Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

This is where the magic happens…

13.7.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This is where the magic happens…Näin totesivat suuret maailmantähdet legendaarisessa Mtv Cribs- ohjelmassa. Paikka, jossa tehdään taikoja. Minun taikani ovat lähiaikoina olleet lähinnä valkosuklaalla päällystettyjen cashew-pähkinöiden syönti, puoli yhdeksän uutisten katsominen ja ajoittain kolmenkymmenen TY-pehmon siivoaminen, että mahtuu nukkumaan. Jay-Z ja kumppanit saattoivat tehdä vähän erityyppisiä taikoja.

Sänky yksiössä on yleensä se kohta, joka vie eniten tilaa. Kohta, johon kiinnittää eniten huomiota. Onnekseni minun sängyssäni on Beditin muotoon tehty päiväpeitto. Se on kuin luotu laiskalle miehelle. Kunhan vetää vetoketjun kiinni ja siistiltä näyttää. Värikkäitä tyynyjä päälle, niin on oikein toimiva kombinaatio.

Jos joku on lukenut vanhoja kirjoituksiani tai katsonut Neloselta tullutta Jaksa paremmin -ohjelmaa, saattaa tietää etten ole varustettu kovinkaan hyvillä unenlahjoilla. Harppaus kahden vuoden takaisesta harmaanvalkoisella naamalla varustetusta haamu-Eskosta on ollut suuri. Nykyään voin jo todeta nukkuvani kohtalaisesti. Sisäinen rauha pään sisällä on se paras unilääke. Siellä on päivä päivältä tyynempää ja toivottavasti jossain vaiheessa voi lopettaa jo melatoniinienkin popsimisen.

Niin ja tuo kuvissa näkyvä “rautatuoli”. Tätä nyt ei varmasti kukaan edes usko. Kyllä, se löytyi sieltä samasta romukasasta, mistä työtuolinikin. Kysyin muuten äidiltäni. Ovat aitoja ja hankittu kymmeniä vuosia sitten. Romukasa olikin aarreaitta.

Unia!

-Esko-

Comments (11)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Pikkis 13.7.2016 at 19:43

  Hauskat nuo muhkurat sängyssä ;D Kyllä se silti siistiltä näyttää!
  Uniongelmat on kyllä tosi ikäviä. Mä saatan joinakin öinä valvoa monta tuntia, uni ei tuu vaikka kuinka väsyttäis. Päikkäreitä en pysty nukkumaan, ne on heti pois yöunista…Onneks siedän väsymystä hyvin, eikä oo joka öistä.
  Oon oppinu arvostamaan kunnon unia esikoinen syntymän jälkeen. Ensimmäinen vuosi meni valvotessa jatkuvasti itkevän vauvan kanssa…
  Olipas monta bloggausta jääny luettua loman aikana. Toki pari kertaa oli käytävä täälläkin…Näin sut Lahessa päivänä eräänä…

  • Reply Esko 13.7.2016 at 23:46

   Iltoja Pikkis!
   Kyllä, ne ovat todella ikäviä. Onneksi parempaan päin ollaan menossa. Tsemppiä sinullekin. Kiva, kun olet jaksanut lueskella ja tulepa moikkaamaan seuraavalla kerralla. Kivaa viikkoa!!

 • Reply Nippe 13.7.2016 at 21:15

  Romukasat juuri ovat niitä aarreaittoja!
  Hei, ja sullahan on taulu seinällä! -Oliko erinäisten tapahtumasarjojen tulos…vai nopea napsaus seinäkiveen?
  Päiväpeitto on varmasti kätevä kuin vauvan makuupussi, zip it easy and go????
  Melatoniini on mielenkiintoinen. Nuorille aikuisille sitä ei kuulemma suositella mahdollisten hedelmättömyysongelmien vuoksi. (Tuote suhteellisen uusi ja liian vähän vielä tutkittu.)
  Itse uniongelmaisena en vielä ole kokeillut, pitäisiköhän?
  Osaatko suositella merkkiä, tehoa, määrää? Tietysti on yksilöllistä, mutta mitä osaat näistä tuotteista minulle kertoa?
  Niin moni asia vaikuttaa unen LAATUUN. Itse nukahdan suhteellisen hyvin, mutta katkonaista se mokoma uni sen jälkeen.
  BY THE WAY: Staraohjelmien tyyliä jatkaen -vain länsisiipi ja vilvoittava juoma puuttuu!????

  .

  • Reply Esko 13.7.2016 at 23:48

   Iltaa Nippe!
   Kyllä, todellisia aarreaittoja. Melatoniini on mielenkiintoinen ja onneksi en ole enää nuori aikuinen ja hedelmällisyyskään ei niin paljoa kosketa…:) Syön semmoisia suussa sulavia tabletteja ja yhden nappaan noin tunti ennen toivottuja unia. Staraohjelmien tyyliin alkaa loppumaan tästä kämpästä siivet kesken…:)

 • Reply Tinu 13.7.2016 at 21:26

  Kiitti Esko blogista! Tekisi mieli sanoa tai sanonkin että ihana Esko. Ihan siksi vaan kun huvitat minua säännöllisesti näillä blogijutuillasi ja olet uskaltanut olla se mikä olet.

  • Reply Esko 13.7.2016 at 23:49

   No, voi Tinu ole hyvä! Kiva, että sanoit ja mukava, jotta jutut huvittavat. Mikäpä muu tässä kannattaisi olla?..:) Kivaa viikkoa!!

 • Reply Veera 14.7.2016 at 05:07

  Melatoniinin suhteesta hedelmällisyysongelmiin en ole ennen kuullutkaan! En toisaalta jaksa moisista niin kovin huolestuakaan, tuottaahan keho melatoniinia itsekin. Jos ei annostukset siis purkista otettuna ihan övereiksi mene, niin jotenkin vaara maallikon korvaan kuulostaa kaukaa haetulta…
  Mutta mene ja tiedä.
  Sellaisen ohjeen olen melatoniinista saanut, että pidempään jatkuva säännöllinen käyttö vähentäisi kehon omaa melatoniinin tuotantoa. Eli jatkuvalla käytöllä mentäisiin ojasta allikkoon.

 • Reply Esko 14.7.2016 at 08:51

  Huomenta Veera!
  Tähän en itse oikein osaa kommentoida mitään, kun en ole asiaan perehtynyt. Tuosta olen kyllä kuullut, jotta jatkuva, putkäaikainen käyttö vähentää kehon omaa tuotantoa. Mene ja tiedä, kuten sanoit. Mukavaa aurinkopäivää!!!

 • Reply tätioranssi 14.7.2016 at 11:06

  Miten suhun vaikuttaa kahvi, tee, colajuomat?

  Mä huomasin viime yönä että tee vaikuttaa sittenkin. Näin kesälomalla ei tuu juotua kahvia kun ei ole kotona kahvinkeitintä(!) joten juon 2-3 kuppia teetä. Aamulla iha ok ja sit päivätee ja iltapalan kanssa pakko satava, no taisin juoda mustaa teetä ja eihän uni meinannu tulla. Kun nukahdan niin sitten nukun. Jos en näe painajaisia…no ei niistä sen enempää.

  Mä kans huomasin et sulla on taulu seinällä, jei! Ja hyvältä näyttää muutenkin.

  Ja tarina vois jatkua… Pitäisköhän päivittää omaa blogia…

 • Reply Nippe 14.7.2016 at 11:45

  Moi vielä???? Yllätyksenä nämä mahdolliset sivuvaikutukset mullekin tuli, eikä niillä itselle ole merkitystä enää.
  Sairaanhoitajalta kuulin, on läheinen sukulainen.
  Lääketeollisuus on niin suuri bisness, että siitä voisi tehdä tutkielman sitten erikseen.????

 • Reply Susanna 14.7.2016 at 18:14

  Niinhän se on että toisen romu on toisen aarre 🙂 Mä oon kerran äiti kanssa kokeillut melatoniinia kun molemmat ollaan vähän huonoja nukkujia. Äiti oli meillä ja sanoin että kokeillaas tätä, että jospa nukuttais ensi yönä hyvin. Aamulla kumpikin kömpi omasta huoneestaan ja musta tuntui etten mä ollut nukkunut silmäystäkään. Kysyin äidiltä että miten nukuit ja vastaus tuli “huonommin kuin koskaan”. Aloin sitten tutkia tuoteselostetta, mikä on tietysti järkevää tehdä vasta siinä vaiheessa…vähän sama kuin jotain vempainta kootessa, kannattais ensin lukea se käyttöohje, heh. No niin, melatoniini saattaa aiheuttaa sivuvaikutuksena UNETTOMUUTTA! Voi hyvät ihmiset! No eipä sitten tarvinnut enää toista kertaa kokeilla kumpaisenkaan.

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives