Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

…aina tämä on yhtä vaikeaa

11.12.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14732387_10210326011088055_3562086318713056963_n
Yhteistyössä: Suomen Blogimedia ja Mádara cosmetics

“Joulumaa on muutakin kuin tunturi ja lunta…” Joo, niin on. Tällä hetkellä täällä Helsingissä ei ole edes sitä jälkimmäistä. Ajellessamme tänään keskustaan paistoi aurinko ja F totesikin takapenkiltä, että näyttää ihan kesältä. Niin näyttää, mutta onneksi ei ole. Ollaan joulukuussa ja onhan siinä aina jotain taikaa ja noiden pikkuheppujen kanssa sitä joulua alkaa itsekin elämään ja odottamaan ihan eri tavalla. Joulustamme on tulossa hieman erilainen, mutta varmasti todella lämmin ja mukava. Yksi asia ei kuitenkaan muutu ja se on oikeanlaisten joululahjojen valinta.

Minun perheeni on ehkä maailman vaikein näiden joululahojen suhteen. Äidille ostin varmaankin vuonna 1997 uudet Niken collegehousut. Vieläkin ovat käyttämättöminä kaapissa. Kun enhän minä nyt noin hienoja raaski käyttää. Isäni vakiovastaus on ollut vuodesta 1985. En minä mitään tarvitse. Veljeni keksii joka vuosi mielestään uuden säännön. Ei velipoika osteta mitään tänä vuonna toisillemme. Ostetaanpas. Minä haluan päästä kokemaan sen tunteen, kun annat lahjan ja vastaanottaja oikeasti yllättyy (toivottavasti isä ja äiti ei lue tätä postausta) ja vilpittömästi pitää saamastaan lahjasta. Onneksi on pikkuF. Hän nauttii ja rakastaa lahjoja ja mitä isommaksi kasvaa, niin hänellekin alkaa olemaan entistä tärkeämpää myös lahjojen antaminen.

Listasin tähän alle hieman lahjaideoita. Peilasin näitä omaan perheeseeni, joten jos he näistä pitävät, niin uskoisin, että noin 98 prosenttia suomalaisista pitää tämäntyyppisistä lahjoista.

Naisille/Naiselle/Naiselleni (Tässä tapauksessa äidilleni)

Mádaran tuotteita on löytynyt viime vuosina peilikaapista aina. Salaa olen niitä käyttänyt ja sitä kautta niihin tutustunut.  Todella hyviä ovat ja sopivat hyvin myös minun kasvoilleni. Nyt on peilikaapissa ollut Mádaran mentävä aukko. Ajattelin kokeilla, että josko tässä olisi oiva lahja äidilleni? Saisi Mádaraa taas peilikaappiin. Ei kotiin (ehkä), mutta vanhemmilleni. Voisi siellä ollessaan niitä aina sieltä salaa tai luvan kanssa lainailla. Valitsin Time miracle Age defence day creamia sekä Time miracle Cellular repairia. Saadaan äidin kanssa sitten vertailla tuloksia seuraavana jouluna. Ovatko nämä tuotteet pysäyttäneet ajan kasvoillamme?

Äitini ei ole mikään kosmetiikan suurkuluttaja, mutta nämä tuotteet yritän hänelle nyt markkinoida käyttöön. En anna hänen viedä näitä purkkeja sinne Niken collegehousujen viereen. Mádaraa voi tilata suoraan heidän verkkokaupastaan. Tuotteita on myynnissä myös Sokoksella ja Stockmannilla.

Miehelle/Miehellesi

Laadukkaat kuulokkeet. Itse hankin aiemmin Black Fridaysta todella hyvät kuulokkeet. Ja ovat muuten olleet kovassa käytössä. Nyt sen oikeasti huomaa mitä eroa on, kun laittaa vähän enemmän euroja tiskiin. Vähän enemmän saat irti myös musiikin kuuntelusta. Lenkkeilyä varten nämä hankin, mutta nyt kuuntelen näillä aina kirjoittaessani ja usein myös ennen nukkumaanmenoa laitan jotain rauhallista musiikkia soimaan. Taustameluvaimennus takaa sen, että voit keskittyä ainoastaan siihen olennaiseen.

Oiva lahjavinkki siis miehelle, joka tarvitsee päivään sen pienen oman hetken. Taustameluvaimennetut laadukkaat kuulokkeet.

Lapselle/Lapsellesi/F:n vinkkaus

Trolli-leffan figuurit. Elokuva itsessään oli hieman pelottava, mutta elokuvassa esiintyneet hahmot ovat tällä hetkellä ainakin täällä kodissamme todella kova juttu. Poppy, Risu ja etenkin Dj Suki ovat leikeissä lähes päivittäin ja tässä oli osasyy myös uusien kuulokkeiden hankintaan. F leikki Dj Sukia vanhoilla kuulokkeillani ja niistä oli leikattava johto poikki, ettei sotkeudu joka paikkaan leikin tiimellyksessä. Rastoja en ole vielä antanut pikkumimmin laittaa.

