Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Mielikuvituskaveri

11.9.2016

Mukava aurinkoinen viikonloppu vietetty. Kävimme Linnanmäen IIK-weekissä ja Kattilahallin lastentapahtumassa. Tänä aamuna jutustelimme F:n kanssa mielikuvituskavereista. Tiedättehän nämä kaverit, jotka seuraavat mukana, tuovat tukea ja turvaa. Tyttäreni esittikin minulle kysymyksen: Millainen isi olisi sinun mielikuvituskaveri? (F:lle en vastannut ihan näin pitkästi…)

Mielikuvituskaverini hyväksyy minut sellaisena kuin olen. Osoittaa minua kohtaan tunteita, antaa minulle ajateltavaa ja saa minun oloni tuntumaan turvalliselta. Saa tuntemaan minut  tärkeäksi ihmiseksi. Kysyy minulta kuulumisiani ja jaksaa oikeasti kuunnella vastaukseni. Näkee minut tärkeämpänä kuin mobiililaitteen sinistä valoa heijastavan näytön.

Mielikuvituskaverini näkee tulevaisuuden suunnitelmat ja haaveet kanssani samalla tavalla. Antaa minun toteuttaa omia haaveitani, kannustaa ja tukee minua ajoittain hulluissa suunnitelmissani. Haluaa viettää tulevaisuudessa kanssani urbaania perhe-elämää.

Mielikuvituskaverini ei ohjaile liikaa tekemisiäni. Antaa minulle omaa aikaa. Antaa minun urheilla, kirjoittaa ja juosta tuntien mittaisia lenkkejäni. Antaa minun saunoa ja laulaa silloin, kun laulattaa. Arvostaa ystäviäni ja sosiaalisia suhteitani. Juhlii kanssani aamuyön tunneille. Heräilee kanssani ja silittää jomottavaa päätäni. Hymyilee ja tuo lasin keltaista Jaffaa.

Mielikuvituskaveri saa minulle olon, että häneen voi luottaa. Voi luottaa asiassa kuin asiassa. Ei käytä liian mustia sukkia. Eikä anna minullekaan syytä niitä käyttää.

Mielikuvituskaveri sanoo minulle vastaan. Ei anna mitään liian helpolla. On ajoittain haastava. En halua sellaista mielikuvituskaveria, joka myöntyy kaikkeen ja vain nyökyttelee. Ei, semmoinen ei sovi minulle.

Mielikuvituskaverini antaa minun kantaa hänen kassinsa. Antaa minun avata hänelle oven. Antaa minun tarjota hänelle sateenvarjoani. Antaa minun suukottaa, kun suukotuttaa.

Tuo mielikuvituskaverini voisikin olla aika hyvä tyyppi. Oiskohan tuollaisia olemassa ihan tosielämässä?

-Esko-

// Kuva: Jere Lehtonen //

Comments (16)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Karoliina 11.9.2016 at 20:31

  Vaikuttaa ensilukemalta ihan perusperussetiltä, mutta oma kokemus on, että harvassa on. Oisinpa maailman onnellisin itsekin jos kohalle osuisi. Yksi tärkeä ominaisuus puuttui kuitenkin. Haluisin, että se söisi paljon ja varsinkin kaikki mun kokkaukset (tarvinnee myös pokerinaamaa…). Ja kannustaisi muakin samaan hommaan. Plus pakko olisi olla hyvä musiikkimaku. Ei välttämättä mun musiikkimaku, mutta ei siitäkään haittaa olisi. ????

  • Reply Esko 12.9.2016 at 23:21

   :)…Hyvä Karoliina!
   Syöminen, kyllä. Ja isoja annoksia…Mukavaa viikkoa ja musiikkimaut kohtaa, oi niin harvoin. Sekin kuitenkin lienee mahdollista, ken tietää?…

 • Reply Nippe 11.9.2016 at 21:11

  Kyllä niitä on!
  Niin mahtavalle kuulosti tuo kaveri.
  Siis haluan samanlaisen!!????????

  • Reply Esko 12.9.2016 at 23:22

   🙂 samoin…

 • Reply Päivi65 11.9.2016 at 21:22

  Tuollainen tyyppihän olisi kuin lottovoitto, jonka tietysti ansaitsisit.????Toivon että löydät tuollaisen mielikuvituskaverin tai en kuitenkaan????vaan ihan oikean????. Jos se tuntuu kovin vaikealta,???? laske hiukan rimaa.????
  Onnea etsinnöille????.
  Mukavaa viikkoa!

  • Reply Esko 12.9.2016 at 23:22

   Heippa Päivi!
   Kiitos ja mukavaa viikkoa sinullekin!!

 • Reply venla 11.9.2016 at 21:36

  Mistä tietää, että kyseessä on mielikuvituskaveri? …no siitä, että aamuyön tunneille juhlimisen jälkeen kuvailemallasi tyypillä ei oo pää kipeä :’D

  Tää oli aika ihana postaus. Tärkeitä piirteitä, joita toivoisi löytyvän myös niistä oikeistakin kavereista. Mun mielestä hienoin kohta oli “on ajoittain haastava”, eritoten tuo “ajoittain”. Ei oo kivaa jos on haastava koko ajan tai ei koskaan.

  Kiinnostais myös tietää, et miten F:lle vastasit 😉

  • Reply Esko 12.9.2016 at 23:23

   Heippa Venla!
   Kyllä, mielikuvituskaveri ei tarvitse Buranaa…:) Ajoittain ja aina oikein hyvää viikkoa sinulle!!

 • Reply tätio 11.9.2016 at 23:04

  Huippuhauska kirjoitus.

  Mun ajatuksissa näitä tyyppejä on paljon mut IRL on sitte eri asia.

  Pst. En aio kirjoittaa tähän sitä mitä aioin luettuani kolme ekaa kappaletta. Sori. Liian yksityistä. Ajatuksia toki vain.

  Iloista viikkoa!

  Somelakko jatkukoon….

  • Reply Esko 12.9.2016 at 23:23

   Heippa TätiO!
   Somelakko, kauan meinaat olla? Iloa sinullekin viikkoosi!!

   • Reply tätio 13.9.2016 at 17:16

    Somelakko on ajoittaista. Instaa en muista käyttää ja nyt en edes muiata lukea blogeja. Facebookkiakin harventanu. Samalla pelkään että jään jostain paitsi, esim siitä että en huomaa jos tulee vaikka kutsu jonnekin. Niinku vaikka lenkkikerhoon. (tosin kunto on romahtanut entisestään kun mitään ei oo ehtinyt tekemään senkään eteen)Kun en ole koko aikaa netissä.
    Olen siis vähentänyt rajusti käyttöä

 • Reply Elina 12.9.2016 at 12:13

  Kannattaa miettiä, olisiko itse valmis antamaan kaiken tuon omalle (mielikuvitus☺)kaverille. Pystyykö itse siihen, mitä haaveilee omalle kohdalleen. Siinä vaaditaankin reaalimaailmassa yllättäen melkoista pyytettömyyttä ja epäitsekkyyttä.

  • Reply Esko 12.9.2016 at 23:25

   Heippa Elina!
   Niinpä. Tämä oli oikein hyvä huomio. Itsekin täytyy olla aikasen täydellinen mielikuvituskaveri tai ihan oikea. Mukavaa viikkoa!!

 • Reply Nippe 12.9.2016 at 13:24

  Jälkifiilis: Onko oikeasti vielä ihmisiä, jotka pyrkivät alituiseen kontrolloimaan tekemisiäsi, omaa aikaasi ja harrastuksiasi? GRRRR…Karmea ajatuskin. En suostu!
  Olen kyllä tehnyt havainnon.
  Monella nuorella naisella on taipumus “muuttaa” kumppaniaan mieleisekseen.
  Tämä lähtee siis ihan pukeutumisesta ja versoo ihmeellisiin sfääreihin (iän myötä yleensä hieman hellittää, kun huomaa elämän oikeat faktat…)
  Muistan eräätkin kotibileet, joissa illan nuorehko naisemäntä sai kauheat kilarit, kun hänen miehensä kaatoi viiniä uudelle paidalleen. ” Juuri sulle ostin, nyt on tuokin pilalla!”
  Myöhemmin vielä moittii miestään, joka on yksin tehnyt koko menuun: “Eikö meillä ole edes lautasliinoja!”
  En oikein tiennyt enää minnepäin katsoa…

  • Reply Esko 12.9.2016 at 23:26

   Iltoja Nippe!
   Hyvät jälkifiilikset. Tai en tiedä hyvät, mutta varmasti joissain tapauksissa paikkaansa pitävät. Kaikennäköstä!! Kivaa ja kontrolloimatonta viikkoa!!

 • Reply Nippe 13.9.2016 at 07:23

  Samoin sulle, Huiman hersyvää viikkoa!!
  Aurinko nousee taas????

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives