Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

Cheekin Ahdistelija

5.9.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hennalan kasarmialueen yövartioon astelee kaksi valveutunutta ratsumiestä. Ratsumies Kyrö ja Härkönen. Toinen soittelee kavereilleen, että voitteko hakea Aspendosista kebabin juustoperunoilla ja toimittaa sen portille. Toinen alkaa kirjoittelemaan räppiriimejä. Räppiriimejä, kyllä. Tuohon aikaan rap-musiikki ei ollut listojen kärjessä ja ei sitä Suomessa juuri kukaan tehnyt. Myönnän tuolloin ajatelleeni, että tosta nyt ei herra Härkönen tule yhtään mitään. Heittäisit nyt mielummin minun kanssa juttua ja voitaisiin yhdessä kehua Aspendosin  palkittua valkosipulivoikastiketta. Minä haarukoin kebab-lihaa suuhuni ja toinen Ratsumies raapusti riimiä, riimin perään ruutupaperille.

Kaivelin viikonloppuna vanhoja cd-levyjä vanhemmillani ja sieltä löytyi kaksi harvinaisuutta. Ratsumies Härkösen alias Brädin ensimmäinen omakustannelevy ja lahtelaisen kaveriporukan 5th elementin ensimmäinen kollektiivilevy. Tällä levyllä, biisissä: Ahdistelija räppäsi myös Tiihosen Jare alias Cheek. Tämän postauksen tarkoitus ei ole ilmoittaa, että tunnen Cheekin, en tunne. No, Lahen miehiä kuitenkin molemmat. Tämän postauksen idea on sanoa, että jos jaksat uskoa unelmiisi, niin ne saattavat joskus toteutua. Nämä kaverit järkkäsivät itse keikkoja Lahen Kasisalilla. Nämä kaverit möivät omakustannelevyjä Mega Epesissä. Nämä kaverit uskoivat omaan juttuunsa. Ja nämä kaverit vetivät kaksi loppuunmyytyä stadionkeikkaa vuonna 2014.

Viime viikolla Facebookissa pyöri tiuhaan tahtiin video, jossa Saara Aalto esiintyi Brittien X-factorissa. Samainen Saara on Suomessa yrittänyt breikata lähes jokaisen lauluohjelman kautta. Varmasti moni on jo ajatellut, että eihän tuosta mitään tule. Lahjakas, upeaääninen mimmi, mutta jotain puuttuu. Katsottuani Saara Aallon esityksen X-factorissa olin hetken vain hiljaa. Hänen esiintyminen oli aivan älytön ja Sia:n kappale maalattiin kyllä semmoiseen äänimaailmaan, että huh. Brittien Jone Nikula eli Simon Cowellkin oli myyty, kuten myös muu tuomaristo. Kolmella äänellä jatkoon ja toivottavasti ura lähtee lentoon tuota kautta. Saara Aalto Suomesta, läheltä joulupukkia on myös jaksanut uskoa omaan juttuunsa ja hänellä on unelma, jota kohti hän menee lannistumatta muiden mielipiteistä.

Unelmia täytyy olla ja niihin täytyy myös uskoa. Tee sitä omaa juttuasi ja tee sitä sydämmellä ja täysillä. Ratsumies Kyrö menee nyt syömään kebabin juustoperunoilla ja laittaa Brädin biisit soimaan.

Unelmoikaa näin maanantain kunniaksi!

-Esko-

Comments (10)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Katja 6.9.2016 at 01:13

  Tämä teksti on ????.

  • Reply Mo_ 6.9.2016 at 16:47

   Todellakin! Hieno kirjoitus!

   • Reply Esko 6.9.2016 at 17:02

    Kiiiiitos…????????????

 • Reply Esko 6.9.2016 at 07:12

  Kiitos…????

 • Reply Minttu 6.9.2016 at 16:56

  Vau, kuinka taitava kirjoittaja olet!! Mahtavia postauksia niin eri aiheilla.

  • Reply Esko 6.9.2016 at 17:09

   Heippa Minttu!
   No, onpa kiva kuulla, kiitos!!….????

 • Reply Nippe 6.9.2016 at 19:52

  Peukut kaikille omaan juttuunsa uskoville!!!
  Epäilijöitä voi riittää, mutta se vain lisää draivia????
  Saara A. muuten perui Las Vegasin sopimuksen, koska halusi osallistua viimeksi Suomen euroviisuihin.
  Sijoitus oli toinen, mutta olisi varmasti pärjännyt itse kisoissa lopulta paremmin, kuin todellinen Suomen edustaja…
  Hän uskoo myös edelleen unelmiinsa.

  • Reply Esko 6.9.2016 at 23:21

   Iltaa Nippe!
   Rohkea ja määrätietoinen mimmi! Kivaa loppuviikko Nippe!!

 • Reply Emmi 6.9.2016 at 20:16

  Pohdin parhaillaan oman yrityksen perustamista ja kirjoituksesi antoi kaivattua lisätsemppiä 🙂 Ai hitsi, kun tekisi mieli antaa idealle kaikkensa ja näyttää mihin vauvavuosien turruttamat aivoni vielä kykenevät, mutta vaakakupissa on koko perheen talous, jonka epäonnistunut bisnes voi vaarantaa… Ei sulla Esko olisi kristallipalloa – menestyykö ideani edes jotenkin, vai ei?

  • Reply Esko 6.9.2016 at 23:23

   Heippa Emmi!
   No, onpa kiva kuulla, että sait lisäpotkua!! Kristallipalloa minulla ei ole ja järjetön riskinottohan ei varmaan ikinä ole fiksua. Vauvavuosien turruttamilla aivoilla ei voi tehdä kuin hyviä ratkaisuja. Ja tee/tehkää niin ettei joudu koskaan miettimään, että olisipa silloin pitänyt…Kaikkea hyvää ja tsemppiä valintoihin!!

  Leave a Reply