Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

Saapuu pimeä

13.8.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saapuu pimeä ja alkaa visuaalinen ilotulitus. Valaistukset, yksityiskohdat ja kaikki. Kaikki on mietitty todella tarkasti ja joka vuosi yhtä onnistuneesti. Flow on kyllä todella kaunis festivaali. Eilen nautiskelin illasta Suvilahdessa ja saapuessani paikalle kuuden maissa oli vielä valoisaa. Odotin, että aurinko laskee ja sitten Flow puhkeaa todelliseen loistoonsa. Kävelin ympäriinsä ja ihailin. Pidän visuaalisesti kauniista asioista ja niitä tämä festivaali kyllä tarjoaa. Vaikea niitä on edes tallentaa.

Vaikea on myös ymmärtää herraa nimeltään Iggy Pop. Legenda on 69- vuotias ja missä kunnossa. Yläkroppa paljaana mies tykitti semmoisen shown, että kyllä sitä menoa katseli silmä pyöreänä. En olisi pystynyt kuvitella esimerkiksi hieman nuorempaa isääni tuonne Flown päälavalle. Tai olisin voinut kuvitella, mutta tuskin olisi ihan yhtä räiskyvää meininkiä tarjonnut. Legenda on legenda ja eilistä settiä seuranneena on kyllä arvonimensä ansainnut.

Ja, entäs se ruokatarjonta? Nälän yllättäessä törmäät Flowssa todelliseen ongelmaan. Ruokakojuja on niin paljon ja valinnanvara on lähes rajaton. Eilen meinasikin käydä niin, että nälän tunne oli mennä ohitse, kun aina vaan tuli vastaan entistä houkuttelevimpia ruokia. Päädyin sitten tuttuun ja turvalliseen Sandroon ja heidän valmistamaan lammaslautaseen. Ja kyllä, olihan se taivaallista.

Tänään vietellään F:n kanssa sadepäivää kotosalla. Luvassa vanha kunnon leffailta ja huomenna suuntaamme takaisin Suvilahteen ja Lasten Flowhun. Se on kyllä hieno ja tunnelmallinen tapahtuma. Paljon tuttuja lapsia ja aikuisia. Ah, niin kiva päättää loma tuonne Suvilahden syövereihin.

We love Flow!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nippe 14.8.2016 at 18:47

    Iggy Pop rocks!????

  • Leave a Reply

    Categories

    Archives