Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Liikuntaa, liikuntaa, Snäppiä, Snäppiä

29.7.2016

Eilen taas juostiin. Juostiin porukalla. Isolla porukalla. Toinen lenkkikerho kokoontui sateiseen torstai-iltaan Munkkiniemessä. Ensimmäisellä kerralla mukana oli viisi lenkkeilijää. Tavoitteeni on aina lisätä osallistujamäärä viidellä. Ja, itseni mukaanlukien tavoite täyttyi. Meitä oli kuin olikin kymmenen reipasta liikkujaa matkassa. Tällä kerralla iltaan sisältyi myös ripaus kulttuuria, koska kääntöpaikkamme sijaitsi hienoissa Gallen Kallelan museon maisemissa. Olipa yksi lenkkiseuruestaamme nähnyt untakin kyseisen talon asukkaasta. (Sekoitti kyllä talon Ville Valon asumuksen kanssa). Siinä ihmettelimmekin, jotta harvempi näkee unia Gallen Kallelasta.

Sateesta huolimatta oli jälleen mukava ilta. Iloisia ihmisiä liikunnan parissa. Onhan se nyt mahtavaa ja eräs hieman vähemmän juoksua harrastanut mimmi päätti lenkin hurjaan loppukiriin ja iloiseen tuuletukseen, vau!! Eilen teinkin päätöksen, jotta kerran kuukaudessa tämä lenkkikerho kokoontuu ja niin se kokoontuu Joensuussakin. Joensuun lenkkikerhon loistava videotervehdys saapui taas. TSEK!!

…ja sitten ihan eri hommiin. Minä myöhäsiherännäisenä ukkelina päätinkin aloittaa Snapchatin käytön. Snapchat, tuo jokaisen ihmisen oma Iholla- ohjelma. Kauan mietin, että enhän minä nyt tuommoista, mutta nyt sitä noin viikon aktiivisesti käyttäneenä täytyy muuttaa mielipidettä. Snäppääminenhän on vallan mukavaa ja liikkuvan kuvan seuraaminen ja tuottaminen on mielekästä.

Tänään on luvassa erikoispäivä. Vietimme pikkupoikina veljeni ja serkkujeni kanssa kaikki kesät mökillämme ja joka kesä ohjelmaan kuului kesäolympialaiset. Lajeina: Keihäänheitto (Papan tekemällä Kataja-keihäällä), koivulle juoksu, aitajuoksu, kuulantyöntö ja tietovisa. Olemme aikuisiällä yrittäneet järjestää tapaamista varmaan kymmenen vuotta ja nyt siinä vihdoin onnistuimme. Eli tänään kokoonnumme vanhalla pikkupoikaporukalla kymmenien vuosien tauon jälkeen mökillemme ja kesäolympialaisiin. Samat lajit tietysti. Tunnelmia mökkihommista voit seurata, mistäpä muualta kuin Snäpistä. Ota haltuun!

IMG_2016-07-29_08-30-02

Hölkkäilemisiin ja Snäppäilemisiin!

-Esko-

Comments (21)

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply SusannaOranssi 29.7.2016 at 09:40

  Kyllä oli hurjan kivaa! Joukossajuokseminen on kyllä parasta. ISO KIITOS järkkäämisestä!
  Ja puhuminenkin onnistui hyvin.

  Valitettavasti jää snapchat väliin, lumialle ei oo sovellusta tuolle ????

  Mahtavaa viikonloppua!!!

  Mä meen mustikkametsään huomenna. Ja siis mökille myös.

 • Reply Esko 29.7.2016 at 10:02

  Heippa!
  Kiitos itsellesi ja mukava, että jäi hyvät fiilikset…:)
  Hauskaa ja mustikkatäytteistä viikonloppua!…☀☀

 • Reply Eveliina 29.7.2016 at 10:57

  Hei! Olisin halunnut ottaa osaa yhteislenkkiisi, kun pienellä lomalla Helsingissä olen ja tänään palailen jo takaisin Lappiin. Huonolla onnella varustettuna nyrjäytin juuri eilen aamupäivällä nilkkani bussiin kiirehtiessäni. Harmi, että jäi minulta välistä tämän vuoksi, mutta mahtava määrä osallistujia silti.

  Jatka samaan malliin Esko ja ihanaa loppukesän jatkoa!

 • Reply Esko 29.7.2016 at 11:29

  Heippa Eveliina!
  No, harmin paikka. Toivottavasti ei mennyt pahasti. Jatkan, todellakin ja kivaa kesää Lappiin!!…☀✌????

