Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Ilon taika

18.7.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saviset Martensit. Hiekkaa ja likaa kynsien alla. Lompakossa on jäljellä enää mikroaaltouunin vanha haalistunut takuukuitti. Vartalo on väsynyt, mutta mieli on iloinen. Iloinen syystä, jota äsken ystävieni kanssa automatkalla pohdittiin. Mikä saa meidät lähtemään satojen kilometrien päähän kesä toisensa jälkeen? Kesä toisensa jälkeen maanantaiaamuna autoon nousee entistä kalpeampia, mutta iloisempia kavereita. Mikä on se Ilosaaren taika, joka saa meidät toistamaan tämän saman rituaalin vuosi vuodelta?

Ruisrock oli tänä vuonna loistava, aivan loistava. Ilosaarirock oli tänä vuonna loistava, aivan loistava, mutta eri tavalla. Ilosaari on lupsakkuuden ja leppoisuuden festivaali. Joensuulaiset ihmiset ovat todella lämminhenkistä ja avointa kansaa. Mie ja sie murre varustettuna hymyllä on valloittava yhdistelmä. Tähän yhdistelmään, kun lisää vielä rokkifestivaalin hiekkarantamaisemissa. Kyllähän siinä kääntyy omakin suu hymyyn. Hymyyn ja iloon.

Eilinen, yllätys, yllätys Olavi Uusivirran keikka rantalavalla kiteytti tämän vuoden Ilosaarirockin taian. Pieni, noin kaksi metriä pitkä vanerikoroke liimasi meidät yhteen. Tämän korokkeen päällä tanssi ja lauloi veljeni ja ne lapsuudenystävät. Veli ja ne ystävät joiden kanssa on kasvettu nuorista aikuisiksi. On naurettu ja riidelty. On oltu mukana iloissa ja suruissa. Suurimalla osalla on lapsia, on upeita vaimoja, on vastuullisia työpaikkoja, mutta eilen siinä tanssi vain se meidän jengi. Se jengi, joka toivottavasti tanssii yhdessä iloissa ja suruissa vielä vuosia ja vuosia eteenpäinkin.

Ystävyys on kyllä upea asia ja niin on rokkifestaritkin. Kiitos Ruisrock, Ilosaarirock ja festivaalikesä 2016. Ensi vuonna taas, se on varma!

Kiitos myös teille, jotka tulitte juttelemaan. Minulla on kyllä todella mukavia lukijoita. Rok ja huh!

-Esko-

Comments (11)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Janna 18.7.2016 at 20:57

  En kerinnyt nykästä sinnuu hihasta, mutta miun ohi käveli iloisen ja onnellisen oloinen hymysuinen mies. 🙂

 • Reply Esko 18.7.2016 at 22:24

  Iltoja Janna!
  No, oisit repässy. Sitä se Joensuu ja rokki teettää…:)

 • Reply Laura 19.7.2016 at 14:34

  Hieno rokki oli! Minä jopa repäisin hihasta ja sain halinkin. Onnelliselta ja iloiselta vaikutit T. Kestohymyn omaava farkkuhaalarishortsinen tyttö lei lanteillaan

  • Reply Esko 19.7.2016 at 14:59

   Moikka Laura!
   No, oli ihan huippu. Kestohymy on aina hyvä!!…:)

 • Reply tätiO 19.7.2016 at 16:00

  Lippikset! ❤❤❤ hyvä meno! Nyt on hyvä lähteä uudelleen mustikkametsään! Nim. 3 litraa kerätty ja lisää tarvii talven varalle!

  • Reply Esko 19.7.2016 at 17:25

   Kaverit edustaa kaveria…✌✌ No, eiku mettään ja talvella voi hyvillä mielin leipoa mustikkapiirakkaa. On muuten hyvää vaniljakastikkeen kanssa…????

 • Reply Nippe 19.7.2016 at 17:09

  Happy for you!☆

  • Reply Esko 19.7.2016 at 17:26

   Rok Nippe!!…✌

 • Reply riikalaa 20.7.2016 at 14:02

  Ilo oli palvella iloisia asiakkaita!
  T. Rentolavan anniskelun sangriatarjotintyttö 🙂

  • Reply Esko 20.7.2016 at 14:06

   Moikka, moikka!
   Ilo oli ostaa iloisilta ja mukavilta myyjiltä…ja vielä Sangriaa, ah!…☀????????

 • Reply Ilosaarirock-fiilistelyt kertaa viisi | E2O 15.7.2017 at 12:29

  […] Ruisrock on taaksejäänyttä elämää. On aika kääntää katseet jo itseasiassa ylihuomenna alkavaan Ilosaarirockiin. Ilosaarirock on tänä vuonna ensimmäistä kertaa virallisesti kolmipäiväinen festivaali. Aikaisemmin perjantaisin on järjestetty vain Sulo-klubi, mutta tänä vuonna festivaali on täydessä iskussa jo perjantaina. Ilosaarirockilla on paikka sydämessäni jo senkin takia, että olen asunut elämäni aikana Joensuussa, kaksikin kertaa. Lapsuudessa ja myös aikuisiällä. Joensuussa minulla on todella paljon kavereita ja nämä ovat perinteisesti myös lapsuudenystävieni kokoontumisajot. Ai, että kohta mennään taas. Tanssia, naurua ja sitä Ilon taikaa. […]

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives