Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Vain elämää

2.10.2016

14380122_10209965076104906_2699524688383290586_oVain elämää. Vain sitä helvatan elämää. Hittisarja, kyllä sitä se on. Koko perheen viihdettä ja hyvää sellaista. Itsekin olen kaikki tuotantokaudet katsonut. Perjantaina tuli jo paljon ennakkohypeä saanut Mikael Gabrielin jakso. Ja olihan se hypensä arvoinen. Arvostan hänen avoimuuttaan, vaikeiden asioiden avaamista ja tunteidensa näyttämistä. Biisejä en ole koskaan kuunnellut, mutta hyvin muut artistit niitä versioivat. Varmasti on mies paikkansa suomalaisessa artistikentässä ansainnut.

Mutta, johan alkoi keskusteluissa pyöriä vertaukset aiemmin sarjassa olleeseen Cheekiin. Hän oli niin sulkeutunut. Ei avannut itseään. Itkikö edes kertaakaan. Makuupussiinkaan ei suostunut menemään. Ei suostunut, ei. Onko sillä mitään väliä? Kaikki ovat erilaisia persoonia, erilaisista lähtökohdista. Elämässä ja näköjään myös Vain Elämässä on todella vaikea miellyttää kaikkia ihmisiä. Eikä kaikkia tarvitsekaan miellyttää. Ristiriitaisten tunteiden herättäminenhän se on kaikista vaikeinta. Niiden herätessä sitä vasta huomaa, että johonkin oikeaan nappiin on painettu. Ärsytys tai hehkutusnappiin.

Itse olen tässä muutaman kuukauden kirjoittelun ohessa huomannut hieman samantyyppisiä piirteitä täällä blogimaailmassa. Jos teet blogia panostaen hienoon visuaaliseen ilmeeseen. Et kirjoita blogia persoonasi kautta, vaan ulkoisten asioiden esiintuomisella. Silloin oletkin vain pinnallinen oikeaa värimaailmaa etsivä ilmaisten näytteiden metsästäjä. Kirjoitat avoimesti omasta elämästäsi. Avaat niitä kipeimpiäkin kohtia. Kohtia, jonka osa kokee vain säälittävänä treffiseuran hakemisena. Tämähän se on kirjoittamisenkin rikkaus. Herättää ihmisissä tunteita ja fiiliksiä. Puolesta ja vastaan.

En tiedä millainen kuva teille lukijoille minusta välittyy. Ja en tarkoituksenmukaisesti mitään roolia tai kuvaa haekaan. Tämä on minun elämää, vain elämää. Välillä tapahtuu hieman karumpia juttuja ja välillä mennään kevyellä ja ruusunpunaisella linjalla hikipisaroita ja My Little Ponyja unohtamatta.

Olipa sitten Mikael Gabriel tai Cheek. Itki tai ei. Eikö se ole arvokkainta, että on kaikenlaisia tyyppejä, kaikenlaisia persoonia. Kaikenlaisia asioita mistä keskustella. Puolesta tai vastaan.

Nii-i.

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (16)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply piia 2.10.2016 at 12:13

  Nii-i. Just näin.

  • Reply Esko 2.10.2016 at 17:26

   No nii-i…✌

 • Reply Riikka 2.10.2016 at 12:26

  Jeps, samaa mieltä sun kanssa eli antaa kaikkien kukkien kukkia, niin kauan kun ei tee kenellekään toiselle fyysisesti tai henkisesti pahaa. Jokainen kun kertoo loppujenlopuksi omilla sanoilla ja teksteillä itsestään, niin bloggaajat kuin me kommentoijatkin. Itse tykkään niistä “pinnallisista” blogeista, joissa voi fiilistellä kainiita kuvia ja saada inspiraatiota omaan pukeutumiseen sekä myös syvällisemmistä blogeista, jotka välillä ärsyttää välillä toimivat hyvänä vertaistukena. Ja se ärsyyntyminen kertoo aina enemmän mun omasta mielentilasta, ei bloggaajasta.

  • Reply Esko 2.10.2016 at 17:28

   No, niinpä. Kaikki kukat kukkikoon juuri semmoisina kuin haluavat. Blogimaailhan varmasti nykypäivänä tarjoaa jokaiselle varmasti jotain mieluisaa luettavaa…✌
   Kivaa iltaa Riikka!!