 • Reply minttu 29.7.2016 at 13:52

  Ihana kun olet saanut ihmiset yhdessä liikkumaan ja niin iloista porukkaa! Vau! Voi kun kiva kun pääsette kokoontumaan mökille vanhalla tutulla porukalla 🙂 Nämä on niin mahtavia tapaamisia, siinä vuodet välissä eivät merkitse mitään. Itse totesin tämän viime kesänä jälleen kun meillä oli tapaaminen koko lukioporukan kanssa. Me matkaamme tänään ekaan sukutapaamiseen ikinä. Siellä ohjelmassa olympialaiset huomenna, hauskaa! Mahtavaa viikonloppua!!

  • Reply Esko 30.7.2016 at 18:19

   Heippa!
   Niin kivaa, kun ihmiset ovat innostuneet näistä liikuntatuokioista…jes! Joo, olihan tapaaminen. Aivan huippua!!!…☀☀☀????

 • Reply Nippe 29.7.2016 at 17:57

  Mahhhtava meno! ????
  Muistinkin, että lapsena maalla meillä oli pikkuserkkujen kanssa piilosella olon lisäksi mm. juoksukilpailu talon ympäri. Sekin oli kova juttu, kuka oli uinut eniten päivän aikana.
  Lisäksi pyydystimme ampiaisia ja sammakoita. ????
  Aikuisena pidettiin isommalla sukumäärällä kesäkisoja. Lajeina mm. Nopein olutpullon juoja, suksilla ruoholla hiihto, tikanheitto, ym.epämääräistä pallottelua ????

  • Reply Esko 30.7.2016 at 18:19

   Kyllä on suku tärkeä…????✌

 • Reply Nippe 29.7.2016 at 18:37

  Varoitus: Ei pitäisi kiduttaa ihmisiä omilla kappalevalinnoilla, mutta tämä on kesäisen haikeankaunis…????
  J.Karjalainen: Mä käännyn hiljaa pois

  • Reply Esko 30.7.2016 at 18:19

   Hieno biisi, hieno ja hieno!..????

 • Reply Laura 29.7.2016 at 22:39

  Tota noin eiks noista juoksijoista, ole osa sun kavereita? Rekrytoiko ne sen takia mukaan, koska pelkäisit ettei ketään muita tulisi paikalle.?

  • Reply Esko 30.7.2016 at 18:20

   Heippa Laura!
   Kyllä on. Myös ystäväni harrastavat juoksua ja upeaa, jotta tulivat messiin…Kivaa iltaa!!

   • Reply SusannaOranssi 30.7.2016 at 20:30

    Mua ei ainakaan haitannu lisäporukka, en edes eka “tajunnu” et oli tuttua porukkas. Esko “piti huolen” kaikista juoksijoista! Laura, seuraavalla kerralla mukaan!

 • Reply Henna 29.7.2016 at 22:58

  Ensi kerralla tulen! Heitin muutossa risaiset lenkkarit ö-mappiin ja viimeiset päivät on menny uuden asunnon siivoushommissa. Käyn ensi viikolla lenkkariostoksilla ja odotan seuraavaa yhteislenkkiä uudet juoksumonot jalassa.

  • Reply Esko 30.7.2016 at 18:21

   Tule ihmeessä. Mukavaa!!…✌✌????

  • Reply SusannaOranssi 30.7.2016 at 20:32

   Mahtava homma. The more the merrier ????

 • Reply hop 30.7.2016 at 18:21

  edelliseen postaukseen viitaten vinkkaan: menkää Helsingin Kaupunginmuseoon senaatintorin laidalle. siellä on lapsilla lupa leikkiä niin paljon kun sielu sietää, ja täytyypä myöntää, että kateeksi kävi muksuja kun näin mitkä uskomattomat puitteet siellä on!

  • Reply Esko 31.7.2016 at 09:34

   Heippa Hop!
   Kiiitos vinkistäsi!! Kivaa alkavaa viikkoa!

 • Reply neiti 8.8.2016 at 17:26

  En yhtään ihmettele suurta naisjoukkoa tämän miehen perässä 🙂 Jos joskus juokset maratonin niin olisit loistava jänis.
  Ja toi lintupaita on ihan mahtava tuossa yhdessä postauksessa

  • Reply Esko 8.8.2016 at 18:58

   Maratoni olisi joskus tavoitteena. Jäniksestä en tiedä…en tosiaan…????
   Kyllä, lintupaita on jo lähes klassikko…✌ Kivaa alkanutta viikkoa!

 • Reply Susanna 10.8.2016 at 20:18

  kerhosta pikkupostaus tulossa omaan blogiini 🙂

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives