Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Suomen surkein sinkku

17.7.2016

20160705_123550000_iOS 1Nyt tuntuu todella hyvältä. Siis niin ihanaa ja onpa helppoa olla. Tämähän voisi olla loppuelämäni suhde. Arkiset asiat tuntuvat niin kivoilta. Jopa kaupassa käynti ja siivoaminen kirvoittaa hymyn huulille. Olen avoin, hempeilen, hehkutan kauneutta ja kannan kukkia. Epäsuomalaisen sosiaalisena miehenä täytyisi osata olla välillä hiljaa. Tämä on heikkouteni. Hyppään ja heittäydyn aina täysillä mukaan. Sinkkupeli on peli, jossa minulla on säännöt hukassa ja pahasti.

Vielä muutama kuukausi takaperin en olisi koskaan voinut kuvitella, että voin tuntea näin. On helpottava huomata elävänsä. Huomata olla se iloinen, hersyvä oma itsensä. Huomata elävänsä ilman vihan liekkejä ja katkeruuden kahleita. Huomata, että voin vielä välittää jostain ihmisestä aidosti, ottaa kädestä kiinni, katsoa silmiin ja sanoa ne kolme kauneinta sanaa. Niiden sanojen kanssa tulee olla kuitenkin todella tarkka.

Painajaismaisen kevään jälkeen vastakkaisen sukupuolen antama huomio tuntuu vielä sata kertaa spesiaalimmalta ja hivelee omaa uudenlaista itsetuntoa erikoisella tavalla. Tavalla, joka minun täytyy oppia käsittelemään. Sinkkupelini pahin ongelma on juuri se, että hyvänolontunteen vallattessa vartaloni saatan päästää suustani asioita, jotka tuntuvat siinä hetkessä juuri oikeilta. Oikeilta, mutta niin vääriltä. Sanat, jotka saavat toisen ihmisen uskomaan ja heittäytymään. Sitten tuleekin se 0,1 prosentin ahdistus ja yksi asia on varma. Toinen ihminen loukkaantuu ja pettyy. Kevään kuluessa päätin, etten enää koskaan, ikinä halua ketään satuttaa, joten sinkkupelin ohjekirja täytyisi opetella ulkoa sanasta sanaan.

Suurin mentorini on rakas veljeni. Hän on ihminen, jota olen seurannut pienestä asti. Ihaillut ja arvostanut hänen tekemisiään. Hän on nykyään onnellisesti naimisissa eikä varsinaisesti minua tässä asiassa osaa auttaa, mutta pirautinpas hänelle silti ja näillä hänen sanoillaan on hyvä lähteä katselemaan tulevaisuuden kiemuroita. ” Älä lupaa liikoja. Tapaile. Sinulla ei ole mihinkään kiire. Ole se oikea, aito sinä. Kyllä se sydän sanoo, kun tunnet oikeasti rakastavasi..”

Amor, minun mieleni on terävä. Mites sinulla? Onko nuoliesi teroittelu vielä pahasti kesken? Niin, ja muista kiillottaa sinne se yksi täydellinen.

-Esko-

Comments (21)

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply apinanh 17.7.2016 at 13:00

  hmm. ihastuminen on maailman ihanin tunne. en tiedä paremmasta.

  harmit et välillä joutuu tuntemaan muutakin kuin ihastumista

  • Reply Aleksi 18.7.2016 at 14:52

   Ihastuminen on ylivoimaisesti ihanin tunne koskaan. Se huumaa mut 110%!

   • Reply Esko 18.7.2016 at 22:27

    Näin se varmasti tekee…Hyvä Aleksi!!…:)

 • Reply Esko 17.7.2016 at 13:31

  No, varmasti!!! Näinpä kaikki sävyt tuo elämä näyttää…????✌

 • Reply Nippe 17.7.2016 at 15:38

  Kun avaa itsensä täysin auki eikä vain raolleen saa osakseen joko tulipunaisia tai vaaleansinisiä tunteita…
  Suurinta rohkeutta on rakastaa, vihaaminen helpointa.
  Mutta viisainta on edetä hitaasti–ja pitää omat asunnot 😉

  • Reply Esko 18.7.2016 at 22:31

   Iltaa Nippe!
   Näinpä. Kiitos viisaista sanoista.

 • Reply tätiO 17.7.2016 at 16:04

  Hyvä kirjoitus. Juurikin näin. Liian nopeasti ei kannatakaan lupailla liikoja, ottaa iisisti. Ihastumisen tunne on huumaava..

  Vaikka itsellä siitä kunnon ihastumisesta on vierähtänyt tovi, niin muistan elävästi..
  Tätio

  • Reply Esko 18.7.2016 at 22:33

   Iltaa TätiO!
   Ei kannata. Sitä vaan huumassa saattaa päästää suustaan asioita, joita ei välttämättä tarkoita ja se on suuri virhe se. Kivaa kesänjatkoa Oranssi!

 • Reply Teija 17.7.2016 at 17:40

  Lauri Tähkä- Puolikas

  Mitään kiirettä sulla ei todella ole. Itsellä tuntu vastaavassa tilanteessa siltä, että koko muu maailma ja kaikki muut ihmiset menee elämässä eteenpäin ja ite vaan junnaan. Että tässä mä vatuloin tätä eroani eteen ja taa, päivin ja öin enkä ikinä pääse uudelle levelille.
  Mutta! Aika tekee tehtävänsä. Ota oma aikasi. Ihastu ja anna toisenkin ihastua, mutta ole rehellinen. Että et ehkä just nyt kaipaa mitään vakavaa, etkä voi luvata yhteistä tulevaisuutta mutta hauskaa voi pitää. Tarvit kaiken sen huomion mitä saat, jotta muistat ja uskot, että jossain on se yksi. Että se tulee vielä ja kun se tulee, ei ahista yhtään ja ainoa kysymys on, että tämänkö takia tää kaikki piti läpikäydä.
  Ethän halua kiirehtiä jotain minkä haluat kestävän loppuelämän.
  Sitä luulin minäkin olevani valmis uuteen suhteeseen melko piankin eroni jälkeen, mutta se olikin harhaa. Ihastuksen huuma on huimaavaa ja sitä janosin, nautin huomiosta ja tuli se kuuluisa olo, että “minä elän” 😉 mutta kun toinen oli täysillä mukana tuli pakokauhu, et emmä sittenkään, just yhet arvet korjaantumassa niin ei pysty nyt. Ja tulihan siinä varmaan tahattomasti jotakin satutettua/ harhaanjohdettua, mutta siitäkään ei voi loputtomiin huonoa omatuntoa kantaa. Tarvin kaiken sen matkalleni, että nyt olen tässä. Onnellinen ja tyytyväinen itekseni, täydellisen tukevasti omilla jaloillani ja kas ehkäpä oikeasti valmiina uuden ihmisen päästämiseen elämääni. Mutta kiire ei ole vieläkään. Kyl sen tietää kun tietää 🙂

  Päivä kerrallaan! Kivaa ja letkeää sunnuntaita! 🙂

  • Reply Esko 18.7.2016 at 22:34

   Heippa Teija!
   Tämä oli todella hieno viesti, kiitos siitä ja kivaa viikkoa!!

 • Reply minttu 18.7.2016 at 00:03

  Hieno kirjoitus! Erittäin hyviä neuvoja sait veljeltäsi. Tärkeintä mielestäni on, että mikään kiire sinulla ei ole. Ihastumisen tunne on ihana-silloin ei odoteta vielä suuria lupauksia. Upeaa kesän jatkoa 🙂

  • Reply Esko 18.7.2016 at 22:38

   Kiitos samoin sinulle Minttu!!

 • Reply Menja 18.7.2016 at 12:08

  Toivottavasti sanojesi takaa löytyy joskus myös tekoja.

  • Reply Esko 18.7.2016 at 22:38

   Iltaa Menja!
   Toivottavasti, toivottavasti. Kivaa iltaa sinulle!!

 • Reply MariaKoo 18.7.2016 at 16:33

  Kun arjessa tykkää viettää aikaa oman itsensä kanssa, eikä pelkästään sietämään sitä, niin sen jälkeen ehkä, kenties, mahdollisesti voisi ajatella, että tähän maailmaan voisi vielä tutustua yksi kiva persoona mun lisäksi. Kun on sinut itsensä ja oman maailmansa kanssa, kaikki muu on myös helpompaa sen jälkeen.

  • Reply Esko 18.7.2016 at 22:40

   Heippa MariaKoo!
   Kyllä, juuri näin. Oman onnistuneen itsenäistymisen kautta voit avata ovia muuallekin. Ilman sitä se on mahdottomuus. Kivaa iltaa ja viikkoa!!

 • Reply Pikkis 18.7.2016 at 20:28

  Oih, ihastuminen & alkuhuuma on parhaita tunteita! Joskus ikävä sitä tunnetta, kun oottelin miestä luokseni perjantaisin. Oltiin pitkään etäsuhteessa, joten tuota tunnetta kesti kauan. Mä tykkäsin myös ikävän tunteesta…Pitkässä suhteessa kun ei edes tule kovin helposti ikävä, joskus vaan toivoo, että toinen lähtee johonki reissuun. 😀
  Älä lupaa liikoja, on viisas neuvo.
  Mä luulen, että sanojesi takaa löytyy myös tekoja. Oon saanu sen käsityksen jutuistasi, että oot pohtinu asioita paljon viime kuukausien aikana!

  • Reply Esko 18.7.2016 at 22:41

   Heippa Pikkis!
   Kyllä tässä on käyty semmoinen koulu läpi, jotta huh ja huh. On menty päin seiniä, nähty valoa ja kaikkea mahdollista. Kivaa iltaa ja kivaa viikkoa!!!

 • Reply Sade 19.7.2016 at 19:51

  Ja mie sanon että anna mennä !
  Tapaile ja mutustele.
  Kyllä sen sitten tietää kun kolahtaa.
  Eti aito, kaunis, rento ja huumorintajuinen nainen joka ei aloita jokaista lausetta minä. Jonka seurassa voit olla Esko.

 • Reply Yksin, Kaksin, Kolmistaan | E2O 7.8.2016 at 11:31

  […] elämä kuin parisuhteessa olevilla. Luin kirjoituksen läpi useampaan kertaan ja nyt onkin tuoreen suomen surkeimman sinkun aika arvioida muutamia tutkijan tekemiä havaintoja. Tai siis varsinaisesti en ole tuore sinkku, […]

 • Reply Lumikki 7.10.2016 at 08:53

  10v suhteen päättyminen eroon ja yh äidiksi jääminen oli suuri asia. Oli pakko opetella melkein kaikki alusta. Mitä on olla sinkku? Ja mitä tehdä silloin kun lapsi isällään viikonloppuja. 4 v erosta ja vihdoinki alkaa olla oma elämä kohdillaan. Satunnaisia tapaamisia on ollu mutta suhteeksi asti eivät ole kehittyneet koskaan.

  Mun neuvo on että ota aikaa itsellesi..käsittele asiat..ei laastari suhteita..nautit ajasta lapsen kanssa ja nautit ajasta yksin.

  Mikään kiire ei ole mihinkää…kyllä sellainen nainen tulee vielä vastaan joka pistää sun sukat pyörii jaloissa ja vanhenette yhdessä 🙂

  Oikein ihanaa syksyä ja jaksamista 🙂

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives