Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Juhlan jälkeen

15.10.2016

Eilen minulla oli ilo ja kunnia päästä osallistumaan Suomen blogimaailman suurimpaan gaalailtaan. A-lehtien järjestämään The Blog Awards Finlandiin. Ja, huh olihan juhlat. Olen joskus aiemmin kirjoitellutkin, että rakastan erilaisia gaaloja. Pienestä pojasta asti olen aina katsonut Venlat, Emmat, Jussit ym. Eilinen gaala oli kyllä todella upeasti järjestetty. Oli hieno huomata, että blogit eivät ole mitään pientä puuhastelua, vaan todella ammattimaista ja arvostettua oikeaa työtä. Arvokkaat olivat kyllä juhlatkin. Hienot ruoat, hienot juomat ja todella komeita ja kauniita ihmisiä.

Muutama vuosi sitten pääsin haistelemaan myös Venla-gaalan tunnelmia. Olimme Iholla-sarjan kanssa ehdokkaana Suomen parhaaksi reality-sarjaksi. Jos vertaa Venla-gaalaa ja eilistä blogi-gaalaa, niin kyllä on sanottava, jotta eilinen vei voiton. En hirveästi vielä suomalaisia blogimaailman ihmisiä tunne, mutta kaikki kehen eilen törmäsin olivat todella mukavia tyyppejä. Oli kiva nähdä niitä ihmisiä, keitä tuntee vain heidän tekstiensä kautta. Kirjoitukset saivat kasvot ja kivoja kasvoja olivatkin.

Voitot menivät varmasti kaikki ihan oikeisiin osoitteisiin. Yhden sarjan voittajasta olen aidosti ylpeä. Pitkä ja hieno työ sai arvoisensa palkinnon, wau! Myös Zadaan voitto markkinointikategoriassa oli hieno juttu.

Kuvasato juhlista taisi jäädä tuohon yhteen. Enemmän ja ammattimaisempia kuvia löytyy tuolta.

On ilo olla suomalainen bloggari!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Siiri 16.10.2016 at 08:34

  Miten suhtaudut exäsi uuteen parisuhteeseen? Joko sä olet parisuhteessa?

  • Reply Esko 16.10.2016 at 09:23

   Huomenta Siiri!
   Mahtavaa, jos ihmiset ovat onnellisia…Itsestäni voisin sanoa, jotta kattellaan ja kattellaan…Oikein mukavaa sunnuntaita!!…✌

  Leave a Reply

  Categories

  Archives