Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Älä täällä jauha, ketään muuta ei kiinnosta!

25.8.2016

Ex- kollegani Aapo ja ystäväsi Kimmo. Olette keksineet hienon idean. Te olette trubaduuri-yhtye, joka saa hymyn huulille jokaikinen kerta, kun laitan biisinne soimaan Youtubesta. Herrasmiehet miettivät ohjelmistoa kansanmusiikkijuhlille ja saivat idean ottaa sanoitukset suoraan kansamme syvimmistä riveistä eli vauva.fi keskustelufoorumilta. Näin syntyi tällä hetkellä kovassa nousukiidossa oleva duo nimeltään: kalevauva.fi. Vauva.fi on kyllä täysin oma maailmansa ja varmasti jokainen internetiä käyttänyt tietää kyseisen palstan. Googlaat lähes mitä tahansa ja aina vastaus löytyy vauva.fi foorumilta. Vastausten todenperäisyys ei välttämättä ole aina sataprosenttista ja totuuksien etsiminen vaatii hieman uuden opetussuunnitelmankin painottamaa medialukutaitoa.

Kalevauvan innoittamana en voinut vastustaa kiusausta. Oli pakko käydä kyseisellä foorumilla ja laittaa oma nimi hakukenttään. Kyllä, sieltä löytyi sanoituksia useampaankin kappaleeseen, mutta kokosin niistä tämmöisen lyhyen biisin. Olkaapa hyvät:

” Esko Kyrö asuu kuin opiskelija, vuokralla yksiössä vaikka on työssäkäyvä opettaja. Minunkin mielestä tämä koko Eskon ininä on turhaa, kun muu Suomi ei ihaile kuinka siistei tyyppei ollaa…

Kerto: Älä täällä jauha, ketään muuta ei kiinnosta. Iholla Esko on mielensäpahoittaja. Älä täällä jauha, ketään muuta ei kiinnosta. Iholla Esko on mielensäpahoittaja.

Mua häiritsee miten paljon lellii tytärtään. Tyttö sanoo tyhmäksi ja tää vaan lässyttää. Onko tää vaan Eskon oma mainoskampanja plokilleen, Esko Kyrö on ihana. Harmi, kun ei oo mitään mahdollisuuksia häneen.

Kerto: Älä täällä jauha, ketään muuta ei kiinnosta. Iholla Esko on mielensäpahoittaja. Älä täällä jauha, ketään muuta ei kiinnosta. Iholla Esko on mielensäpahoittaja. “

Ei ehkä ihan hittiainesta! Iloa torstaihin….:)

-Esko-

Comments (16)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Katja 25.8.2016 at 19:26

  ???????? Hienoa heittäytymistä. Olisin vaan kaivannut vähän positiivisempaa sanoitusta, muuten hyvä. ????

 • Reply Esko 25.8.2016 at 20:20

  Heippa Katja!
  Tällä kertaa tämmöinen vähän diipimpi. Näin oli kansa sanoittanut….✌???????? Kivaa iltaa!!!

 • Reply Piitu 25.8.2016 at 20:51

  ???????????? onneksi meitä on monta joita Iholla Esko kiinnostaa ???????? tsemiä musa hommiin.

  • Reply Esko 25.8.2016 at 21:06

   Iltoja Piitu!
   ????????????…kyllä musahommat taisi jäädä tähän kalevauva.fin innoittamaan “räppiin”…(onneksi) Kivaa iltaa!!

 • Reply sofia 25.8.2016 at 23:00

  Heh… ???? Loistavaa heittäytymistä! Vauva.fi taas saa verenpaineet nousemaan ja ymmärryksen kaikkoamaan taivaan tuuliin, ilman että sieltä edes käy lukemassa mitään.

  PS. Blogia alusta saakka seuranneena, mutta en koskaan kommentoineena on sanottava, että huikean aitoa ja rehellistä tekstiä. Juuri sitä mitä pitääkin – ei pelkkää elämän ihanuutta vaan aitoja hetkiä ja rehellisiä tunteita. Asenne kohdallaan! Jatka samaan malliin! ????

  • Reply Esko 26.8.2016 at 07:11

   Huomenta Sofia!
   Kiiiitos ja jatkan, todellakin…Oikein mukavaa viikonloppua!!…✌????

 • Reply Jo 26.8.2016 at 08:30

  Hehe, hyvä biisi perjantain aloitukseen. Loistavaa heittäytymistä! Tykkäsin erityisesti tosta “Kyrö on ihana. Harmi, kun ei oo mitään mahdollisuuksia häneen.” ! :´)
  Hyvää viikonloppua!

  • Reply Esko 26.8.2016 at 13:17

   Välillä se on hyvä heittäytyä ja tehdä itsestään vähän urvelo. Tekee hyvää. Kivaa viikonloppua sinulle Jo!!…✌????

 • Reply Nippe 26.8.2016 at 17:37

  Vain vähän lisää tunnetta peliin ja kaveriksi koreografiaa ????, niin johan lähtee lentoon tämäkin biisi!
  Siksi “vastaiskuna” eräs tunnelatausbiisi, jota aina ihmettelen, miten näin intensiivisesti joku osaa laulaa…Aina nousee karvat pystyyn fiiliksistä.
  Radiohead: Creep

  • Reply Esko 26.8.2016 at 18:01

   Taustatanssijaksi?? Creep on loistava biisi!!!

 • Reply Nippe 26.8.2016 at 22:04

  Ai mie vai sie? Täältä tullaan! ????

 • Reply venla 27.8.2016 at 23:46

  No nyt oli tiukka! Mut oonko ainut, joka ei ihan hiffaa, mitä pahaa on siinä että aikuinen työssäkäyvä ihminen asuu vuokrayksiössä…? Käsittääkseni opiskelijoilla ei lähtökohtaisesti ole varaa asua yksin vuokralla yksiössä. Ja vauvapalstat on kyllä mitä mahtavin elävän elämän käytännöllinen esimerkki siitä, mihin sitä medialukutaitoa ja -kriittisyyttä oikeasti tarvitaan.
  Ps. Missä viipyy kesän kysymyspostausten jatko-osat? Taitaa vielä olla muutama kysymys vailla vastausta, ja mua ainakin kiinnostaisi niistä lukea 🙂

  • Reply Esko 28.8.2016 at 12:08

   Heippa Venla!
   Tiukka oli, todella tiukka, huh! Kyllä, medialukutaito kunniaan. Vastauksia voi toki tulla lisää…Mitäpä sieltä on jäänyt vastaamatta? Kylhän mie vastailen…:)

 • Reply Tom 29.8.2016 at 21:58

  Tässä on ainesta Kaimaroskan comeback levylle.

  • Reply Esko 29.8.2016 at 22:22

   Moromoro!
   Näkisin, että tässä on aineksia jopa SummerUpin päälavalle. Ei Ruisrockikaan ole poissuljettu…✌ Kajjmarosca, todellakin!

  Leave a Reply

  Categories

  Archives