Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Napakymppi seuranhakuilmoitus

23.10.2016

unspecifiedUseammin on kommenttikenttääni tullut viesti, että tämä blogi on vain treffipalsta ja seuranhakua varten perustettu. Enpä silloin ensimmäisiä tekstejä kirjoittaessani uskonut, että tästä löytyy tuollainenkin optio. Seuranhakupalstana ei ole kyllä kovinkaan hyvin toiminut. Ja hirveän työn takana olisi blogia kirjoittaa pusujen toivossa. Varmasti suuri osa lukijoistani on toisen sukupuolen edustajia, mutta minulla on vahva missio. Saada myös miehet lukemaan blogeja, tai ainakin myöntämään, että hekin blogeja ajoittain lukevat. Kyselinkin blogigaalassa useammalta maamme kärkimiesbloggaajalta, josko he lähtisivät minua missiossani tukemaan? #pojatkinlukee- kamppiksen kylkeen #miehetkinlukeeblogeja, hmm. Ehkä täytyy vielä hetki rakentaa kokonaisuutta.

Nyt kuitenkin takaisin asiaan ja seuranhakuun. Ajelimme tänään syysloman vietosta kotiin ja jotenkin minulla alkoi päässäni pyöriä vanhan kunnon Napakympin kuvakavalkadit. Se oli seuranhakua parhaimmillaan ja yksi lapsuuteni suosikkiohjelmista. Aina jännitti yhtä paljon, minne se matkakäärö tuoreen pariskunnan vie. Kari Salmelainen saattoi kilpailijat yhteen ja Kaitsu soitteli sulosäveliään taustalla. Ei prkl! Tulikin Lapua, eikä Los Angeles. Jos istuisin herra X:n tuolilla ja legendaarinen Salmelaisen Kari kysyisi, että esittelepäs lyhyesti itsesi. Se menisi varmasti jotenkin näin:

Olen Esko, mies pääkaupungistamme Helsingistä. Päivisin työskentelen luokanopettajana ja vapaa-aikani kuluu urheilun ja ystävien merkeissä. Minulla on viisivuotias tytär, joka on timantti. Timantti, jonka kiillosta tulee huolehtia. Tulevaisuudenhaaveisiini kuuluu viettää onnellista, urbaania perhe-elämää. Pidän eläimistä ja on minulla ollutkin akvaario. Tosin jouduin siitä luopumaan, koska ostin täysin vääriä kaloja ja ne alkoivat jahdata ja jopa syödä toisiaan. Tästä kuitenkin syytän eläinkaupan myyjää, joka nämä minulle möi ja oikeina esitteli. Ruoanlaittajana olen luova, mutten kovin monipuolinen. Olen mentaliteetiltani: Kuohukerma pelastaa pikkuvirheet- tyyppinen kokki. Vaatteista ja pukeutumisesta pidän paljon ja tyylini peruskallio on kireät pillifarkut. Viimeksi ostinkin niin kireät, että sain ne kyllä jalkaani. Pois en saanut. Nilkasta otti kiinni. Olisitko sinä se, joka auttaisi minua saamaan farkut pois jalasta, siis nilkkojen yli?

Noniin. Tulipa nyt sitten tehtyä kommenteista innostuneena tämmöinen kuvitteellinen seuranhakuilmoitus Napakympin hengessä. Loppuhuipennus: Kari kysyy, että kenetkäs valitset? Hmm. Kaikki olitte niin ihania, syvällisiä, hauskoja, mutta valitsen neiti C:n. Kaitsu laita flyygeli laulamaan. Aika siirtyä uuden kumppanin eteen. Ruskeasta matkalaukusta paljastuu käärö ja Lapua, ei Los Angeles. Jes, jes!!  Minulla onkin pieni lentopelko, enkä ole hirveästi matkustellut ja kumppanin kanssa tulee olla mukavaa ja onnellista paikasta riippumatta.

Mukavaa alkavaa viikkoa!!

-herra X Esko-

// kuvat. Amanda Aho //

Comments (24)

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply piia 23.10.2016 at 21:11

  ihana ilmoitus <3
  Tsemppiä blogien lukemisen puolesta kampanjointiin!

  • Reply Esko Kyrö 23.10.2016 at 21:19

   Heippa Piia!
   Kiitos…Eiköhän tässä jotain keksitä…:)

 • Reply Outi 23.10.2016 at 21:22

  Kyllä noin hyvällä esittelyllä pitäisi seuraa löytyä.
  Aivan mahtava postaus. Tiedän muuten yhden rouvan, joka aikoinaan pääsi Las Palmasiin napakympissä. Matka oli ollut ihan kamala, koska kemiat herra x:n kanssa eivät olleet ihan yx yhteen 🙂

  • Reply Esko Kyrö 23.10.2016 at 21:36

   ???????????????? Napakymppihän oli ihan huippu . Se on ollut pitkä viikko Palmasissa. Mukavaa viikkoa Outi!

 • Reply Satu 23.10.2016 at 22:14

  Ei ehkä tehokkain deittikanava, mut jos olis blogi vain deittailua varten perustettu nii mitä sitte. Miksi nää mielensäpahottajat lukee blogeja joista mielensä pahoittaa. Sadistit?

  Ps. Olikohan sama Las Palmas reissu jossa mies oli viinaan menevä? Entinen duunikaveri ei neiti b:eenä päässy reissuun, mutta kampaajana kuuli kuinka reissu oli menny. 🙂

  • Reply Esko 23.10.2016 at 22:33

   Iltaa Satu!
   Kyllä, ihmiset saavat lukemisensa itse valita. Kaikilla toki oikeus omaan mielipiteeseen, mutta totta. Deittikanavan toimivuudesta en tiedä…????
   Voihan Palmas!!…????

 • Reply Ellen 23.10.2016 at 22:18

  Huippu ilmoitus! Jos olisin neiti X niin valitsisin ehdottomasti sinut. 🙂 Voi Napakymppi, tuu takaisin telkkariin, kiitos. Vaikka sitten uusintana. 😀

  • Reply Esko 23.10.2016 at 22:34

   ????????✌ kyllä, Napakymppi oli huippu!!

 • Reply Nippe 24.10.2016 at 09:30

  Hei!! Tuli muuten katottua joku aika sitten legendaarista Napakymppiä arkiston helmistä????
  Pahimmat repeilyt johtui alkuun vaatteista– Ne ylisuuret laatikkomalliset yläosat ja muut ihanuudet. Hiuksista puhumattakaan…help.
  Mutta uskon vakaasti, että historian hauskimpia konsepteja, mitä teeveessä on nähty!!
  Joskus, ei joku Kouvolakaan haitannut, kun kemiat kerralla vain kolahtivat.
  Toisaalta, paraskaan lomakohde ei pelastanut, kun halaus oli jo paljonpuhuva ja kuiva.
  Jäätiin parin metrin päähän rinnakkain seisomaan.
  Lystiä varmasti vältellä koko viikko hirvitysseuralaista????
  Toimiva esittely sulla????
  Onko muuten yleisesti tehty tutkimusta, kuinka moni mies yleensäkään seuraa blogeja?
  Uskon, että on aika naisvoittoista, teki mitä tahansa.
  Joten, onnea matkaan! Oikeasti toivon, että onnistut.

  • Reply Esko Kyrö 26.10.2016 at 13:34

   Heippa Nippe!
   Sulla on kyllä hyviä kommentteja..:)
   Lukijatutkimus on parhaillaan käynnissä ja sieltä saanee jotain osviittaa. Yritän onnistua, parhaani mukaan..:)

 • Reply Susanna 24.10.2016 at 17:43

  Miksei Napakymppikin vois tulla takas, niinkuin Kokkisota ja BumtsiBum…
  Voi Kari Salmelainen…ja Kaitsun pimputukset pianon takaa…niisk…
  Kyllä tolla sun esittelyllä Esko vois jonnee päästä????

  • Reply Esko Kyrö 26.10.2016 at 13:31

   🙂 Napakymppi takaisin!!

 • Reply Siiri 24.10.2016 at 22:29

  En tunnusta lukevani 7 päivää lehteä, ihan vahingossa vaan eksyin sinne niiden nettisivuille niin… Tämä postaus oli siellä uutisena! Varo vaan kohta on joku kuvaamassa Alepassa, että mitä se eronnut iholla-bloggaaja (tällaisen tittelin olit saanut) ostaa ???? mä kyllä jatkossakin luen Sun kuulumisia Täältä, enkä eksy sinne seiskan maailmaan.

  • Reply Esko Kyrö 26.10.2016 at 13:29

   Heippa Siiri!
   Kiitos vinkistä ja sai seuranhakuilmoitus tarvitsemansa mediahuomion…:)

   • Reply Siiri 26.10.2016 at 19:18

    Ole hyvä! Toivottavasti tuosta, joskus ehkä kyseenalaisesta julkaisusta hyötyäkin olisi 😀 kohta sulla on naisia jonossa kiskomassa farkkuja. No mutta jos nyt ihan tosissaan ollaan, niin eiköhän Tästä maailmasta löydy vielä sellainen nainen, että kun kohtaatte, niin tiedätte molemmat sen olevan siinä. Uskotaan rakkauteen eikä hättäillä, rakkautta on ihan varmasti meille kaikille Täällä jossain.

