Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Sinkku ja seksi, seksi ja sinkku, Seiska ja Esko

13.3.2019

Eilinen kirjoitus sinkkuelämän kiemuroista sai jälleen kerran viestivastaanottimet todella kuumaksi. Selkeästi on aihe, johon monella, niin monella on tartuntapintaa ja omakohtaisia kokemuksia. Kiitos kaikille viestejä laittaneille. Itseasiassa aina, jos otsikossa mainitaan sanat sinkku tai seksi, niin johan alkaa tapahtua. Toki täysin ymmärrettävää. Nämä sanathan löytyvät lähes poikkeuksetta jokaikinen päivä myös laajalevikkeisistä hyvin myynninedistämistä mietityistä lehdistä. Tämän päivän kirjoitus yhdisteleekin sopivasti näitä kahta aihepiiriä, sinkku ja lehdistö. Jatketaan siis vielä ohkaisesti eilistä raapustelua.

Eräs kommentti Muusalta sai minut pohtimaan asiaa, jota en ollut koskaan tuolta kantilta miettinyt. ”Minäpä epäilen, että aika monia tyttöjä pelottaa jo pelkkä ajatuskin siitä, että tapailisi Eskoa, “katalogien kansikuvapoikaa”, jonka liikkeitä seurataan Me naisissa ja Seitsemässä päivässä. Ei varmaankaan hirveästi kiinnosta joutua suoraan median keskiöön yhden keväisen jätskin takia. Silmätikuksihan sitä joutuu! Niin käy. Tosi monia huikeita helman hulmuttajia menee ihan vaan ohi siitä syystä, että likkoja ahdistaa (jopa mahdollisesti enemmän kuin sinua).”

Kommenttihan oli oletettavasti kieli poskessa kirjoitettu, mutta voiko asiassa olla jotain perää? En pidä itseäni yhtään, en yhtään minkään tason julkisuuden henkilönä. Nämä oman perustyön ulkopuoliset mediaseikkailut ovat olleet itselleni semmoista mieltä piristävää puuhailua. Toki tästä kirjoittelusta on vähän puolivahingossa muodostunut ihan oikea sivutyö. Ja onko siitä samalla muodostunut myös este mahdollisen parisuhteen syntymiselle?

Useasti olen naputellut siitä, kuinka on nykypäivänä helppoa saada mahdollisesta treffikumppanista hyvin paljon tietoa jo ennen ensimmäistä tapaamista. Ja entäs sitten, kun se minun mahdollinen treffikumppani päättääkin käydä vähän katselemassa ennakkotietoja. Ja niitähän löytyykin sitten melkoisen reippaasti. Tuommoiset lähes 900 kirjoitettua juttua. Seassa vilahtelee laaja skaala erinäistä sanastoa, mielen särkymisestä, Napakympin seuranhakuilmoituksen kautta Bacheloretten kainaloon kuohujuomaa lipittelemään (ystävinä tosin.)

Oletettavasti minusta on hyvinkin helppo muodostaa erinäisiä ennakko-olettamuksia. Jokainen vielä ymmärtää kirjoitetut tekstit omalla tavallaan ja jos nuo lehtien kuvaosiot ottaa tosissaan. “Esko on ollut parvekkeeni alla laulamassa ym.” En minäkään välttämättä treffeille lähtisi. En tiedä kuinka moni on tästä syystä tapaamisia kanssani perunut, mutta tottahan se on. Näin on saattanut käydä. Joitain niistä huikeista helman hulmuttajista on saattanut oheiset asiat ahdistaa. Kyllä minun kanssani uskaltaa ihan rauhassa lähteä sen keväisen jätskin nauttimaan. Sammuneet televisiotähdet- ryhmään olen liittynyt jo aikaa sitten.

Ja toisaalta tämä katalogien kansikuvapoika ei elämässään tapahtuneita asioita voi enää muuttaa. Ne ovat osa minua, elämääni ja tulevan kumppanini on ne vain pystyttävä hyväksymään. Joskus tulevaisuudessakin saatan käydä kuohujuomaa kilistelemässä. Vähän siistimmin lupaan pukeutua seuraavalla kerralla. Viimeksi menin suoraan töistä. Avainnauha kaulassa (otin pois), lippis päässä ja toppakengät jalassa. Tai sitten menen nimenomaan niillä. Farkutkin vaihdan pieruverkkareihin. 

Tämä teksti on hyvä päättää vielä lainaukseen Muusan kommentista: “Nyt ne pieruverkkarit siis jalkaan ja lompsottelemaan tomuisille kaduille lempeä hymy huulilla; näytä ihan vähän rönttäisemmältä ja testaa onko sillä vaikutusta tosielämän tinderissä?! Tavalliset tytöt kyllä tunnistaa tavallisen pojan.”

Hauskaa iltaa! Terveisin!

-Ihan tavallinen poika, Esko-

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Iida 14.3.2019 at 06:11

  Eipä ole helppoa sinkkumiehellä, ei. Muutenkin tässä nykyään vallitsevassa some-maailmassa ei ole helppoa tavata aitoa ihmistä, saatikka sellaista kainaloon saada (tässä vaiheessa ehkä sinuna korvaisin ”variksen” jos siihen tilalle sellainen oikea eloveenatyttö ilmaantuisi). Mistä tietää ken on aito..kuinka moni roikkuu mukana julkisuuden toivossa..kenellä on tunteita oikeaa Eskoa kohtaan eikä sitä jonka kuvan on itse maalannut lehtien ja muiden kirjoitusten perusteella? Vahvasti uskoisin tässä pieruverkkariteoriaan! Kun pieruverkkareissa tallustaa menemään pitkin rantaa, jalkaan ehkä kannattaisi toppakenkien sijaan laittaa lenkkarit, ja eloveena-naapurintyttö siihen eteen tupsahtaa niin rakkauselokuvan lopputunnari soimaan välittömästi <3 Tällä kommentillani ei ole päätä eikä häntää, mutta rivien välistä luettuna pointtina saattaisi olla että pieruverkkarit kunniaan 😉

  • Reply Esko 15.3.2019 at 21:57

   #pieruverkkariteoria kunniaan! Kiitos Iida viestistä. Varis on oikein hyvä tuossa kainalossa toistaiseksi. Vähän hiljainen tosin. 😀 Hauskaa viikonloppua!!

 • Reply Vivi Vinna 15.3.2019 at 00:07

  Tää oli jotenkin sympaattinen postaus! Mutta joo, jos ei ole helppoa sinkkumiehillä, niin voin sanoa, ettei myöskään naisilla, gröhöm. 🙂
  Mukavaa viikon jatkoa! <3

  • Reply Esko 15.3.2019 at 21:55

   Oi, kiitos samoin sinulle Vivi! 🔥🔥

 • Reply Vivi Vinna 15.3.2019 at 00:15

  Ps. En ota kantaa tuohon julkisuusjuttuun. Siut tiedän ainoastaan blogisi kautta. Mutta näin yleisesti miettien…Luulen, ettei julkisuus ole este, jos tyyppi muuten vaikuttaa ookoolta. 🙂

  • Reply Esko 15.3.2019 at 21:54

   Näin minäkin ajattelen Vivi. ❄

  Leave a Reply

  Categories

  Archives