Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Side silmille ja käsiraudat käteen. Se on menoa nyt!!

23.1.2017

Yhteistyössä: Suomen Blogimedia ja Truescape Helsinki

Taas sidottiin silmät ja laitettiin käsiraudat käteen. Ei, tämä ei ollut Fifty Shades Of Grey. Tämä oli Prison Break-pakohuonepeli Helsingin Punavuoressa. Kävimme aiemmin lähes samalla porukalla pelaamassa Hannibalin. Läpäisimme sen vain muutamaa vinkkiä apuna käyttäen. Prison Breakiin lähdimme kovalla itseluottamuksella. Tavoitteemme oli päästä pois sellistä vain omaa loogista ajattelua ja järkeä käyttäen. Pohdimme, tsemppasimme toisiamme, uppouduimme peliin, mutta kaksi kertaa jouduimme apua kysymään. Selvisimme ulos, mutta vähän jäi taas hampaankoloon. Tehtävät olisivat olleet itsekin ratkaistavissa. Jälkipuinnit olivat kovat ja onhan se Truescapen kolmaskin peli Ghost Photolab mentävä kokeilemaan.

Useat tuttuni ovat kyselleet, että mikä tuo pakohuonepeli oikein on? Voiko sinne mennä lasten kanssa? Voiko sinne mennä kahdestaan? Oheisesta linkistä löytyy tarkempaa tietoa, mutta näin lyhyesti kerrottuna. Pakohuonepeli on seikkailupeli, jossa 2-6 henkilön peliporukan on selvittävä ulos lukitusta huoneesta. Peleihin voi osallistua myös lapsia, mutta ikäraja on yleensä 7-10 vuotta (Paitsi Hannibal K-18). Pelinhoitajamme kertoikin eräästä perheestä, joka oli ratkomassa Prison Breakia. Viimeiset ja ratkaisevat vinkit eivät tulleetkaan isältä tai äidiltä vaan perheen pienimmiltä. Pelit vaativatkin loogista ajattelua, nokkeluutta ja hyvää yhteishenkeä. Voimalla et saa muuta, kun laskun takataskuusi.

Kaksi pakohuonetta läpäistynä ja tässäpä ystävieni mietteitä Hannibalista ja Prison Breakista:

” Kaksi pakohuonetta vedetty läpi ja molemmat todella siistejä. Tulee juuri sellaista flow-meininkiä, mitä arkipäiviin pitää saadakin. ” 

” Kaksi hyvin erilaista huonetta läpäistynä. Prison Break sopii mielestäni kaikille melkeinpä vauvasta vaariin. Kannattaa kuitenkin tiedostaa, että osa pulmista on todella haastavia ja ratkaistavaa on todella paljon. Siinä riittää varmasti pähkäiltävää kokeneimmillekkin konnille.

Hannibal oli kokemuksena todella jännittävä, eikä missään nimessä sovellu kaikkein herkimmille. Muutenkin se tarjosi hyvin moniulotteisen pelikokemuksen verrattuna ihan perinteiseen pakohuoneeseen. 

Molemmat olivat todella hyvin järjestettyjä ja rekvisiitta oli korkealaatuista. Voin ehdottomasti suositella näitä molempia huoneita. Kumpi on sitten sopivampi, riippuu paljon pakoa yrittävän ryhmän rakenteesta.

Mukavaa vaihtelua ja nastaa aivojumppaa kaveriporukan arki-illan (ja myös viikonlopun) ohjelmaksi. Niin ja pakko mennä vetämään vielä se Ghost Photolab. “

Menkää ihmeessä kokeilemaan ja tarjoankin lukijoilleni hyvän ale-tärpin. Varaa peli tammikuun loppuun (31.1.2017) mennessä. (Pelin voit tietysti pelata myöhemminkin). Mainitse varausta tehdessä ” Esko Kyrön blogi-ale ” ja saat 20 euron alennuksen. Alennus koskee kaikkia kolmea peliä. 

Pelinhoitajamme kertoi myös liikuttavan tarinan vastarakastuneesta pariskunnasta, jotka olivat ratkaisemassa Prison Breakia. Vaikka he olisivat saaneet toistensa käsissä olleet käsiraudat pois, eivät he niitä halunneet ottaa. Yhdessä ollaan niin myötä- kuin vastamäessä.

Näinhän se menee ja eikun pelaamaan. Raudoilla tai ilman.

-Esko-

// Kuvat: Markus Suntila ja Sini Marttinen //

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply