Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

No, onhan tämä sinkkuelämä nyt ihan ####n ok.

4.9.2016

Kirjoittelin neljä kuukautta sitten näin. Onhan tämä sinkkuelämä nyt ihan v###n siistiä. Aika on vierinyt. Aika on korjannut ja eheyttänyt. Aika on tehnyt todella hyvää. Nykyään kaupasta tarttuu mukaan muutakin kuin pähkinöitä. Nykyään ikkunan edessä lepattaa jo kaksi samanväristä mustaa verhoa. Nykyään elämäntaipaleen edessä lepattaa muutakin kuin edellisen suhteen haikailua ja entisen mielitietyn elämän seuraamista sosiaalisesta mediasta. Nykyään olemme kavereita. Tämä tunne antaa mahdollisuuden lähteä rakentamaan omaa elämää ihan eri lähtökohdista. Tällä hetkellä minä olen minä ja seison omilla jaloillani. Nää on minun jalat ja kuljettavat minut kohti uutta käsikirjoitusta. Edellisen kirjan kannet kiinni ja jatko-osa kirjoitukseen. Edellisen kirjan päähenkilö seuraa ja seikkailee mukanani loppuelämäni.

Edelleenkään en aloita aamuani superfoodeilla ja goji-marjoilla. Aloitan aamuni berocalla ja tuplaespressolla. Aloitan aamuni kuitenkin hyvällä fiiliksellä. En enää sillä ololla, että tulisipa jo ilta ja yö ja seuraava päivä. Haluan taas nauttia jokaisesta päivästä. Työmatkani on muuttunut. Enää ei ole matkan varrella kolmia tietöitä. Enää on vain yhdet. Tietöitä on tehty paljon henkisellä tasolla ja alkaa olemaan jo asfaltointi valmiina. Tasainen tie kohti töitä ja tulevaisuutta.

Tinderin liekki on tarjonnut minulle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Huulet ovat olleet ajoittain törröllä sen täydellisen selfien metsästämiseksi. Ajoittain tulee ihan hyviä kuvia. Instaankin olen niitä laittanut. Superlikejäkin olen muutaman saanut. Miksi ne muuten tulevat ihan omalla viestiäänellä? Kovinkaan monissa juhlissa skumppa ei ole virrannut aamuyön tunneille asti. Ei vanha mies enää jaksa sitä poreiden aiheuttamaa päänjomotusta. Älyttömän mukaviin mimmeihin olen tutustunut ja treffeillä käynyt. Ja vielä ihan omana itsenäni.

Maisteri on mennyt eteenpäin elämässään. Maisteri ei enää mieti mitä muut ajattelevat. Jos vaikka suutelen sitä vaaleaverikköä Punavuorelaisessa porttikongissa. En enää vaivaa päätäni ajatuksella, jotta mitäköhän serkkuni kumminkaima siitä ajattelee. Varmasti on onnellinen puolestani. Jos vertaa Patselor-Suomeen, niin verratkoon. Hänhän oli oikein komea ja sosiaalinen kaveri.

Peruspähkinät ovat vaihtuneet jo valkosuklaakuorrutettuihin. Aika hieno vertauskuva tämän pojan vuodelle 2016 tähän asti.

Syysbaana kutsuu, kellot arkirytmiin ja anna elämän viedä!

-Esko-

// kuva: Jere Lehtonen //

Comments (22)

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Blondi SalonABC 4.9.2016 at 10:27

  Se on hienoa yhtäkkiä tajuta (tai verrata vanhoihin blogiteksteihin), että asiat ovat muuttuneet parempaan suuntaan tai ainakin erilaiseen versioon. Hyvä sä 🙂

  Oispa kiva lukea sun ajatuksia tarkemmin siitä, et miksi sinkkuelämä on susta #####n ok. Ymmärrän kyllä tän et “tapaa uusia tyyppejä” jne., mutta mitä ois siellä syvemmällä? Miksi se on niin jees ettei parisuhdetta kaipaakaan?

  • Reply Esko 4.9.2016 at 10:46

   No huomenta, huomenta!
   No, ovat muuttuneet onneksi. Niinpä, mitä olisi syvemmällä? Siksi tuon otsikoinkin, että on vain ok. Ei super. Kai, sitä jokainen sen parisuhteen joskus vielä kaipaa…ja haluaa ja saattaapa saadakin. Mukavaa sunnuntaita!

 • Reply Katja 4.9.2016 at 10:46

  Todella hienoa, että toivo ja valo on palannut. Jes! ????Ajan kanssa useimmat asiat asettuvat kohdalleen.

  • Reply Esko 4.9.2016 at 10:49

   Heippa Katja!
   No, huh. Aika parantaa. Tämä lause tuntui aiemmin maailman huonoimmalta ohjeelta, mutta näemmä pitää paikkansa. Varmasti ajoittain paha mieli palailee, mutta sen toivottavasti osaa jo käsitellä. Mukavaa sunnuntaita!!

 • Reply Sade 4.9.2016 at 11:11

  Tiesin että toivut ja löydät ( Eskon) ytimeen takaisin.
  Kaikella on kuulema tarkoitus joten annetaan mennä vaan.
  Elämä kantaa.
  Jokaiselle on kuulema myös jossain se oikea ihminen.
  Joten monta suuta on suudeltava jotta sen löytää.
  Anna mennä Esko !

  • Reply Esko 4.9.2016 at 14:41

   Heippa Sade!
   Kyllä sinne ytimeen uitiin aika monenmoisen kiemuran kautta ja eihän sitä varmaan koskaan ole töysin valmis, mutta nyt omat jalat kantavat ja se o hyvä se. Ehkäpä se oikea ihminen jossain tököttää, ehkä…Mukavaa päivää!!!

 • Reply Anni 4.9.2016 at 11:53

  Mielestäni toipumiseen kanattaa ottaa aikaa. Itselläni kolahti muutamia vuosia sitten niin pahasti että meni muutama vuosi toipuessa. Toki tapasin ihmisiä, mutta moni osoittautui laastariksi. Vasta muutaman vuoden päästä huomasin, että ihastuminen on aitoa. Mutta aika oli pitkä, toivottavasti selviät helpommin ja kuulostaakin tosi hyvältä!

  • Reply Esko 4.9.2016 at 14:43

   Heippa Anni!
   Aikaa on otettava ja hommat on käytävä läpi ja huolella. Koen, että olen nyt jo oma itseni. Nämä aikahommelit ovat niin henkilökohtaisia ja varmasti vielä vähän heilahtelee, mutta nyt ne osaa jo käsitellä, kuten jo aiemminkin mainitsin. Kivaa sunnuntaita!

 • Reply Henna 4.9.2016 at 12:16

  Olipa kaikkine vertauskuvineen jotenkin tosi kaunis teksti. Ja huippua lukea, että se aika on tosiaan parantanut niitä haavoja. Tsemppiä maisterismiehelle treffailuun ja pussailuun! Se on kivaa 😀

  • Reply Esko 4.9.2016 at 14:44

   Heippa Henna!
   Kiitos ja kiitos tsempeistä!!!…????

 • Reply I 4.9.2016 at 20:30

  Jestas mies, miten osaat kirjoittaa! Hymy huulilla luin ja hieman liikutuinkin siitä. Pähkinävertaus on huippu. Kaikkea hyvää !

  • Reply Esko 4.9.2016 at 22:43

   Oi, jestas. Onpa kiva kuulla…???????? Kivaa viikkoa!

 • Reply Laura 4.9.2016 at 21:32

  Niin – ei kai se aika itsessään paranna, vaan se miten sen ajan käyttää. Selvästi sinä olet käyttänyt sitä käymällä läpi tapahtunutta, työstämällä kokemuksiasi ja pohtimalla itseäsi ja omia tunteitasi. Se prosessi on se, mikä auttaa ja siinä olet tehnyt ison työn ja päässyt pitkälle ja siksi voit nyt niin paljon paremmin kuin keväällä. Hieno homma! Myötätuulessa syksyä kohti siis! 🙂

  • Reply Esko 4.9.2016 at 22:45

   Iltaa Laura!
   Kyllä, todella hieno. Eteenpäin on menty ja lähdettiin kyllä siitä tilanteesta, ettei oikein mitään muuta vaihtoehtoa ollut, kun tehdä jättimäinen työ itsensä kanssa. Onneksi tein, nyt on helpompi hengitellä syksyn raikkaita tuulahduksia…???? Kivaa viikkoa!!!

 • Reply Mimmuli 5.9.2016 at 14:19

  Moi. Eikö sulla ollu mitään aavistusta Karoliinan suunnittelemasta erosta, jota hän “pohti vuosia”. Todella outoo.? …Ainakin julkisuuteen tuli aivan eri kuva teidän suhteesta…. Siis sen perusteella teil oli jotenki niin mahtava, rento, hyvä meininki. .. Oliko se sit vaan tosiaan yksipuolista? Oudolta tuntuu. ….ihmetyttää erittäin paljon, jos ootte vuosia ollu jo aivan eri sivuilla. … Tsemii uuteen laiffiin enveis 😉

  • Reply Esko 6.9.2016 at 17:04

   Elämä on hyvin outoa ajoittain…???? Kiitos tsemeistä ja kivaa viikkoa!!!

 • Reply Laura 6.9.2016 at 15:58

  Itse mietin ihan samaa, että kuinka tietämätön olet voinut olla, jos kumppanisi on vuosia voinut huonosti ja miettinyt eroa??!!!

  • Reply Esko 6.9.2016 at 17:06

   Heippa Laura!
   Onhan näitä asioita paljon tullut mietittyä ja pyöriteltyä. Nyt aurinko paistaa vaikka onkin jo syyskuu, onpa kiva. Mukavaa viikkoa…☀

 • Reply Rosmariini 6.9.2016 at 22:27

  Mun täytyy kommentoida sen verran, että itselleni ainakin tuli täysin puskista ero, vaikka silloinen mieheni sitten kertoi “olleensa onneton vuosikausia”, unohti vain vissiin kertoa sen minulle. Elämä ei ole aina niin yksioikoista.

  Mahtavaa Esko, että pähkinöissä on jo kuorrute! Superlike sille!

  • Reply Esko 6.9.2016 at 23:20

   Iltoja Rosmariini!
   Nuo epäolennaiset asiat sitä välillä saattaa unohtua. Ei vaan, ei ole elämä aina ihan käsikirjoitettua, ei…
   Kyllä, kuorrute on hyvä! Kivaa viikkoa ja superlikeä!!

  • Reply Mimmuli 7.9.2016 at 10:08

   No kyllä pitää suhteen molempien osapuolten olla aikamoisen pihalla. .. no offense.

   • Reply Mimmuli 7.9.2016 at 10:09

    …kommentti oli Rosmariinille.

  Leave a Reply

  Categories

  Archives