    • Reply Esko 26.10.2016 at 20:35

     Ononononononon…????

 • Reply Herra mielensäpahoittaja, hei!! | E2O 24.12.2016 at 00:11

  […] Napakymppi-tyylinen seuranhakuilmoitus ei poikinut vielä avioliittoa tai ikuista lupausta rakkaudesta. Voikohan semmoista muuten ikinä edes antaa? Seuranhakuahan voi harrastaa hyvin monella eri tavalla ja kuten joku kommentoikin aikaisemmin, että tämä blogini on vain liian pitkään kestänyt seuranhakupalsta. Kaikilla on omat keinonsa. Taidankin olla ainut ihminen ainakin Suomen rajojen sisäpuolella, joka on perustanut oman blogin puhtaasti seuranhakua varten. Jos joku miettii samaa, niin enemmän suosittelen Eliittikumppaneita tai päivätansseja. Liian pitkään on kestänyt. Vuoden tullessa täyteen, täytyykin järjestää avoimet E2O-blogin yksivuotis-synttärit. No, niihin on vielä aikaa. Kukakohan sen yhden kynttilän puhaltaisi? […]

 • Reply Nyt on vuosi 2017, onneksi! | E2O 1.1.2017 at 20:13

  […] NAPAKYMPPI SEURANHAKUILMOITUS […]

 • Reply Napakymppi! | E2O 17.5.2017 at 20:14

  […] Itsellänihän on jo hakemus valmiiksi kirjoitettuna. En tiedä, rohkenisiko postittaa? Nyt kuvittelenkin itseni Herra X:n rooliin. Katselin yhden jakson Youtubesta ja lainasin Pälkäneeltä saapuneen herrasmiehen kysymyspatteristoa. Tuolloin yleisössä istui Vantaan kosmetologit. Tässä jaksossa yleisössä istuu jälleen Vantaan kosmetologit. Luonnonkosmetiikalla hoidetut täydelliset ihot hehkuvat studiolamppujen loisteessa. Herra X:n kasvot hehkuvat punaisena juontajan aloittaessa kysymyksensä. […]

 • Reply Tinder-tekstien Tinder-teksti | E2O 5.8.2017 at 17:03

  […] jolla on ollut liian kauan sama esittelyteksti kuvieni kyljessä. Sekin on otettu suoraan Napakymppi-kirjoituksesta. Nyt on aika […]

 • Reply Tinder, sinä sitten teit sen! | E2O 8.1.2018 at 20:33

  […] minä uskoin jo yllättäviin kohtaamisiin -> ei tullut. Täällä minä jo leikittelin Napakympillä -> en hakenut. Alttariakin suunnittelin -> nössö. Perunajauhoakin jo olin kengänpohjiin […]

 • Reply Tinderin suosituin mies! | E2O 15.3.2018 at 18:50

  […] hyvin hauskaan esittelytekstiin. Lyhensin sen suoraan tänne kirjoittamastani kuvitteellisesta Napakympin hakemuksesta. Nilkkoihin tarraantuneet pillifarkut. En tiedä kuinka kiehtova mielikuva siitä kenellekin […]

 • Reply Perjantain vanhat: Napakymppi! – E2O 22.2.2019 at 10:33

  […] Itsellänihän on jo hakemus valmiiksi kirjoitettuna. En tiedä, rohkenisiko postittaa? Nyt kuvittelenkin itseni Herra X:n rooliin. Katselin yhden jakson Youtubesta ja lainasin Pälkäneeltä saapuneen herrasmiehen kysymyspatteristoa. Tuolloin yleisössä istui Vantaan kosmetologit. Tässä jaksossa yleisössä istuu jälleen Vantaan kosmetologit. Luonnonkosmetiikalla hoidetut täydelliset ihot hehkuvat studiolamppujen loisteessa. Herra X:n kasvot hehkuvat punaisena juontajan aloittaessa kysymyksensä. […]

 • Reply Jos ei tällä deitti-ilmoituksella sinkut innostu, niin ei sitten millään – E2O 11.7.2019 at 19:39

  […] ja öljylampun sammumista toiveikkaana odotettiin. Olen jo tänne kirjoitellut treffi-ilmoituksia Napakympin tyyliin, onpas sitä sinkkujen Oikotietäkin kokeiltu. Tässä vaiheessa on lienee hyvä painottaa asiaa, […]

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives