Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , , ,

Arjen pelastajat

23.8.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VENYVÄ JUOKSUVYÖ

Usein lenkille lähtiessä on tullut tuskailtua. Minne laitan avaimet? Minne tuo suuri matkapuhelimeni mahtuu? Pankkikorttikin pitäisi saada mukaan, jos käy kaupassa suoraan lenkin jälkeen. Kaikissa lenkkivaatteissahan ei ole taskuja, joihin tämmöisen määrän tavaraa saisi mahdutettua.

Tämä ongelma ratkesi kertaheitolla. Löysin Kaaren Prismasta aivan sattumalta tämmöisen venyvän juoksuvyön. Vyön saa kireälle vyötärön ympärille ja mahduttaa sisäänsä todella paljon tavaraa. Huawei P9:kin mahtuu tuon sisään kevyesti. Vyö pakkautuu myös niin tiiviiksi paketiksi, että tavarat eivät haittaa juoksusuoritusta lainkaan.

Suosittelen: Kaikille lenkkeilyä harrastaville, jotka kuuntelevat musiikkia juostessaan/kävellessään. Kaikille, jotka haluavat edullisen ja kotimaisen vaihtoehdon. Maksoi alle kympin ja on suomalainen tuote.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LINNUNPESÄ AVAINPIDIKE

Aah, hirveä kiire töihin ja minne laitoin ne autonavaimet. Ei ole tuon takin taskussa. Ei ole keittiön tasolla. Ei, veinkö ne vessaan? Varmasti monelle hyvin tuttu tilanne. Ei tarvitse tämän miehen enää huutaa aamuisin kotona ääneen ja etsiä jokaista pienen kotinsa kolkkaa.

Helsingin luonnontieteellisen museon matkamuistokaupasta löytyi aikanaan tämmöinen linnunpesä avainpidike. Todella kätevä ja pysyy avaimet aina samassa paikassa. Aluksi niitä ei tuohon aina muistanut laittaa, mutta vuosien kokemuksella oranssi lintu löytää aina paikkansa pesästään.

Suosittelen: Aamuihmisille, jotka ovat kovia torkuttamaan herätystään. Ihmisille, joiden tavarat tuppaavat häviämään tasaisin väliajoin. Ihmisille, jotka haluavat välttää turhaa ääneenkiroilua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KÄNNYKKÄTELINE AUTOON

Tarrakiinnitys: Putoaa aina ja jättää ruman jäljen autoon. Ruuvikiinnitys: Täysin mahdoton. Imukuppikiinnitys: Irtoaa, vaikka kuinka luvataan elinikäistä tartuntapintaa. Kiinnitys säädettävällä pidikkeellä tuuletusritilään: Loistava. Sopii jokaiseen automalliin ja ei jätä mitään jälkiä. Pysyy tukevasti paikallaan ja säädettävyytensä ansiosta sopii myös kaikille puhelinmalleille. Tämä keksintö on todellakin IHAN HELMI!

Suosittelen: Ihan kaikille autoileville ja matkapuhelimen omistaville henkilöille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UNILASIT

Piti mennä ostamaan se pimennysverho sieltä Ikeasta. Niin piti. Pitäisi vielä saada asennettua se tuohon ikkunan eteen. Projekti, jota en vielä ole saanut aikaiseksi. Näin huonounisena kaverina unilasit ovat olleet suuri helpotus. Ei häiritse aamulla aikaisin nouseva aurinko, joka pilkottaa verhojen välistä suoraan silmiini. Tämä ongelma ratkeaa kyllä muutaman kuukauden päästä myös säämiehen toimesta. Pimeää on, kun lähtee töihin. Pimeää on, kun saapuu töistä. Lasit voi lahjoittaa tuolle oravalle syksyn ja talven ajaksi.

Suosittelen: Huonounisille, remonttitaidottomille ja ajoittain laiskahkoille henkilöille.

Tässä oli esittelyssä Eskon arkea helpottavia ja pelastavia asioita. Asioita, joiden tärkeyden tajuaa vasta niiden puuttuessa.

Missssäää on mun avaimet? Ainiin, linnunpesässä…:) Mukavaa tiistai-iltaa!!

-Esko-

// Huawei P9 -> testilainassa, Onni Orava saatu Sokos Hotellista //

Comments (7)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Iik 23.8.2016 at 21:04

  Nyt ollaan tärkeän äärellä!
  Kovin olen itsekin pohtinut suuren puhelimen dilemmaa lenkille lähtiessä. Käytössä on tällä hetkellä versio, jossa on vain minitaskut vain avaimille ja kolme juomapulloa. Täytyy käydä siis ehdottomasti tarkastamassa tuo tavarasyöppö.
  Tuo kännykkäteline <3 Meillä on autossa tuo myös ja on muuten paras ikinä. Niin helppo esimerkiksi navigoida pääkaupunkiseudulla tänne vasta muuttaneena. Jopa eräs autoalan ammattilainen näki sen autossamme, ihastui siihen ja vannotti hankkivansa samanlaisen 😀
  Kiitos näistä arjen ihanuuksien muistutuksista ja kivaa loppuviikkoa!

  • Reply Esko 23.8.2016 at 21:09

   Iltaa Iik!
   Kannattaa todellakin tarkastaa. On hyvä tuo vyö. Juuri juoksin sen kanssa ja toimi jälleen kerran.
   Kännykkäteline…<3
   Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!!!

 • Reply emmi 23.8.2016 at 21:47

  Oooo mikä kännykkäteline! Mistä tuollaisia voi ostaa?

 • Reply Esko 23.8.2016 at 22:22

  Iltoja Emmi!
  Todella kätevä. Tilasin tuon Verkkokaupasta. Merkki siis Kenu…Koita metsästää!!…:)

 • Reply Peura 24.8.2016 at 11:20

  Avaimenperä+teline lienee Qualy-merkkinen? Olen myös pitkään haaveillut tuosta samaisesta telineestä. Niiltä löytyy kyllä älyttömän paljon hauskoja ja käytännöllisiä arjen käyttötavaroita, tykkään!

  https://www.hauskakauppa.fi/kategoria/116/qualy
  https://www.qualydesign.com/product/

  • Reply Esko 24.8.2016 at 20:55

   Heippa!
   Joo, niinpä onkin. Ja suuri kiitos linkkivinkkauksesta!!…:)

 • Reply tätio 26.8.2016 at 20:27

  Juoksuvyö lähti ostoslistalle, nähny prismassa.. Saattaapi joutua ostamaan myös erään suunnistajan joululahjapakettiin…

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives