Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Uusi tauluni

18.1.2023

Asuntohommia pitkästä aikaa. Ja sinänsähän ne ovat juurikin nyt henkilökohtaisella tasolla ajankohtaisia. Oli korkojen tarkistus tuossa joulukuun lopussa ja sinä päivänä tunsin suurta onnea. Olin silloin aikoinaan lainan ottaessani varautunut korkojen nousuun ottamalla pitkän korkosuojauksen. Näinpä kuukausittaiset asumiskuluni eivät nousseet, kun parilla kympillä, onneksi. On tuo Euriborin käyrä kohonnut viime aikoina melkoisen kovaa vauhtia.

Varsinainen kirjoitus kuitenkin liittyy vuonoseinälleni vihdoin ja viimein löytyneeseen tauluun. Remontin jälkeen melkoisen kauan mietiskelin, jotta mitäköhän siihen laittaisi. Aluksi kokeilin siihen serkkuni näyttelystä ostettua Brittney Grinerin puhuttelevaa teosta. Sen jälkeen hankin kirpputorilta Arabian Kalevala-lautassarjan. Sen kiinnittäminen olisi ollut liian haastavaa. Ja täysin sattumalta Lahden Petit St. Lousista ostetun t-paidan kautta löysin tuon Vogue-taulun nuoren, lahjakkaan taiteilijan. @jabetsson Instagramissa.

Otin häneen yhteyttä ja tiedustelin, josko hän voisi minulle taulun tehdä. Ja sehän onnistui. Tämän jälkeen kysyin, josko hän voisi sen vielä personoida minun asuntooni. Ja sehän onnistui. Nuo huulet on siis väriltään muokattu tuon taustaseinän mukaan. Aika täyden kympin palvelua, etten sanoisi. Lähes kaikki kotini taulut ovat lahtelaisten nuorten taiteilijoiden luomuksia. Ei ole ainakaan kaikilla ihan samanlaisia.

Ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilin taulun kiinnitykseen taulutarroja. Tämän kokeilun jälkeen en kyllä muita käytäkään. Ovat meinaa äärimmäisen käteviä. Esko ja kiviseinä on todella huono yhdistelmä. Esko, iskuporakone ja seinä, jonka sisällä menee vesiputkia on vielä huonompi yhdistelmä. Ei tarvinnut kiinnitystarrojen kanssa tuommoisia pohtia.

Omasta mielestäni sopii tuohon täydellisesti. 

-Esko-

Comments (%)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tässäkö syksyn suurin remonttihitti? – E2O 5.10.2023 at 17:20

    […] kuivui se varmasti monille tuttu Tikkurilan Vuono. Eli eipä ollut vielä rimaseinän aika. Tuon todella hienon Vogue- taulun hankin vuonoseinääni koristamaan ja mietin, että tämä on täs… Oli aika siis siirtää rimaseinähaavet odottamaan parempia […]

  • Leave a Reply