpä Muuramen lipaston. […]

 • Reply Kyllä äiti osaa | E2O 17.8.2017 at 20:56

  […] minua elämäni taipaleella. Samalla taipaleella mukana kulkevat myös äidiltäni saamani rautatuolit ja isoäitini vanha keittiöntuoli. Huonekaluissa säilyy henki ja se on hieno asia […]

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives