Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Tämä on isin koti.

7.11.2016

288508_10150276323530480_3064146_oOlin pari viikkoa takaperin vieraana Marja Hintikka Livessä ja heidän nettisivuilleen jokainen vieras täyttää MINÄ VANHEMPANA kysymykset. Ajattelinpas laittaa nämä vastaukseni tänne omankin blogin puolelle.

Nimi… Esko Kyrö.

Perhetilanne… Eronnut yhden viisivuotiaan isä.

Vanhempana olen… Hassutteleva, herkkä, rakastava ja ajoittain ihan liian helposti pikkusormen ympärille kietoutuva periksiantaja.

Tärkein kasvatusperiaatteeni on… Iskostaa lapselle ajattelumalli, että tekemällä toisille hyvää, saat sitä varmasti takaisin. Usko itseesi ja tee aina parhaasi oman tasosi mukaisesti. Ole kiltti, äläkä anna periksi. Olet ihana ja sinua rakastetaan ihan täysillä!

Eniten minua on vanhemmuudessa yllättänyt… Kuinka täysin nollapisteestä lähteneestä nuoresta miehestä on kasvanut ihan tosissaan otettava isä.

Kun on oikein kiire, luovun ensimmäisenä… Aamupalastani.

Menetän hermoni kun… Luovun aamupalastani ja lelupäivälelu unohtuu. Verensokerit alhaalla, kauhea kiire ja pakollinen U-käännös. Menetän hermoni lähinnä omaan huolimattomuuteeni.

En koskaan uskonut sanovani lapselleni ääneen… Tämä on isin koti.

Silloin kun lapsi ei näe… Syön salaa karkkia yhteisestä karkkikaapistamme.

Kun saan lapsen illalla nukkumaan… Olen niin väsynyt, että usein nukahdan itsekin. Ajoittain kirjoittelen.

Ärsyttävintä lapsissa on… Miksi aina pitää viedä kädestä juuri se lelu, jonka kaveri siinä leikissä on valinnut? Ehkä ilmenee enemmän pienemmillä lapsilla.

Hauskinta lasten kanssa on… Katsoa heidän kehittymistään, yleinen hassuttelu ja arkinen touhuaminen.

Vanhempana minua pelottaa eniten… Että lapselleni sattuisi jotain. En pystyisi täyttämään onnistuneesti omaa uudenlaista vanhemmuuttani.

Lumista alkanutta viikkoa!

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply M-Rouva 8.11.2016 at 12:10

  Moikka Esko! Löysin blogiisi sattumalta vähän aikaa sitten ja jäin heti koukkuun avoimuuteesi ja elämänmakuisiin kirjoituksiin. Kiitos tästä!

  • Reply Esko Kyrö 8.11.2016 at 15:03

   Kiva, että tykkäät ja kiitos…✌

 • Reply Äijäkäs 1.12.2017 at 19:14

  Terve,

  Täällä toinen eroisä, jonka lapset asuvat toisella paikkakunnalla. Hyvin kirjoitat ja uskon että useat muutkin samassa elämäntilanteessa olevat seuraavat sinun blogiasi. Mukava lukea positiivisvireistä tekstiä.

  Äijäkäs

  • Reply Esko Kyrö 1.12.2017 at 19:42

   Moikka Äijäkäs!
   Hienoa, että kommentoit. Viestisi lämmittää sydäntäni todella paljon, kiitos. Oikein mukavaa viikonloppua!!

  Leave a Reply

  Categories

  Archives