 • Reply Suppe 2.10.2016 at 12:55

  Täysin samaa mieltä tuosta, että on jotenkin niin turhaa löhteä vertailemaan kahta erilaista ihmistä vain koska molemmat tekevät räppiä. Toiset ovat avoimempia ja toiset sulkeutuneempia, ehkä epävarmempiakin. Annetaan kaikkien kukkien kukkia, eikä tuomita itseämme erilaisia ihmisiö!

  • Reply Esko 2.10.2016 at 17:29

   No, niinpä! Räppiäkin voi siis tehdähyvin erilaiset persoonat ja hyvä niin…✌
   Hauskaa iltaa Suppe!!

 • Reply Nippe 2.10.2016 at 13:20

  Pusu ja halaus! ☆♡☆
  Niin samaa mieltä.
  Olin ällikällä, että löytyy näin avoimen herkkä nuori mies, kuin Mikael, vielä tältä kamaralta.
  Ja tyylikkäästi.

  • Reply Esko 2.10.2016 at 17:29

   No, kyllä! Tältä kamaralta vielä. Ja tyylikkäästi…Hienosti sanottu Nippe. Taas kerran tyylikäs kommentti, kiitos!!…????

 • Reply Katja 2.10.2016 at 14:51

  En oikein ymmärrä, miksi kaikkien pitäisi olla samanlaisia. Miksi oletuksena tulisi olla, että kun menet Vain elämään mukaan, niin yhtäkkiä avaudutkin ihan kaikesta ja muutut täydellisen rennoksi elämäntarinasi kertojaksi? Mitä jos et olekaan luonteeltasi sellainen.

  En tiedä, joskus mietin yleisestikin tätä maailmaa(en siis nyt puhu enää Cheekistä/Vain elämästä), että miksi sosiaalisuutta ja avoimuutta tunnutaan korostettavan ehkä liikaa? Tämä on sitten vain mun mielipide/kokemus. Introverteille voi vain käydä tällaisessa maailmassa niin, että he kokevat olevansa jotenkin huonompia. Hyvä maailma olisi mun mielestä sellainen, jossa arvostettaisiin erilaisuutta ja ymmärrettäisiin se, että ihmiset on monikerroksisia; esim.ujous on vain ihmisen yksi päällepäin näkyvä ominaisuus, jotenkin keino varjella sisintään, ei se tarkoita, että ihminen olisi jotenkin mielenkiinnoton hissukka….

  • Reply Esko 2.10.2016 at 17:33

   Kyllä Katja!
   Olet oikeassa, tosiaan. Kyllä, avoin ihminen varmasti koetaan jotenkin helpommin lähestyttäväksi kuin hieman ujompi ja hiljaisempi. Kaikilla nämä yleensä ovat “sisäänrakennettuja” piirteitä, ja kaikille kyllä tulisi olla paikka täällä. Voihan kaikkea aina hieman vahvistaa ja harjoittaa, mutta omia luonteenpiirteitä ei voi eikä tarvitse toivottavasti muuttaa pärjätäksesi elämässäsi. Kiitos viestistäsi ja kivaa iltaa!!

 • Reply Ansku 2.10.2016 at 17:29

  No näinhän se on. Mut siltikin, arvostan tietynlaista aitoutta ja heittäytymistä enemmän kuin laskelmoitua kiiltokuvameininkiä.

  • Reply Esko 2.10.2016 at 22:03

   Iltaa Ansku!
   Aitous on aina arvostettavaa…todellakin. Mukavaa iltaa ja viikkoa!!

 • Reply sara 2.10.2016 at 21:51

  Aika erikoista, Esko, että kaksi päivää sitten ex-vaimosi Instassa oli kuva aiheesta ja häneltä aivan samanlaiset kommentit aiheesta, kun olet nyt sinä kaksi päivää myöhemmin tänne blogiisi raapustanut. En oikein usko sattumaksikaan. ..

  • Reply Esko 2.10.2016 at 22:03

   Iltoja Sara!
   Hyvä, että on aiheuttanut keskustelua sielläkin suunnalla. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle…:)

 • Reply sara 2.10.2016 at 22:11

  Kyllähän se plagiointi aina keskustelua aiheuttaa.

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives