Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , ,

Isänpäivä alkaa YleX:llä!

12.11.2016

Meikäpojan isänpäivä alkaakin Ylen radiotalolta. Menen Valtteri Lehtisen ja Thelma Sibergin luotsaamaan Bäkkäri-nimiseen radio-ohjelmaan. F saapuu mummolasta vasta päivällä, joten tietysti suostuin haastattelupyyntöön. Bäkkäri-ohjelmassa sukelletaan eri ammattialojen työnkuvan kulissien taakse. Isänpäivänä oletettavasti puhutaan myös isyydestä ja varmasti sivutaan myös elämääni suomalaisena miesbloggaajana. Eiköhän tämä moottoriturpa noista aiheista keksi tunniksi puhuttavaa.

Isyydestä kirjoittelen varmasti tarkemmin isänpäiväillaksi, mutta elämäni suomalaisena miesbloggaajana. Millaista se on, tai siis aika moni kysyy miksi sinä oikein kirjoitat ja kuinka moni blogiasi oikein lukee? Aloittaessani kirjoittelua reilu puoli vuotta sitten tein suunnitelman. Puoli vuotta teen. Istun alas mietin missä ollaan ja onko tätä mitään järkeä jatkaa? Nyt on puoli vuotta blogia kirjoitettu. Päätös: Tietysti jatkan. Aloittelijalle satojen tuhansien kuukausittaiset sivulataukset ja tuhannet jopa kymmenet tuhannet viikkokävijät olivat aluksi täysin hepreaa. Lukijakunta eli te olette sitoutuneita, suuri kiitos taas kerran.

Miksi tätä teen? Kirjoitan elämästäni. Kirjoitan tavalla, joka toivottavasti saa lukijan liimautumaan lukemansa kirjoituksen äärelle. Löytää yhtymäkohtia omaan elämäänsä ja saa lukijan ajattelemaan. Ajattelemaan joko positiivisesti tai negatiivisesti. Jos herätän edes yhden pienen ajatuksen, olen onnistunut. Minulla ei ole mitään kategoriaa kirjoituksissani. Tämä on jo aiemminkin mainitsemani reality-blogi. Elämää, sen kaikilla mausteilla. Blogi, joka on toivottavasti elämänmakuinen, aito ja helposti lähestyttävä. Ajoittain kommenttikenttään tulee aika tiukkaakin palautetta. Antaa tulla vaan. Niin kauan kuin kommentit eivät loukkaa läheisiäni, hyväksyn ne kaikki. Ihmisillä on oikeus mielipiteisiinsä. Puolesta ja vastaan.

No, mutta huomenna jatketaan. Laittakaapa siis YleX päälle noin 11.35. Niin ja mukavaa aurinkoista supertalvipäivää!! (Toivottavasti)

-Esko-

// Kuva: Amanda Aho //

Comments (%)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Upea ja villi mies radiossa, jaa mikä oli? – E2O 11.1.2019 at 17:08

    […] Viimeksi olin radiossa Ylexillä vuonna 2016 isänpäivän kunniaksi. Se oli kirkkaasti elämäni rennoin julkinen esiintyminen. Tuleekohan huomenna vielä rennompi, saapa nähdä. Muistan, kun Iholla-ohjelman alkaessa olimme erinäisissä radio-ohjelmissa vieraina. Jännitti aivan älyttömästi. Ei saanut sanaa suustaan tai jos sai, niin puhui jotain ihan muuta mitä piti sanoa. Suorat lähetykset ovat siitä erikoisia, että ei ole hirveästi korjaamisen varaa ja sehän niihin lisää sitä mielenkiintoa. En ole todellakaan mikään kokenut mediakenttien karju, mutta ei huominen kyllä jännitä yhtään. […]

  • Leave a Reply

    Categories

    Archives