Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , , ,

Vinkkaa, linkitä, linkitä ja vinkkaa!

13.9.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksystä, ajankäytöstä ja villasukista tuossa jo kirjoittelinkin aiemmin. Tänä syksynä haluaisinkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja  sukeltaa tähän Suomessakin hyvin kirjavaan ja eläväiseen blogimaailmaan. Myönnän, olen todella huono seuraamaan aktiivisesti mitään tiettyä blogia. Bloggareita seuraan Instagramissa ja Snäpissä, mutta intensiivinen lukeminen on jäänyt vähemmälle. Blogithan ovat juuri optimaalista luettavaa busseihin, juniin, tauoille ym. Ne skaalautuvat kännyköiden ja pädien näytöille täydellisesti ja lukeminen on tehty miellyttäväksi.

Hyvää tässä blogien lukemattomuudessa on se, että oma alustani pysyy itseni näköisenä, koska ei ole oikein vertauskohtia. Huonoa, todella huonoa on se, että menee ohi varmasti upeita kirjoituksia, kirjoittajia ja inspiraation lähteitä. Suomesta löytynee todella laadukkaita ja mielenkiintoisia blogeja.

Olethan ystävällinen ja LINKKAAT MINULLE BLOGISI tai VINKKAAT mielenkiintoisista blogeista.

Koostan myöhemmin omista toivottavasti löytyneistä blogeista postauksen. Tämähän palvelee myös teitä lukijoitani. Jos teillekin löytyisi syksyisille illoille uutta mielekästä luettavaa ja seurattavaa.

Nyt linkkailemaan ja vinkkailemaan!

-Esko-

Comments (19)

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply piia 13.9.2016 at 20:40

  Hep, linkitän itseni! 😀 Omista suosikeista on postaus työn alla, jospa saisi sen joskus valmiiksi. Mutta siis, linkitän itseni! Ja suosittelen niiden omien suosikkien seuraamista esim. Bloglovin’in kautta, ei tarvi erikseen muistaa käydä lukemassa siellä ja täällä.

 • Reply Esko 13.9.2016 at 21:15

  Iltaa!!
  Kiiiitos ja kiitos. Koitahan saada valmiiksi…kivaa loppuviikkoa!!…????✌

 • Reply N23 14.9.2016 at 07:05

  Lily.fi:ssä on mahtava blogi Isyyspakkaus. Blogia kirjoittaa perheellinen mies ja sisällöstä suuri osa on perheeseen liittyvää. Tommi kirjoittaa sopivassa suhteessa ns yleismaailmallisista aiheista, perheestä, kokkailusta ja kaikesta mahdollisesta. Itsehän olen tosiaan 23v nainen eikä meillä ole vielä lapsia, mutta silti blogi kiehtoo!

  • Reply Esko 14.9.2016 at 07:36

   Huomenta!
   Isyyspakkauksen tiedänkin, mutta täytyy tutustua tarkemmin. Mukavaa päivää!!

 • Reply Satu 14.9.2016 at 08:37

  Mustarttu (olikohan) blogimedialta. Nuoren miehen elämää ja muotia sekä matkoja hyvällä huumorilla.. suosittelen! Lukulistaltani löytyy sekin.

  • Reply Esko 14.9.2016 at 12:47

   Moikka Satu!
   Artulla onkin hyvä meininki!!…Otetaanpas listalle. Kiitos!

 • Reply Opeopiskelija 14.9.2016 at 14:44

  Ootko vieraillu kerron.fi sivulla? Siel on mielenkiintoisa blogeja, joita oikeestaa en aina edes seuraa blogin perusteella vaan avaan mielenkiintosimmat blogitekstit. Täl taval tulee luettuu eri ikästen ja erilaisten kirjoittajien tekstei 🙂 Eksyin sinne alunperin Tinder prinssi blogin takia, mut nyt mun suosikkeja taitaakin olla noi kolme muuta linkkaamaani. Harvoin vanhemmat ihmiset bloggaavat, joten ihana lukee ihmisten kirjoituksia, joilla on kymmenien vuosien kokemus kirjoittamisesta ja elämänkokemusta vieläkin enemmän. <3

  https://www.kerron.fi/leposykkeella
  https://www.kerron.fi/sitten-isona
  https://www.kerron.fi/tinder-prinssi
  https://www.kerron.fi/pullopostia-kunnon-naiselta

  Kategorioilla löydät tuolt sivult viel enemmänkin blogeja oman kiinnostuksen mukaan. Mua o eniten kiinnostanu "muutoksessa" olevat blogitekstit.

  • Reply Esko 14.9.2016 at 18:57

   Moikka Opeopiskelija!
   Hyvään ammattiin tähtäät ja kiitos vinkistä…:) Mukavaa viikkoa!!

 • Reply Katjuska 14.9.2016 at 16:04

  https://lapsellisetmiehet.blogspot.fi/?m=1
  Tarkkanäköistä ja taitavaa, elämäntuntuista miesten näkökulmaa lapsiperheen arkeen

  • Reply Esko 14.9.2016 at 18:57

   Kiitos Katjuska!!

 • Reply Ulla 14.9.2016 at 16:04

  Sininen zeppeliini, Kasper Diem, sinkkublogi 🙂

  • Reply Esko 14.9.2016 at 18:58

   Kiitos Ulla!!

 • Reply Suvi 14.9.2016 at 23:42

  Hah! Kerrankin saa mainostaa ihan luvan kanssa! 😀 meidän blogi jumittaa tällä hetkellä hieman syyshorroksessa, mutta päivittynee taas piakkoin tiiviimmin.

  Kantavana teemana meillä on se, että halutaan olla äitien lisäksi muutakin. Musiikkia, ruokaa, viihdettä, tyyliä ja ripaus (perhe-)lifestyleä 🙂

  https://morethanmomsblog.com

 • Reply Marianna 15.9.2016 at 12:09

  Mitäpä vinkkailla, kun kerran luvan kanssa saa.

  Valkoisen Vuoren Rinteillä – http://www.valkoinenvuori.fi
  -Parasta sisustusasiaa for now, jotenkin kamalan helppoa, simppeliä ja ei liian fancya.

  Ida 365
  – Täältä nappaan parhaat linkkivinkit kalentereihin ja rustokoruihin, siihen kaikkeen tilpehööriin mitä tarvitsee ja on vaikea löytää.

  Ja kukapa ei kissan häntää nostaisi, jollei kissa itse. Eli omat skriivailut ja kuvausharjoitukset tulee tallenneltua osoitteeseen http://www.withlittlefeet.com With Little Feet -otsikon alle.

  • Reply Esko Kyrö 15.9.2016 at 18:36

   Kiitos vinkeistä!! Mukavaa orastavaa viikonloppua!!…:)

 • Reply anna milano 16.9.2016 at 09:37

  Herra Kuosmasen tekstejä harvoin lukee nauramatta. Yhteiskunnallisia kannanottoja vakavasti huumorilla kirjoitettuna. En aina ole samaa mieltä kirjoittajan kanssa, mutta nautin suunnattomasti artikkeleista. Jussi Kuosmasen omaa määrittelyä lainaten hän kirjoittaa yleisesti hyväksytyistä valheista, pellemäisistä trendeistä, naurettavista rituaaleista, sokeista sokeiden taluttajista ja noloista uskomuksista. Suosittelen lämpimästi. https://blogit.savonsanomat.fi/mita-sita-tyhjaa/

  • Reply Esko Kyrö 16.9.2016 at 15:00

   Kiitos vinkistä!!!

 • Reply Jonna 19.9.2016 at 12:00

  No täältä löytys kuvapainotteinen pläjäys tunteita, inspiraatioita, hetkiä ja arkea!
  https://starbox.fi/hempee

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives