Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Ihan hyvän mie(h)len joulukalenteri: Luukku 10

10.12.2016

cof

Täyden kympin kunniaksi, täyden kympin hyvän mielen teko. Viime vuonna F:n kanssa kukkakaupassa ollessamme huomasimme tämän hienon idean. “Ole joulupukkina seniorille” on yksi parhaista teoista, mitä voit pienellä vaivalla tehdä täysin tuntemattomalle ihmiselle. Marssit kukkakauppaan ja valitset mieluisan kukan mieluisalle nimilapulle. Tämän nimilapun takana on yksinäinen vanhus. Kukka ja kortti toimitetaan sitten ilahduttamaan tätä yksinäistä senioria. Liikuttavan upea idea. Hattu päästä tämän idean keksijälle.

F halusi tänä jouluna valita punaisen joulutähden 64-vuotiaalle Ritvalle. Joulutähti ei vielä riittänyt, vaan pikkumimmi halusi vielä sydännallet koristeeksi saatesanoin: “Ritvalle tulee varmaan hyvä mieli nalleista.” Uskoisin, että tulee ja tuli varmasti myös 97-vuotiaalle Lealle, jolle kukka viime vuonna lähetettiin. ” Onkohan se Lean kukka vielä elossa?” kysyi pikkuF. Toivottavasti.

Ottakaa haaste vastaan ja ilahduttakaa yksinäisiä vanhuksia. Tämä on hyvä!

-Esko-

Comments (9)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply a 10.12.2016 at 15:38

  Onko tämä Ritva siis entuudestaan teille tuttu vai miten keksitte antaa kukan juuri hänelle? Pitäisikö tässä ensin leikkiä salapoliisia, että tietää missä asuu vanhempaa väkeä? ???? vai viedäänkö se kukka vanhainkotiin vain jollekin vai mitä? Ihana ajatus tämä!

  • Reply a 10.12.2016 at 23:13

   Öhöm, luin jutun uudestaan ja tajusin. T.blondi

   • Reply Esko Kyrö 11.12.2016 at 21:26

    🙂

 • Reply Veera 10.12.2016 at 20:05

  Hieno keräys tämä!
  Me olemme tänä vuonna jo ehtineet lasten kanssa ostamaan joululahjat tuntemattomille, vähävaraisille lapsille. Lapset sai at itse valita Joulupuusta lahjan saajan (sukupuoli & ikä) ja tämän jälkeen keksiä mieleisensä lahjan valitsemalleen saajalle. Sitten lahja yhdessä ostettiin, paketoitiin ja toimitettiin keräykseen.
  Itse voisin lahjoittaa joulukukan vanhukselle.

 • Reply Nippe 10.12.2016 at 20:35

  Nämä on parhaita lahjoja. Ihana ajatus sinulta ja tytöltäsi????
  Olen myös kaupan joulupuukeräykseen aiemmin osallistunut. Puusta saattoi valita esim. Tyttö 4 v.-lapun.
  Pehmolelupaketilla muistimme.
  Nyt kauppa on lopetettu, mutta ison marketin aulaan voi viedä joulupata-keräykseen lahjoituksia.
  Ihan käytettyä vaatetta ja lelua ollaan viety useana vuonna.
  Aina voi ilahduttaa pienilläkin teoilla.
  Avata oven vanhukselle, kysyä kohteliaasti, tarvitseeko läheinen apua.
  Käytännön apukin on monelle tarpeen.

  • Reply Esko Kyrö 11.12.2016 at 21:27

   Kyllä Nippe!! Se on juuri näin. Pienet teot kunniaan!!..:) Ja upeasti olette toimineet.

 • Reply Kata 10.12.2016 at 21:56

  Hei, osaatko yhtään sanoa mistä löydän tällaisen kukkakaupan? Kiva ele ja ilahduttaa varmasti saajaa. Hienoa myös, että tyttösi oppii tällaisenkin tavan välittää kanssakulkijoista. Teillä on sydämet paikoillaan. Lämmintä joulumieltä!

  Kata

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives