Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Älä jätä minua!

16.12.2020

Oletko sinä semmoista suunnitellut? Yhteinen taipaleemme on kuitenkin ollut hyvä, tasaisen hyvä. Velvollisuutemme olemme molempiin suuntiin hoitaneet moitteettomasti. Joskus sinä et ole minua riittävän ajoissa muistanut huomioida. Tästä olen sinua vieläpä ihan perinteisellä kirjeellä sitten muistuttanut. Oikeaan alakulmaan korostetuilla kirjaimilla HETI kirjoittanut. Kyllä, niissä tilanteissa meinasin sinut ainakin hetkeksi elämästäni pois sulkea. En haluaisi, että huomion eteen täytyy noin paljon työtä tehdä. Kyllä sinä sitten velvollisuutesi hoidit ja annoit vielä vähän ekstraakin, kun niin toivoin.

Suhteemme alkoi todella yllättäen. Kuin salama kirkkaalta taivaalta kauppakeskuksen uumenissa minä sinulle omistauduin. Muistan sen, kun sinun kanssa ensimmäisen illan kotonasi vietin. Asettelit ja kokeilit vaikka miten päin. Minä en ihan heti siihen räpellykseen syttynyt. Vinkkejä jouduit ihan ammattilaiselta kysymään. Kova paikka se näytti olevan miehelle, joka näissä hommissa aina kykyjään suurentelee. Sitten se valo minussa syttyi kuin syttyikin ja oli niinsanotusti kaista auki. 

Vuosien saatossa suhteemme pysyi hyvin tasaisena. Minä suoritin, suoritin ja suoritin lupaamallani varmuudella. Ehkäpä juuri se sinut sai janoamaan jotain uutta, parempaa, hienompaa ja hohdokkaampaa. Suhteemme myös päättyi täysin yllättäen. En minä sitä ihan helpolla hyväksynyt. Asiasta kuultuani lähetin sinulle useampia vanhan koulukunnan tekstiviestejä. En vain voinut tai no myönnän, halunnut ymmärtää, että noin vain sinä minut voit jättää. Lupasin lahjakortteja ja vaikka minkälaisia paketteja. En vain saanut päätäsi kääntymään, en vaikka kuinka yritin. 

Noh, kaikkea hyvää minä sinulle haluan tässä uudessa suhteessasi toivottaa. Kyllähän se vähän suoraan sanottuna v€%/aa, että tuolla uudella ne valot paljon kirkkaampana loistavat. Sivusta sain kyllä sinun ja hänen ensimmäistä iltaa seurata. Samaa räpellystä jälleen kerran. Tällä kertaa jouduit ihan jollekin OmaGurulle soittamaan, sinä saatanan tunari! Vahingonilosta naurahdin, kun sinne pahvilaatikkoon minut asettelit ja sen viimeisen sinetin suhteellemme annoit. 

Kyllä, minä Esko Sakari vaihdoin nettiliittymää ja eipä ole kovin monen suhteen jälkeen näin hanakasti perääni kyselty. Joskus on vain tehtävä niitä kipeitä valintoja.

Illanjatkoja!

Esko

// Kuva: Amanda Aho //

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply