Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

…löytäisit kumppanin, jonka kanssa voisit PIIP, PIIP ja PIIP

16.9.2016

Kiitos Kaira palautteesta. Vähän oli pakko sensuroida.

Mukavaa viikonloppua!

-Esko-

Comments (30)

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply Katja 16.9.2016 at 21:05

  Aivan mahtava vastaus erikoiseen palautteeseen, jossa ei kuitenkaan minkäänlaisia kehitysehdotuksia ollut. Olet loistava Esko! 🙂

 • Reply Nanna 16.9.2016 at 22:11

  On se varmaan erikoista lukea bloggarina näitä välillä shokeeravia palautteita jotka voi olla täynnä kaikenmaailman negatiivisia tunteita……Etta piip piip piip vaan niille peikko komentoijille. Ja sitten vielä: mitähän kuvia sun pitäis pistää sitten. Kukkia, kissoja, lentäviä lintuja??? Mielenkiintoisia ajatuksia ihmisillä.

  • Reply Esko 17.9.2016 at 16:23

   Moikka Nanna!
   Kaikilla toki oikeus omaan mielipiteeseen ja ajatuksiin. Kiitos viestistäsi ja kivaa viikonloppua!!!

 • Reply Kotiäiti joka käy töissä 16.9.2016 at 23:23

  Esko, minäkin toivon, että pääsisit jaloilles, kun jotenkin semmoselta treffi-ilmoituksen jatkokertomukselta tämä blogi nyt vähän jo vaikuttaa, ja olen jo miettinytkin, että onkohan sopivaa minun, naimisissa olevan perheenäidin, edes tätä seurata, kun en kuitenkaan ole oikeaa kohderyhmää tai muutenkaan iskumielellä liikenteessä. Mutta jaksan uskoa, että vielä se sävy tästä poistuu (jollei se sitten ole minun omassa päässäni, mistä sitäkään sitten tietää), ja vielä joku päivä saamme seurata rentoa faijaa, joka ei ole vielä kadonnut keski-iäisyyteen, sitä rentouden & työn ja vanhemmuuden vastuiden tuomaa balanssia (tästä koitan pitää itsekin kiinni – aloitin hätäpäissäni juuri lumilautailunkin, jotta pysyisin nuorekkaana.) Mielelläni sellaista blogia seuraisin, ja juuri tältä kanavalta, koska mikä parasta, täältä ei (toivottavasti) ole tulossa meikkivinkkejä, niinkuin monilta muilta äitiversiolta. Mutta tsemppiä, jaksamme odottaa, tämä on varmaankin vaan ohimenevää, eikä ole sinulle valintakysymys (ja siihen asti toivon ettei mieheni katso ihmeissään mitä ihmeen blogia nykyään seuraan 😉 – no ei sitä oikeesti kiinnosta mun blogilukemiset, tai ole muutoinkaan kovin mustasukkaista laatua, eli nämäkin vaan toiveajattelua). Tsemppiä.

  • Reply Esko 17.9.2016 at 16:26

   Heippa kotiäiti!
   Treffi-ilmoituksen puoli vuotta kestänyt jatkokertomus. Just hyvä…???? Kiva, että kommentoit ja pidät tästä kanavasta, vaikka ajoittain ärsyttääkin. Rentona faijana pyrin aina säilymään ja näissä videoissa ym. saattaa ajoittain olla hieman pilkettä silmäkulmassa. Mukavaa viikonloppua!!

 • Reply venla 16.9.2016 at 23:55

  Ai hyvänen aika. Aika mainio keino saada aikaiseksi lähteä treffeille! Toivottavasti palautteen antajakin saa elämäänsä asioita, jotka vähän auttavat löysäämään pipoa 🙂
  Jos ja kun se kumppani sitten löytyy niin eiköhän postaustahtikin hidastu… 😉

  • Reply Esko 17.9.2016 at 16:27

   No, näinpä Venla!
   Enpähän tiedä hidastuuko vai tiheneekö entisestään…????✌ Mukavaa viikonloppua!

 • Reply Mini 17.9.2016 at 11:58

  Olen kyllä Kairan kanssa aika lailla samaa mieltä, joskin olisin ehkä ilmaissut asian hiukan hillitymmin. En ole edes monen naisbloggaajan sivuilta löytänyt niin paljon omia kuvia enkä itsekehua ja säälinhakua kuin tästä. Ainakin sellainen kuva välittyy. Toivottavasti onnestaa niin saadaan uudenlaista lukemista, koska vanhat teemat jo kyllästyttävät.

  • Reply Esko 17.9.2016 at 16:29

   Kiitos Mini viestistäsi! Sääliä ei ole ollut tietoinen tarkoitus hakea ja “kehuminen” liittynee vaikean jakson jälkeiseen onnistumiseen ja onnellisuuden palailuun. Minkälaista luettavaa toivoisit? Oikein kivaa viikonloppua sinulle!…✌

 • Reply MariaKoo 17.9.2016 at 17:09

  Tää oli paras postaus! Huikeen hyvä meininki!

  • Reply Esko 17.9.2016 at 22:14

   Kiiitos…????

 • Reply Reetta 17.9.2016 at 20:48

  Hyviä treffejä ja iloa viikonloppuun! Sä oot jo niin valoisalla puolella elämäsi haastetta. Älä välitä turhista katkerista palautteesta vaan ole aito ittes. Tykkään.