Ihan kaikille

Miksi tuo viimeinen kuva esitti puhdasta vettä? Tässäpä vastaus. Mikäli haluat antaa eettisen hyvän mielen lahjan, on sekin mahdollista. Voit hankkia lapsille puhdasta vettä. Perheelle moskiittoverkon, tipuja, vuohen tai lehmän. Kylään vesitankin tai jopa tukea slummien asukkaita onnistumaan yrittäjähaaveissaan. Isoja asioita, todella isoja.

Materiaa ja hyvää mieltä. Sopivasti molempia ja samassa paketissa. Sadan tai tuhansien kilometrien päähän.

Mukavaa iltaa!

-Esko-tonttu-

// Vesikuva: Jere Lehtonen //

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply 10v ilman lahjoja ja lahjojen antamista 11.12.2016 at 17:10

  Itse kasvoin ulos lahjoista aikuistuttuani. Lapsena olin aina pähkinöissä lahjoista, mutta nykyisin en halua keneltäkään Jouluksi enkä syntymäpäiväksikään lahjoja. Tuota materiaa nyt muutenkin on jokaisella aivan tarpeeksi enkä halua, että joku lahjaksi saatu vaatekappale on pölyttymässä kaapin pohjalla… Siksi mielummin, esimerkiksi laitan vaikka hienon illallisen miehelleni ja tämäkään ei tarvitse siihen Jouluun kohdistua. Jouluna tärkeintä minulle on, että rakkaimmat ovat kokuuntunut yhteen ja meillä on hauskaa. Harvemmin koko poppoota saa yhteen. Lahjaan menevät rahat mielummin lahjoitan köyhille perheille, joilla ei ole rahaa edes niihin Joulupöydän ruokiin. Tai sitten niihin maihin, missä nähdään nälkää, kun muualla mätätään ruokaa ja heitetään vielä sitä roskiin.

  Hyvää Joulunodotusta! ✌️️

  • Reply Esko Kyrö 11.12.2016 at 21:23

   Heippa!
   Tämä on varsin hyvä näkökulma ja tuo illallinen on todellinen hyvän mielen lahja. Kyllähän monen joulussa se yhdessäolo on ihan ykkösjuttu ja hyvä niin…:) Oikein hyvää joulun odotusta myös sinulle!!

 • Reply Heli 11.12.2016 at 19:59

  Kieltämättä Helsingissä näytti melko synkältä kun piipahdin siellä alkuviikosta. Jos oikein kovasti puhallan ja puhkun, niin toivon että täältä leviäisi lunta sinnekkin. Itselle on niin tärkeää että jouluna olisi lunta, pari mustaa joulua olen nähnyt ja silloin pujotin lankaan pumpulipalloja ja ripustelin niitä ikkunoihin, näytti ihan kivalta 😀
  No, pakko myöntää että haluaisin jouluna yhden lahjan olipa se sitten ruokalahja tai joku muu.

  • Reply Esko Kyrö 11.12.2016 at 21:20

   Heippa Heli!
   Puhalla, puhalla!! Hyvä idea tuo pumpulilumi!!…:) Etköhän sinä lahjoja saa, tai siis kyllä tontut nyt kuuli toiveesi…:)

 • Reply Kaisa 11.12.2016 at 20:18

  Itse oon alkanut kääntymään ruokalahjoihin. ???? Niistä saa oikein kivoja kun vähän panostaa enemmän. Tykätyksi osoittautui myös jonkun kivan spesiaalin reseptikirjan hankinta tarvikkeineen. Siitä voidaan sitten yhdessä laittaa ruokaa ja viettää laatuaikaa.

  • Reply Esko Kyrö 11.12.2016 at 21:19

   Iltoja Kaisa!!
   Voisin tänä jouluna hankkia itselleni reseptikirjan ja opetella sieltä jonkun spesiaalin, jonka sitten valmistaa ensi jouluna. Laatuaika on aina iso plussa!! Mukavaa iltaa ja alkavaa viikkoa!!…:)

 • Reply mummi 11.12.2016 at 22:05

  Eräänä jouluna ostimme pojallemme eettisen hyvän mielen lahjan, lehmän. Hän asui silloin eräässä Aasian suurkaupungissa. En muista, millaisen tiedon hän asiasta sai. Hän oli kuitenkin ihan ällistynyt lehmästä tai niin hän sanoi. Varmaan hän tiesi, että raha meni hyväntekeväisyyteen. Ei kannata unohtaa näitäkään lahjoja.

  • Reply Esko Kyrö 13.12.2016 at 20:32

   Heippa Mummi!
   Ei kannata ja lehmä on aina hyvä lahja…:)

  Leave a Reply

  Categories

  Archives