Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

Tee joku toinen onnelliseksi

21.9.2016


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistyössä: Zadaa ja Suomen Blogimedia

Muutto. Siinä olisi ollut se mahdollisuus. Siinä olisi ollut mahdollisuus pakata uuteen asuntooni mukaan vain ne luottovaatteeni ja ne joita tiedän varmasti käyttäväni. Toiseen tai toisiin pusseihin olisi voinut pakata ne, joita en itse enää käytä, mutta osuvat varmasti jonkun toisen vaatekaappiin. Vaatteita ostelen todella paljon ja tuo niin paljon puhuttu Konmari-menetelmä ei ole tämän miehen mieleen piirtynyt millään tavalla. 30 neliön yksiössä asuvana voisi joku kyllä sen kirjan minulle lukea, vaikkapa iltasaduksi.

Kirpputoreja harrastin ennen lähes säännöllisesti. Myyntimielessä enemmänkin. Aina sinne lähtiessä mietti, että ei kukaan näitä miesten kamppeita sieltä osta, mutta joka kerta tuo olettamus murtui. Kengät ym. oli viety käsistä jo ennenkuin ne oli kunnolla kerennyt edes esille laittaa. Kirppareissakin on vaan niin paljon eroja. Joissain paikoissa vyölaukussani saattoi olla satoja euroja ja joissain vyölaukku oli tyhjä ja hyvä, että pääsi omilleen pöytävuokran jälkeen. Myynti-ideologiani on aina ollut, että ”tee joku toinen onnelliseksi” . Eli myyn laadukasta tavaraa halvalla ja yritän mahdollistaa jollekin ihmiselle hyvän mielen kaupan. Ajoittain kuitenkin ärsytti se tinkiminen. Jos myyt Makian talvitakin kympillä, niin joku vielä tinkaa siitäkin. Saisinko yhdeksällä eurolla? Ah, tietysti saat. Kirppareilla en ole hetkeen käynyt ja enpäs menekään, koska sain kuulla tästä Zadaa-applikaatiosta. Zadaa oli suunnattu aikaisemmin vain naisille, mutta onnihan tässä potkaisi. Nyt sieltä löytyy myös miesten vaatteita ja toivottavasti koko ajan enemmissä määrin.

Zadaan avulla on helppo löytää itselleen juuri oikeankokoisia ja oikeanhenkisiä vaatteita. Palvelu mahdollistaa ”tekstiilikaksosten” vaatekaappien synkronoinnin. Kirjautuessasi syötät kenttiin omat  tietosti vaatekoosta, tyylitoivestasi, rinnanympäryksen kautta farkkukokoosi. Ihan strategisimmat mitat voit kuitenkin pitää omana tietonasi, halutessasi. Kokosi ja tietosi syötettyäsi palvelu etsii juuri sinulle parhaita mahdollisia vaatekappaleita. Timantin löytyessä teet pankkikortillasi maksusuorituksen ja odottelet paketin saapumista lähimpään Matkahuollon pisteeseen, joita ovat R-kioskit, Siwat, Valintatalot ym. Löytyy siis varmasti melkein jokaisen lähettyviltä. Itse juuri parhaillaan odottelen ostamaani hieman lämpöisempää kauluspaitaa saapuvan tuohon viereiselle ärrälle. Tulispa jo, koska sieltä se syksy taas saapuu. Yhtäkkiä ja yllättäen.

Nyt minäkin karsin, nyt minä todellakin karsin. Zadaa tekee siitä niin helppoa. Kaiken voit hoitaa puhelimellasi. Napsaiset kuvan ja eikun myyntiin. Eilen laitoinkin jo ensimmäisiä vaatteitani esille ja heti syntyi kauppoja. Tuli hyvä mieli. Kuljetuksestakaan ei tarvitse huolehtia, koska Zadaalla ja Matkahuollolla on sopimus. Kunhan heittää paketin lähimpään Matkahuollon pisteeseen ja toivoo, että vastaanottaja avaa sen hymy huulillaan. Hymy huulille toivottavasti tulee jollekin, koska nyt päätin laittaa todellisen klassikon, eli lintupaidan myyntiin. Tämä ei ollut helppo päätös, ei todellakaan. Kovasti lupailin, jotta  tuosta paidasta en koskaan luovu. Menköön nyt. Hienon kotimaisen sovelluksen kunniaksi. Tehköön se jonkun ihmisen iloiseksi. Niin, ja lähtipä sinne yksi paita, joita on olemassa tasan yksi koko maapallolla. Lataa appi täältä (App Store ja Google Play). Menehän tarkastamaan Eskon erikoiset!!

Vaatekaapit kiertoon, tai sisältö ainakin!

-Esko-

 

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply tätiO 21.9.2016 at 18:17

  Nyt oikeesti pitää heittää tää windows phone kuuseen ja hankkii toinen puhelin! (joululahjaksi kyllä tulossa)

  Lintupaita! 🙂

  • Reply Esko 21.9.2016 at 18:43

   Heippa TätiO!

   Joulupukki kuullut tilauksesi. Lintupaita ois siellä tarjolla jollekin halukkaalle. Ja halvalla…:)

 • Reply sadekaari 21.9.2016 at 21:31

  Pitihän toi ittekki ladata ja kattoa mitä löytyy 🙂 Hieman kyllä kismittää, kun enemmän tutki Zadaa, niiden prosenttiosuus jonka ne joka kaupasta ottaa..

  • Reply Esko 22.9.2016 at 15:56

   Heippa Sadekaari!

   Juuri hain ja vein myymäni kamppeet tuohon ärrälle. Kätevää on kyllä ja tästä kätevyydestä voi pienen prosenttiosuuden maksaa ihan mielellään. Tai, tämä ainakin minun ajatukseni. Mukavaa päivää ja kiitos viestistäsi.

 • Reply Liia 22.9.2016 at 22:59

  Huh, olipa savotta, tosin mieluinen sellainen. Tällä viikolla olen iltalukemiseksi kolunnut kaikki kirjoitusesi.

  Erittäin elämänmakuinen blogi sinulla. Pilke silmäkulmassa, ajatuksia herätellen. Kiva päästä kurkkaamaan miehen mietteitä elämästä. Jatkan ehdottomasti matkassa mukana. Aurinkoa syksyysi ????????

  • Reply Esko 15.10.2016 at 20:59

   Iltoja Liia!
   No, onpa kiva kuulla!!!…:) Aurinkoa sinullekin!!

  Leave a Reply