  • Reply Esko 17.9.2016 at 22:14

   Kiitos ja iloa sinunkin viikonloppuusi!!…☀☀

 • Reply Eeva 17.9.2016 at 21:28

  Onnea matkaan Esko! 🙂

  • Reply Esko 17.9.2016 at 22:14

   No, kiitosta, kiitosta!!!…????

 • Reply Annamanna 17.9.2016 at 23:46

  Esko jatka samaan malliin , ja jos joku kotiäiti nyt sun kirjoituksista häiriintyy,taitaa ongelma olla muulla kuin tässä blogissa!

  • Reply Esko 18.9.2016 at 08:50

   Esko jatkaa…✌ Hyvä, että kirjoitteluni saavat aikaan kaikenmoisia tuntemuksia. Kaikki saavat tulkita niitä juuri haluamallaan tavalla. Mukavaa sunnuntaita!

   • Reply Kotiäiti joka käy töissä 19.9.2016 at 13:08

    Juurikin näin; ja jos bloggauksetkin, niin myös keskustelun kommentit ovat varmasti usein pilke silmäkulmassa kirjoitettuja!

 • Reply Riitta 18.9.2016 at 07:41

  Hah! Kaikenlaista palautetta.
  Kiitos Esko, sun juttuja on aina yhtä mukava lueskella. Miten muuten kävi treffeillä??

  • Reply Esko 18.9.2016 at 08:52

   Noooh, kävihän siellä…???? Kiva, että tykkäät lueskella. Mukava kuulla ja mukavaa sunnuntaita!!

 • Reply Päivi65 18.9.2016 at 09:42

  Minäkin ärsyynnyin ????mutta en tästä blogista vaan Kairan palautteesta.
  Haluaisin sanoa Kairalle että jos ärsyynnyit niin eihän sinua varmaan kukaan pakota tätä lukemaan. Pysy siis pois, ettei tarvitse voida pahoin!
  Minä olen seurannut, seuraan nyt ja jatkossakin….enkä todellakaan voi pahoin enkä ärsyynny kuvistasi????. Esko, jatka samaan malliin. Enemmän niitä kuitenkin on jotka pitävät blogistasi.
  Zemppiä Esko ja mukavaa päivää.

  • Reply Esko 18.9.2016 at 18:24

   ???? Kiitos samoin sinulle Päivi!!

 • Reply Jenni I 18.9.2016 at 10:55

  Hei, Mä ainakin oon tykänny sun maanläheisestä tavasta kirjoittaa ja pohtia asioita ja ympärillä olevaa elämää. En oo kokenu tätä mitenkään ylipitkänä treffi-ilmoituksena tai vastaavaa. Tykkäsin tosi paljon Iholla-kaudestanne, enkä oo sitä sarjaa tainnu toiste ees seuratakkaan! Pidä vaan tuo oma tyylisi, se on just hyvä tuommosena kun on. Kivaa sunnuntaita!

  • Reply Esko 18.9.2016 at 18:25

   Kiitos ja kivaa sunnuntaita sinullekin Jenni!!!…????????

 • Reply Taija 19.9.2016 at 12:54

  Oisko jollain psykologilla mahdollista valaista tätä ihmistyyppiä joka ärsyyntyy ihan agressioon asti (toi oli loukkaamistarkoituksessa kirjoitettu viesti) toisten ihmisten olemisesta? Ja onko niitä Suomessa jotenkin poikkeuksellisen paljon, tuntuu välillä et täällä toisen ihminen “vääränlainen” oleminen menee niin ihon alle ja ärsyttää että katsotaan oikeudeksi haukkua pystyyn. Ei oo ihan tervettä.
  Musta sä kirjoitat blogia eronneen ihmisen elämästä, kriisistä selviämisestä pikkuhiljaa päivä kerrallaan. Tutun ja turvallisen elämän katoamisesta, kivusta ja eron aiheuttamista itsetunnon haavoista, häpeästäkin. Ja sitten pienistä valon pilkahduksiata ja oman itsen uudelleen löytämisestä, uuden arjen oppimisesta ja itsensä kokoamisesta. Hieno ja rohkea blogi kipeistä ja vaikeista tunteista ja valtavaa vertaistukea monille. Hyvä Esko.

  • Reply Esko 19.9.2016 at 15:09

   Kiitos Taija viestistäsi…????????

 • Reply M 25.9.2016 at 16:18

  Pakko kommentoida täältäkin. Seuraan blogia silloin tällöin ja päivitän postauksiesi tarinat omaan maailmaani urakkaluontoisesti. Olen saanut samanlaisen kuvan blogistasi kuin Taija. On oikeasti mielenkiintoista lukea välillä avoimesti kerrottuna ja välillä rivien väliin piilotettuna projektista nimeltä Oma elämä. Ensin saa lukea yleistä marmatusta palstoilta siitä blogien ja instan kiiltävän puhtaasta ja ihanan vaaleanpunaisesta täydellisestä maailmasta, jota jokainen yrittää itselleen haalia ja toisilleen tarjoilla. Sitten kun vihdoinkin joku, ja vielä mies, avaakin itsestään myös harmaan sävyjä ja tarjoilee tunteitaan toisten ihmisten koettavaksi, löytyy siitäkin valittajia. Minusta on ihanaa seurata erilaisia tarinoita. Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja toivon blogisi pysyvän aitona ja sinun itsesi näköisenä. =)

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives