Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Ihan hyvän mie(h)len joulukalenteri: Luukku 22

22.12.2016

Minulla on nyt se ikioma asunto. Minä olin eilen pankissa ja tein asuntokaupat. Asuntokaupat, jonka päätteeksi pujotin uuden asuntoni avaimen avainrenkaaseeni. Illalla ajoin uuden kotini pihaan. Avasin oven ja se fiilis, kun astut ensimmäistä kertaa kotiisi, ikiomaan kotiisi. Olihan se nyt ihan H######N hienoa!

Uusi vuosi, uusi alku. Tyhjä pöytä ja onni. Ja myös se läheisteni ja ystävieni onni. Onni puolestani, että minulla on asiat hyvin ja hymy huulilla. Se, jos joku tuo todella hyvää mieltä. Kyselin kavereitani auttamaan muutossa ja kaikki olivat heti mukana. Avuliaisuus on mahtavaa. Antaa hyvää mieltä auttajalle ja apua tarvitsevalle.

Hyvä mieli. Hyvää mieltä ympärille. Auta ystävää ja ole onnellinen muiden onnesta.

Nyt on hyvä mieli!

-Esko-

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sari Potasev 22.12.2016 at 09:04

  Onnea uuteen kotiin!

  • Reply Esko Kyrö 22.12.2016 at 21:20

   Kiiitos!!…????

 • Reply Hanna 22.12.2016 at 09:19

  Tästä postauksestakin tuli niin hyvä mieli 🙂
  Onnea uuteen kotiin ja mukavaa joulunaikaa!

  • Reply Esko Kyrö 22.12.2016 at 21:20

   No, onpa kiva kuulla! Hyväää joulua!!..????

 • Reply AnLe 22.12.2016 at 18:14

  Saitpa nopeasti avaimet uuteen kotiisi, heti asuntokauppojen yhteydessä. (Saatkohan ajatuksestani kiinni, avataan vähän lisää:) Itse jouduin odottamaan toista kuukautta asuntokauppojen jälkeen, ennen kuin asunto vapautui ja pääsin siihen muuttamaan. Ehkä sinun kotisi oli tyhjä edellisen omistajan tavaroista jo asuntonäytössä, sitä meille ei ole kerrottu.

  Omaa kotia saa – ja pitääkin fiilistellä! 🙂

  • Reply Esko Kyrö 22.12.2016 at 21:21

   Heippa AnLe!
   Joo, kävi hyvä tuuri, jotta avaimet on jo taskussa. Mukavaa joulua!!…????

  Leave a Reply

  Categories

  Archives