Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

WE LOVE SYYSLOMA!

24.10.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mde

cof

Syysloma alkoi menneen viikon keskiviikkona ja olipa kiva viisipäiväinen. Tuli hyvä breikki työhommiin, vaikkakin alkanut syksy työrintamalla on ollut todella kiva. Suuntasimme F:n kanssa Lahteen ja mummolaan. Ei olla aikoihin käytykään. Ja kyllä, mummolat on vaan niin upeita paikkoja. Äitimme on varsinainen touhuLiisa ja ne ruoat, mitä hän laittaa. Tarjolla oli mm. kantarellikastiketta, lohta, prinsessakakkua, vohveleita ym…Ja isäni. Hänestä on kuoriutunut lastenlastensa myötä niin uusia puolia esiin. Ajoittain on liikuttava katsella hänen ja pikkuheppujen touhuja. Mummot ja papat…<3

Syyslomalla me:

 • Uimme useita kertoja. Hollolan uimahalli on vaan niin mukava. Autolle löytyy aina parkkipaikka suoraan edestä. Viikonloppuisin allas on todella lämmin vauvauintien jäljiltä. Toivottavasti siis vesi on lämmitettyä muidenkin kuin vauvojen toimesta.
 • Kävimme pyörähtämässä vanhalla kotikadullamme. Ei ollut vanhoja Lahden kamuja leikkimässä tutulla leikkipaikalla. Itselle tuli hieman haikea fiilis. Se oli hyvä kotikatu. Siitä kotikadusta jäi mieleen hienoja muistoja.
 • Luimme paljon ja F keksi uuden paikan uudelle leikilleen, kekkuloinnille. Keittiön taso ja takka tarjoaa kekkuloinnin harrastamiselle loistavat puitteet.
 • F kävi papan, kummisetänsä ja pienen serkkunsa kanssa katsomassa Pikku-Vesijärven rannassa järjestettyä valoshowta. Lokit ja sorsat olivat kiinnostaneet enemmän. Itse kävin sillä aikaa lenkillä. Syksyinen lenkki ja siitä saunaan, niin johan toimi.
 • Pääsin elämäni ensimmäisiin oikeisiin studiokuvauksiin. Lahden Muotoiluinstituutissa opiskeleva Amanda kysyi minua kuvattavaksi ja tietysti suostuin. Ja olipa taitava mimmi. Kuvattava oli aluksi ihan jäissä. Diesel-moottori lämpeni hitaasti, mutta varmasti. Tuli kyllä mallista huolimatta todella hyviä otoksia.
 • Eilen kävimme vielä mielestäni Lahden parhaassa ja miljööltään miellyttävimmässä kahvilassa. Kahvila Karirannassa. Paikka tuli todella tutuksi jo Lahdessa asuessamme ja F sanoikin pikkumimminä usein: Mennään loisulle. Croisulla käytiin ja ei ole mikä tahansa croisu, vaan todellinen jättijuustocroisu. Riittänee koko perheelle. Noh, jälkiruokahan menee eri mahaan, joten nappasimme vielä mokkapalat jälkkäreiksi.

Loma hurahti nopeasti ja nyt toivotaan, että Poudan Pekka lupailisi näin hienoa syksyä jatkossakin.

Kivaa iltaa!!

-Esko-

P.S. TV2 kello 21.00…

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mia 24.10.2016 at 21:28

  Tuosta kotikadusta tuli haikea fiilis myos tanne toiselle puolelle maailmaa. Mahtava katu asua ja plajon hyvia muistoja. Meidan elamaan tavalla tuo kotikatu kuuluu edelleen ainakin kerran vuodessa. Mukavaa Syksya!

  • Reply Esko Kyrö 26.10.2016 at 13:30

   Kiitos, samoin teille sinne rapakon toiselle puolelle!
   Kyllähän se oli tärkeä kotikatu ja tärkeä osa omaa elämää. Terveisiä!!

 • Reply Future goal: Martti | E2O 24.12.2016 at 00:09

  […] unohdinkin ihan täysin eilisestä lomatekstistä leffakokemuksemme. Kävimme katsomassa odotetun hittileffan: Tatu ja Patu-kanelia kainaloon. Tämä […]

 • Reply WE LOVE TALVINEN TUKHOLMA! | E2O 14.1.2017 at 23:02

  […] myös: WE LOVE MUMMOLA , WE LOVE KESÄHESA , WE LOVE JOULUHESA , WE LOVE SYYSLOMA , WE LOVE PUUHAMAA JA HOTELLI […]

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives