Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Vieläkö on pillifarkut nilkoissa?

20.11.2016

unspecified-1Kirjoittelin tuossa taannoin hieman huumoripainotteisen vanhan koulukunnan Napakympin seuranhakuilmoituksen. Siitähän se homma sitten lähti, kun ylitti Suomen suosituimman viihdelehden uutiskynnyksenkin. Pillifarkut eivät ole enää nilkoissa. Sen verran ovat jo löystyneet, että sukkien avulla onnistun ne jo itse nilkan yli ujuttamaan. Oli muuten Napakymppi tänään myös suuresti esillä, kun lueskelin iltapäivälehtien nettijulkaisuja. Saa suomen rehellisin seuranhakuohjelma ansaitsemaansa huomiota.

Itsehän olen ja olin aina uskonut, että jossain ne oikeat ihmiset aina toisiaan odottelevat, mutta onkohan tosiaan niin? Kyllä, edelleen jaksan uskoa, että jossain on jokaiselle ihmiselle se täydellinen vastapari. Löytyy se sitten Kari Salmelaisen saattelemana, vihreän sydämen painalluksella, suoraan alttarilta, lähikaupasta, lenkkipolulta, yhteisen ystävän ehdotuksesta tai ihan mistä vaan. On toki myös ihmisiä, jotka haluavat olla yksin ja haluavat rakentaa elämänsä itsenäisinä, oman suuntansa mukaisesti.

Itse en kuulu tuohon joukkoon. En ole vielä oppinut nauttimaan yksinäisistä hetkistä. Aina on olo, että täytyisi tehdä jotain. En oikein osaa olla paikallaan. Yksin, tyhjässä asunnossani. Onneksi on bluetooth-kaiutin ja Spotify premium. Onneksi on lenkkipolku ja hyvät jalkaanistuvat lenkkitossut. Perheellinen ystäväni postasi Facebookiin kuvan, jossa hän makaili hotellissa. Hän oli viettämässä lapsivapaata iltaa. Kuvateksti meni jotenkin näin: ”Kun olisin joskus osannut arvostaa niitä hetkiä, kun ei ole minnekään kiire. Olisin säilönyt ne joutilaisuuden hetket purkkiin myöhempää käyttöä varten.” Hienosti sanottu. Sai minutkin ajattelemaan. Säilön nyt täällä joutilaisuushillopurkkitehtaallani niin paljon purkkeja, että varmasti riittää loppuelämän myöhempää käyttöä varten.

Tämmöistä tänään. Eilisien kaveriporukan pikkujoulujen jälkeen päässäni pyöri tuommoisia ajatuksia. Juuri nyt, tässä näin. Niin ja kiitos kaverilleni hyvästä kuvatekstistä. Pienet sanat herättävät yllättävän paljon ajatuksia.

Mukavaa alkavaa viikkoa!!

-Esko-

// Kuvat: Amanda Aho //

Comments (9)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Ellu 20.11.2016 at 20:56

  Tunnistan tunteen todella hyvin. Jokin aika sitten tuli ero 4 vuoden suhteesta. Ja tämä yksinäisyys on aivan kamalaa, ei tiedä miten päin kotona olisi. Jatkuvasti olisi keksittävä jotain tekemistä, ettei vain tarvitsisi jäädä kotiin. Joskus yksinäisyyskin on ihan hyvä, mutta ei kaikkia ole tehty siihen.

  Kiitos tästä mahtavasta blogista, joka on antanut itselle nyt paljon voimaa, varsinkin siihen, että erosta todella selviää.

  • Reply Esko Kyrö 20.11.2016 at 21:11

   Iltoja Ellu!
   Ole hyvä ja todella mukava kuulla, että kirjoituksistani on ollut sinulle hyötyä. Kaikesta selviää, näemmä! Oikein kivaa viikkoa sinulle!

 • Reply -S- 20.11.2016 at 21:50

  Hei. Itse myös tänä syksynä 9 vuoden suhteesta eronnut.Alku oli kyllä kamalaa, mutta nyt olen kyllä alkanut nauttimaan yksinolosta. Saa olla just sillain ku haluaa ja vaikka tekemättä mitään tai katsoa hyviä sarjoja, lukea, liikkua. Eikä tarvi pitää kellekkään seuraa, jos ei halua. Pakko kyllä tasaseen tahtia lähteä ihmisten ilmoille, muuten tulee hulluksi. Mutta itselle ainakin yksin olo sopivassa suhteessa on enemmän kuin jees 🙂

  • Reply Esko Kyrö 21.11.2016 at 08:59

   Heippa S!
   No, näinhän se menee. Hyvähän se on välillä ihan yksinäänkin olla. Ja nimenomaan: Sopivassa suhteessa. Kivaa viikkoa!!

 • Reply Sanna 20.11.2016 at 23:25

  Täälläkin noita joutilaisuushilloja on säilötty niin paljon, että riittäisi jo loppuelämäksi. Valitettavasti ainakaan tällä hetkellä ei muutosta ole näkyvissä.

  Sulla on kyllä hyvä tyyli kirjoittaa. Nää postaukset saa aina hymyn huulille! 🙂 Mahtavaa tulevaa viikkoa sulle!

  • Reply Esko Kyrö 21.11.2016 at 08:58

   Heippa Sanna!
   Kyllä niille purkeille vielä käyttöä löytyy. Kiitos ja kiva kuulla, että kirjoitustyylini tuo iloa. Mukavaa viikkoa!

 • Reply Nippe 21.11.2016 at 10:07

  Yksikin sana saa mielikuvan, valmiin ajatuksen mieleen.
  Joutilaisuushillopurkkitehdas. ????
  Ei, se ei ole negatiivinen lainkaan.
  Siitä voi kehkeytyä suloinen, lämmin ja turvallinen.
  Kuin muumimamman säilömät hillopurkit muumitalon kellarissa.
  Samalla kaikki se elämä ympärillä.
  Voit noutaa purkillisen itse tehtyä hilloa, kulkea pienet portaat kerrosta alaspäin, avata kannen ja nauttia yksin- tai hyvässä seurassa!

  • Reply Esko Kyrö 21.11.2016 at 21:26

   Sinä se Nippe osaat kirjoittaa hienosti, kiitos…????

 • Reply Nippe 21.11.2016 at 22:16

  Kiitos sinulle????

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives