Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Mies pelkillä etuliitteillä

26.10.2016

unspecified-2

unspecified-1

unspecified

unspecified-5Ensimmäinen puhdas tyylipostaus. Tyylipostaus varustettuna ensimmäisillä aidoilla studiokuvilla (uusi kuva myös bannerissa). Kiitos Amanda kutsusta. Oli todella mukavaa. Minulla on käynyt todellinen onnenpotku, kun olen päässyt tekemään kuvaushommia huipputyyppien kanssa. Kiitos Jere ja Amanda. Te olette taitavia ja saatte tämänkin näköisestä eronneesta Iholla-komistuksesta (lainaus Seiska) siedettävän hyviä kuvia. Eronnut Iholla-komistus. Nimetön mies, täynnä pelkkiä etuliitteitä.

Blogini ei useinkaan ole mennyt kuvien kautta, koska omat kuvani eivät pääse ihan Jeren ja Amandan tasolle. Enemmänkin olen mennyt tekstit edellä. On kuitenkin mukava, että ajoittain mukana on myös visuaalisuutta ja tyyliä. Eilen eräs henkilö nimesikin blogini, kategoriaan: reality-blogi. Iholla- teeveesarja kirjoitetussa muodossa. Kyllä, hyväksyn tuon kategorisoinnin. Arkeahan tämä on. Syvällisestä, kevyempään. Rätisevistä videopätkistä, oikeassa valossa otettuun studiokuvaan ja valkotasapainoon. Sitähän se on elämäkin. Kiireessä vedetystä Berocasta, juuttuneiden pillifarkkujen kautta Sandron brunssille ja hotellilakanoihin, vähän väljempiin yöboksereihin.

Niin ja paluu tuohon mokkahapsunahkatakkiin. Olin siis hankkimassa talvitakkia, mutta löysinkin tuon helmen. Olen käyttänyt sitä päivittäin ja vastaanotto on ollut lintupaita-tyyppinen. Inhoa ja ihailua. Ja, kyllä. Tämäkin on jo yritetty ostaa päältäni. En myynyt. Enkä myy, ainakaan vielä. Jalassani on muuten ne mainitsemani pillifarkut, jotka juuttuvat aina nilkoista. Myös eräs viikottain ilmestyvä viihdelehti oli huomioinut ”treffi-ilmoitukseni”. Pienin askelin, pienin askelin.

Hapsut heilumaan!

-Esko-

// Kuvat: Amanda Aho, kuten myös uusi bannerikuvani //

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Amanda 26.10.2016 at 19:47

  Ilo tehdä yhteistyötä 🙂

  • Reply Esko 26.10.2016 at 20:05

   Kiitos, samoin…????

 • Reply Nippe 26.10.2016 at 21:09

  Liikuttavan aito bannerikuva.
  Olet ihana.
  Ja minähän en herkästi kehu ????

 • Reply Esko 26.10.2016 at 21:21

  Oi, kiitos Nippe…????

 • Reply Matsku 26.10.2016 at 21:52

  Nyt menee ohi tämän postauksen, mutta pakko kysyä kun jäi vaivaamaan. Eli onko blogisi nimen viimeinen merkki oo vai nolla? Maria Hintikka esitteli sinut “eekakskyt” – blogin Eskoksi ja minä kun olen aina luullut että nimi on “eekaksoo”. 🙂 Hieno on blogi joka tapauksessa oli nimi sitten kumpi vain! Iloa sun syksyyn.

  • Reply Esko 26.10.2016 at 22:20

   Heippa!
   Itsekin lähetystä Areenasta katsoessani huomasin saman jutun. Marja tosiaan sanoi sen väärin, mutta pikkuvikoja, pikkuvikoja. Suorassa lähetyksessä sattuu ja tapahtuu…???? Kyllä se eekaksoo on…Iloa myös sun syksyyn!!

 • Reply venla 27.10.2016 at 20:23

  Oon hiljattain ruvennut ihailemaan niitä ihmisiä, jotka työkseen kirjoittavat klikkaushakuisia otsikoita. Saadakseen houkuttelevan, mielellään ei mitään oleellista informaatiota sisältävän otsikon aikaiseksi pitää tehdä oikeasti töitä! Paitsi tietenkin nämä “Oletko aina tehnyt tämän homman väärin” -tyyppiset on aika tylsiä, mutta esimerkiksi tämä Esko Kyrön esitteleminen kolmella etuliitteellä saattaisi jo alkaa hipoa taidetta. Mutta Klikinsäästäjä on silti kova (ja valitettavan tarpeellinen).

  • Reply Esko Kyrö 27.10.2016 at 21:15

   Heippa Venla!
   Tämä jos joku on taidetta…????✌

  Leave a Reply

  Categories

  Archives