Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Mä näitä polkuja rullaan…

16.6.2017

Aurinkoinen baana, onneksi. Hyvä musiikki. Virvoittama juoma ja ilmastointi. Tällä yhdistelmällä elämässäni lisääntyneet kilometrit ovat menneet hyvinkin helposti. Puhun nyt siis tuolla maanteillä vietetyistä kilometreistä. Pikkumimmi on kokenut reissaaja ja hänen kanssaan matkat taittuvat mukavasti höpötellen ja hänen Spotify-listojaan kuunnellen. Juuri tällä hetkellä Lahen oma likka Laura Voutilainen on kovimmassa huudossa.

Täytyy sitten keksiä hieman toisentyyppisiä virikkeitä tuonne loka- ja marraskuisiin iltoihin. Noh, sinne on aikaa ja niin, se musiikki. Se on kyllä erittäin olennainen osa tuonne tien päälle. Matkalauluja, legendaarisia matkalauluja…

Aurinkoista perjantaita!

-Esko-

// Nissan Leaf sähköauto testikäytössä, kuva: Pasi Salervo //

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Pablo 16.6.2017 at 20:31

  Hyvät kuvat

  • Reply Esko Kyrö 17.6.2017 at 09:25

   No, todellakin…:)

 • Reply Saara 17.6.2017 at 13:06

  Miten sä et saa postattua mitään uusia aiheita tänne, vaan pyörittelet näitä samoja aiheita viikoista toiseen. Tulee fiilis, että teet tätä ainoastaan rahan vuoksi. Sen lisäksi lähes jokainen postauksesi on yhteistyöpostaus, joka tarkoittaa sitä, että saat ilmaiseksi näitä tuotteita.

  • Reply Esko Kyrö 17.6.2017 at 18:03

   Heippa Saara!
   Eiköhän tässä jossain vaiheessa saada variaatioita aiheisiin, toivottavasti. Rahan takii, vai miten se Antti Tuisku lauloi? Ei, en tee tätä suinkaan rahan takia. Nautin kirjoittamisesta ja ajoittain on mukava tehdä mielekkäitä yhteistyöjuttuja. Oikein aurinkoista kesää sinulle!!

   • Reply LukijaTee 21.6.2017 at 13:07

    Esko älä vaan lopeta näitä musa postauksia, täällä tykätään tosi paljon!!!!! En ehdi enää koskaan kuuntelemaan musiikkia ja täältä löytää niin hyviä unohduksissa olleita biisejä. Nytkin Teharit, ai että❤.

    • Reply Esko Kyrö 21.6.2017 at 17:58

     Moikka LukijaTee!
     No, en toki lopeta. Noita tehdessään itsekin löytää ja palauttelee mieleen kauan unholassa olleita biisejä. Ai, että!!

  Leave a Reply