Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , , ,

Kaikki lähti!

9.8.2016

cof

Tämä on juuri sitä aikaa, kun varmasti moni tuskailee kesällä kertyneiden vatsamakkaroiden kanssa. Liikaa on lomalla mennyt grillimakkaraa, herkullisia ribsejä ja vielä kymmeniä pekonilla köytettyjä aurajuustoherkkusieniä. Mitä sitä tuskailemaan? Suomen kesä on niin lyhyt, että siitä pitää nauttia ja herkutella sydämensä kyllyydestä. Kyllä siinä voi muistella sitä viimeisen juustomakkaran makua, kun lokakuussa ajelee töihin. On pimeää ja sade piiskaa auton ikkunaan. Siitä on kaukana se auringonlasku ja herkullisen grilliruoan tuoksu.

Itse tuskailin tämän kesän täysin päinvastaisen ongelman kanssa. Kevättalvella ei tälle pojalle oikein ruoka maistunut. Liikunta maistui ja tulos oli hienoinen katastrofi. Painoni putosi 89 kilosta 78 kiloon. Eli kaikki lähti. Kaikki mitä tästä pojasta voi lähteä, niin todellakin lähti. 11 kiloa jo muutenkin hoikasta varresta oli auttamatta liikaa. Lähes jokainen tuttu johon törmäsin aloitti keskustelun. ” Johan olet laihassa kunnossa…” Kyllä, niin olinkin. Onnekseni kesällä sain ruokavalion balanssiin. Liikunta maistuu edelleen todella hyvin ja niin maistuu ruokakin. Paino on noussut ja samalla koko yleinen kunto on kohentunut huomattavasti.

Sen tämä homma opetti, että terveydellä ei kannata pelleillä ja rakastakaa ihmiset itseänne juuri sellaisena kuin olette. Rakastakaa jokaista kohtaa itsessänne ja olkaa teistä ylpeitä. Mikään muu ei ole niin hyvä peili kuin oma hyvä olo. Jos tekee mieli mennä vetäisemään se kylän kuuluisin Naughtybrgr, niin menkää ja vetäiskää. Ottakaa vaikka kahdella pihvillä tarvittaessa. Muistakaa kuitenkin liikkua, koska liikunnan ja ruoan oikea suhde on kaiken a ja o. Moni on kysellyt viikottaisia liikuntatottumuksiani ja suunnilleen näin olen pyrkinyt treenaamaan kesällä. (Siis omalla ajallani.)

MAANANTAI: Juoksu 40 min. ja ulkoilmapunttisali n. 40 min.

TIISTAI: Juoksu n. 1 h

KESKIVIIKKO: Juoksu 40 min. ja ulkoilmapunttisali n. 40 min.

TORSTAI: Malminkartanon portaat

PERJANTAI: Lepo

LAUANTAI: Juoksu n. 1 h

SUNNUNTAI: Juoksu 40 min. ja ulkoilmapunttisali n. 40 min.

Syökää, liikkukaa ja nauttikaa!!

-Esko-

Comments (10)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply sofia 9.8.2016 at 09:53

  ” Mikään muu ei ole niin hyvä peili kuin oma hyvä olo. ” Tuo jos mikä on totta. Oot huippu tyyppi, fiksu mies ???? Noista tekstin oivalluksista tuli jotenki superhyvä fiilis, kiitos siis!

 • Reply Esko 9.8.2016 at 10:22

  Heippa Sofia!
  No, tämäpä oli kiva kuulla! Mukava, että jäi hyvä fiilis. Minullelin tuli tästä viestistäsi hyvä fiilis, oikein hyvä!…????

 • Reply tätio 9.8.2016 at 18:43

  Juuri kuule tänään ajattelin että kesäkilot ovat tässä vartalossa tosiasia. Painan 2,5kg enemmän kuin toukokuussa. Mutta jotta jaksaa taas syksyn tuiskeessa ja sateessa ja tuulessa Polkea polkupyörällä töihin, niin herkut olen ansainnut.

  Treeniä vaan edelleen ja iloa elämään! Hyvä mä! Ja sä!

  • Reply Esko 11.8.2016 at 21:11

   Herkut on aina ansaittuja…????✌ Hyvä sä!!!

 • Reply Henna 9.8.2016 at 20:11

  Kiitti Esko tästä!

  Kävin tästä postauksesta inspiroituneena ulkoiluttamassa kesäkilojani tunnin hölköttelylenkillä. Tuli hyvä olo ja koirakin kiittää 🙂

  • Reply Esko 11.8.2016 at 21:11

   Heippa Henna!
   No, onpa kiva kuulla!!!..✌✌????

 • Reply RR 10.8.2016 at 12:52

  Vitsi käy kyllä kateeksi F:n geenejä, kun kummatkin vanhemmista luonnostaan hoikkia! Eihän se tietenkään hyvä ole jos liian laiha, mutta ei myöskään ongelmia varmaan lihoomisen suhteen..
  Itellä kyllä kesän kalijat ja jätskit näkkyy heti vyötäröllä, mutta onpahan motivaatiota palailla salille taas syksyn tullen 🙂

 • Reply Esko 11.8.2016 at 21:12

  Heippa RR!
  Kyllä, motivaatiotekijä, motivaatiotekijä…????????????✌

 • Reply Viisari Ylös! | E2O 16.8.2016 at 20:25

  […] tuossa aiemmin aiheesta, kun kaikki lähti. Kaikki ylimääräinen lähti tästä vartalosta. Ja niin lähti myös kehon sisäinen tasapaino […]

 • Reply Viisari Ylös! | E2O 16.8.2016 at 20:25

  […] tuossa aiemmin aiheesta, kun kaikki lähti. Kaikki ylimääräinen lähti tästä vartalosta. Ja niin lähti myös kehon sisäinen tasapaino […]

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives