Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Päästäkää minut vapauteen, päästäkää!!

19.12.2016

Yhteistyössä: Suomen Blogimedia ja truescape.fi

Seisot liikkumattomana. Seisot silmät sidottuna liikkumattomana vanerisessa arkussa. Kuulet ympärilläsi kettinkien kolinaa ja ystäviesi hieman epäileviä ääniä. Viimein tulee kuulutus ja voit ottaa siteen pois silmiltäsi. No, ei se paljoa auttanut, koska arkussa, jossa seison on aivan säkkipimeää. Myönnän, minua pelotti ihan oikeasti. Huutelin kavereilleni, joista yksi oli köytetty kettingeillä lattiaan, yksi oli viereisessä vaneriarkussa ja kaksi istuskeli metallisessa häkissä. Viimeksi tämä ystäväporukka tanssi aurinkoisessa Ilosaarirockissa. Nyt tämä sama ystäväporukka oli hieman erilaisen haasteen edessä. Olimme keskellä Hannibal– nimistä pakohuonepeliä. Tuosta lähtöasetelmasta löimme viisaat päämme yhteen ja lähdimme tavoittelemaan poispääsyä kohtalaisen pelottavasta ympäristöstä.

Hannibal-huone on K-18 ihan ymmärrettävistä syistä. Huonetta ei suositella ihan heikkohermoisille eikä minun aloituspaikkanikaan välttämättä ole klaustrofobisen unelmastartti. Homma lähti rullaamaan ja huoneista poispääseminen vaatii saumatonta yhteistyötä. Jokaisen ideat on huomioitava, sooloiluun ei ole varaa. Kaikki mahdolliset paikat on tutkittava ja aivot on todellakin laitettava täyteen toimintakuntoon. Siellä mekin vanhat ukkelit heittäydyimme pelin lumoihin ihan täysillä. Kyllä siinä unohtui kaikki arjen ympäröivät asiat, kun availit hyvän ystäväsi kahleita, toisten istuessa vieressä metallihäkissä.

Tunnemme toisemme jo todella hyvin entuudestaan, joten yhteistyön siemen löytyi välittömästi. Raivasimme tiemme ulos ainoastaan paria pelinohjaajan antamaa bonusvihjettä käyttäen. Mietimmekin pelin jälkeen kenelle Escape Roomeja (Mikä ihmeen Escape Room?) voisi suositella. Ja vaihtoehtoja löytyi niin useita. Työpaikan ryhmäyttämispäivä-erinomainen. Kaveriporukan illanvieton startti-erinomainen. Polttarit, (ilman piilopulloja)-erinomainen. Ensitreffit-erinomainen (Pakko keskustella). Joululahjaidea-erinomainen. Pariskuntailta-erinomainen (Hyvissä väleissä). Pariskuntailta-katastrofi (Huonoissa väleissä sitä on liian helppo jättää toinen tunniksi pimeään arkkuun.)

Iltamme kruunasimme läheiseen kuppilaan, jossa pienten tuopposten ääressä kävimme peliä todella tarkasti läpi. Nämä jälkipunnit sopivat myös erinomaisesti Escape Roomien ideologiaan. Kaikki olivat innoissaan ja menemme ihan varmasti uudestaan kokeilemaan jotain toista peliä. Truescapesta löytyy Hannibalin lisäksi myös Prison Break ja Ghost Photolab pelit. PakohuonepeliWhatsApp-ryhmästä poimittuja kommentteja: ” Oli kyllä todella kivaa!!” ” Jäikö pahoja traumoja?…” ” Ihan älyttömän siistiä!!” ” Milloin mennään uudestaan?”

Nyt teillä on mahdollisuus päästä kokeilemaan TRUESCAPE:n Escape roomeja alennushintaan. Jokaisesta varauksesta, jossa kirjoitat varauksesi kommenttikenttään ” Esko Kyrö” saat 20 euron alennuksen. Tarjous on voimassa vuoden loppuun saakka (31.12.2016). Pelikokemuksen voit tietenkin nauttia myös vuodenvaihteen jälkeen. Alennus koskee kaikkia kolmea peliä ja minä voin henkilökohtaisesti todellakin suositella kokeilemaan. Ensimmäistä kertaa testasin ja kipinä syttyi.

Nyt varailemaan ja pelailemaan! Huippuhomma!

-Esko-

// Kuvat: Pasi Salervo//

Comments (5)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sanni 19.12.2016 at 22:29

  Upeita kuvia ja Escape roomit on kyllä hauskaa ajanvietettä????
  Heitän tässä samalla postausidean. Miten vietät joulusi ja millaisia jouluperinteitä sulla on?
  Illanjatkoja ja kiitos parhaasta blogista!

  • Reply Esko Kyrö 19.12.2016 at 22:36

   Iltaa Sanni!
   Kyllä on ja varmasti menen uudestaan. Hyvä idea ja tulen tuosta varmasti kirjoittamaan…????
   Kiitos, samoin sinulle…????

 • Reply Vuosi 2016 oli oikean elämän pakohuonepeli | E2O 30.12.2016 at 00:44

  […] parisen viikkoa sitten pelaamassa ystäviemme kanssa pakohuonepeliä. Pelissä oli tarkoituksena ratkaista yhdessä erilaisia tehtäviä ja arvoituksia. Näitä […]

 • Reply Side silmille ja käsiraudat käteen. Se on menoa nyt!! | E2O 29.1.2017 at 08:22

  […] Break-pakohuonepeli Helsingin Punavuoressa. Kävimme aiemmin lähes samalla porukalla pelaamassa Hannibalin. Läpäisimme sen vain muutamaa vinkkiä apuna käyttäen. Prison Breakiin lähdimme kovalla […]

 • Reply Perjantain vanhat: Vuosi 2016 oli oman elämäni helvetillinen pakohuonepeli – E2O 10.5.2019 at 07:29

  […] Kävimme parisen viikkoa sitten pelaamassa ystäviemme kanssa pakohuonepeliä. Pelissä oli tarkoituksena ratkaista yhdessä erilaisia tehtäviä ja arvoituksia. Näitä […]

 • Leave a Reply

  Categories

  Archives