Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , , ,

Voiko olla enää parempaa viihdettä?

19.5.2017

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Blogimedia ja Watson

Jukka Tammi tanssii, tanssii lanteet keinuen juuri voitetun MM-pokaalin kanssa. Anssi Salmela halaa. Halaa niin tunteellisesti Tarja Halosta, Tasavallan Presidenttiämme. Tanssiiko joku tänä vuonna? Nappaako joku Saulin siihen hellään ja tunteelliseen syleilyyn? Nilkat toivottavasti pysyvät kunnossa pelaajistolla ja johtoportaalla. On tuo jääkiekko, Suomi ja media erikoinen triangeli. Leijonien startti turnauksessa oli nihkeä ja julkinen teilaus oli valmis. Eipä voisi enää paljon parempaa kuittia antaa kuin yllättää lohkoykkönen ja karjua Ruotsia vastaan välieriin. ” Win the right games…” Tämä aurinkokuninkaan lausahdus todellakin toteutui tässä turnauksessa.

Minulla on ollut testikäytössä uudessa älytelevisiossani suoratoistopalvelu Watson ja tämä on mahdollistanut minulle Suomen otteluiden seuraamisen C Moren kautta, Mertarannan selostuksella ja teräväpiirtotarkkuudella. Teräväpiirtotarkkuutta vaati myös Leijonien peli turnauksen alkumetreillä, mutta nyt kaikki on mahdollista. Kyllähän tuo eilinen voitto antaa joukkueelle varmasti semmoisen latauksen, että lauantaina on tulossa todella herkullinen taistelu.

Herkullista on myös Watsonin käytön helppous. Watsonista löytyvä Makuunin videovuokraamo on muuttanut monta arki-iltaani viikonlopuiksi. Pussi herkkuja ja leffa pyörimään. Sitä nuo maanantait ja tiistait ajoittain tarvitsevat. Tänään onkin sitten luvassa ihan oikea viikonloppu, ilman haaveilua. F:n kanssa perjantaiherkut haltuun (koostuivatkin tänään marjoista, hyvä niin…) ja leffa pyörimään. Onnistuu televisioni kaukosäätimellä ja muutamalla napin painalluksella.

Lauantaina katsellaankin sitten tosielämän draamaa, kun Suomi taistelee välierissä niin rakasta Ruotsia vastaan. Sitä draamaa ei voi käsikirjoittaa. Ei voi, ja sehän siitä kiehtovaa sekä jännittävää tekeekin. Voiko olla enää parempaa keväisen lauantai-illan viihdettä, kuin 20.15 alkava jääkiekon MM-välierä Suomi vs. Ruotsi?

Huh ja huh, kuinkakohan mahtaa käydä?

-Esko-

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Hekku 19.5.2017 at 20:37

  Perinteisesti Suomen pelatessa rakasta naapuriamme vastaan on tullut karjuttua niin että on omilta naapureilta pitänyt pyydellä anteeksi. Nyt maallemuuttajana pitää tapaa muuttaa pelloille huuteluksi. Ja vaikka heittää takapihalla kupperiskeikkoja Suomen voitettua????.
  3-1.
  Tai sitte 3-2 jatkoajalla niin että silmäripsetki kipristyy ku on jännää????
  Hauskaa otteluiltaa teille huomiseksi,samalla tavalla tyttären kanssa täälläkin katsellaan????

  • Reply Esko Kyrö 19.5.2017 at 20:52

   Oi, kiitos Hekku. Samoin teille…????????????

 • Reply Tarkkasilmäinen 19.5.2017 at 21:21

  Olivatko karkit siis huomiselle?????

  • Reply Esko Kyrö 19.5.2017 at 21:36

   Hyvä tarkkasilmäinen!…????

   Karkit huomiseen lätkärilleriin…????

   • Reply Tarkkasilmäinen 19.5.2017 at 21:52

    Mietinkin, ettei marjoja taideta myydä “herkkupusseissa”. ????

    • Reply Esko Kyrö 19.5.2017 at 22:34

     No, kyllähän aurinkoiseen viikonloppuun herkutkin kuuluu hyvinkin olennaisena osana…????????

  Leave a Reply