Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Tuhmat juhlat

18.11.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sähköpostiini tuli kutsu syntymäpäiville. Olin yhtä innoissani kuin pikkupoikana kutsusta kaverisynttäreille. Nyt kutsu tuli hieman erilaisille kaverisynttäreille. Helsinkiin vuosi sitten perustettu NaughtyBrgr juhli keskiviikkona yksivuotista taivaltaan. Oli todellinen kunnia päästä juhlistamaan juuri tämän ravintolan syntymäpäiviä. Tuhmilla hampurilaisilla on paikka sydämmessäni. Joka viikko olen pyrkinyt syömään vakioannokseni: Naughtybrgr tuplapihvillä, bataattiranskalaiset, aioli-dippi ja lasipulloCokis. Kyllä kunnon burgeri piristää. Tämä on varmasti tullut selväksi ainakin minua Instagramissa seuraaville henkilöille…:)

NaughtyBrgrin konsepti on toimiva. Rehellisiä premium-hampurilaisia liikaa hienostelematta. Ravintolan sisustus on juuri sopivan erikoinen. Pullolampusta puhallettavaan ankkaan. Ravintolassa asiakasvaihtuvuus on nopeaa ja vaikka saapuessasi on hieman jonoa, niin ikinä ei ole tarvinnut kauaa odottaa ja yhtään purilaista en ole seisaaltaan syönyt. Olen vienyt lähes kaikki tuttavani ikähaarukasta 5-70v. Naughtyyn syömään. Kukaan ei ole poistunut pettyneenä. Ikähaarukan alkupäätäkin on ajateltu ja listalta löytyvä muksubrgr oli todella positiivinen yllätys.

Tällä viikolla onkin ollut pizzaa ja burgereita. Kyllä, minä syön muutakin.

Viikonloppuja!

-Esko-

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Nippe 19.11.2016 at 10:24

  Yeah! Oispa saanut olla mukana☆

  • Reply Esko Kyrö 19.11.2016 at 10:41

   Oli kyllä kivat juhlat…✌

 • Reply minttu 19.11.2016 at 10:27

  En ole koskaan maistanut kyseisiä burgereita..Niin hyviltä vaikuttaa, että täytyypä mennä kokeilemaan! Kivaa viikonloppua!

  • Reply Esko Kyrö 19.11.2016 at 10:42

   Hyvin lämmin suositus!!!…???? Kivaa viikonloppua sinullekin!

 • Reply Merde 19.11.2016 at 14:52

  AH, NAUGHTY BRGR. OLEN PALJON LUKENUT SIITÄ MM. SUN BLOGIN KAUTTA. HESAN REISSULLA OLI PAKKO KÄYDÄ TESTAAMASSA. IHAN SAIRAAN HYVÄT SAFKAT JA HUIPPUA KU SE AVATTIIN TAMPEREELLEKIN. PITIHÄN SE KÄYDÄ VASTA SEKIN KOKEILEMASSA. TYKKÄÄN NAUGHTYSSÄ SEN KONSTAILEMATTOMASTA KONSEPTISTA JA HUIPPUHYVISTÄ, RAKKAUDELLA VÄSÄTYISTÄ RUOISTA. KIITTI VINKISTÄ! ????☺

  • Reply Esko Kyrö 19.11.2016 at 16:42

   Ole Merde hyvä!
   Kyllä tuota paikkaa kelpaa vinkkailla!!…

  Leave a Reply

  Categories

  Archives