Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Miten päädyin asumaan hotelliin?

9.1.2022

MAJOITUS SAATU: Hotel Katajanokka

Ei s%&€/!a, tai siis EI he&/%#€i. Oma asuntoni tulee menemään lähiaikoina täydelliseen remonttiin. Mitäpä sitä sitten? Jossainhan sitä täytyy asustella ja katto pääni päälle löytää. Laitoin Instagramiini kuvan asian tiimoilta. Ja se lämminhenkisten viestien sekä majoitusehdotusten tulva lämmitti kyllä sydäntäni niin kovin paljon. Sosiaalinen media esitteli sitä parasta puoltaan. Sain useita tarjouksia erinäisistä patjapaikoista ja sain myös useampia seuraavanlaisia viestejä: Nythän sä voisit Esko ehdottaa jollekin hotellille yhteistyökuvioita.

Esko ja yhteistyökuvioiden ehdottelu. No se kyllä kuulostaa itselleni hyvin vieraalta. Enhän minä nyt kehtaa mitään tuommoisia kysellä, en. Nyt oli kuitenkin sen verran selkä rakennevaurioista seinää vasten, että otin nöyrästi puhelimen käteeni ja laitoin viestiä menemään. Viesti lähti Hyvinkäälle ja ihmiselle, johon olin tutustunut siellä kuukauden asustellessani. Hän työskentelee Hotelli Sveitsissä, joka on itselleni se Hyvinkään tyylikäs turvasatama aina siellä vieraillessani. Tätä turvasatamaa minä ajattelin itselleni ehdottaa tässä hetkittäisessä haaksirikossa.

Ja se suhtautuminen tähän asiaan. Empatia, hyväntahtoisuus ja auttaminen oli aivan ihanaa. Minut ohjattiin puheille samaiseen hotelliketjuun kuuluvan Hotel Katajanokan johtajan kanssa. Kävin tapaamassa häntä ja nyt toistan itseäni. Empatia, hyväntahtoisuus ja auttaminen oli aivan ihanaa. Sovimme asioista ja tällä hetkellä makailen täällä aivan mielettömän huoneen sängyllä naputtelemassa tätä juttua. Ajoittain sitä joutuu edelleen raapimaan päätään ja miettimään, että onkohan tämä nyt ihan totta?

Olen täällä nyt muutaman päivän viettänyt ja on vähän semmoinen anteeksipyytelevä olo. Enhän minä nyt voi mitään tämmöistä ansaita. Tämä nyt on ihan liikaa. Aamiaisella tursottelin kermavaahtoa Nutella-pannareiden päälle ja kyllä siinä väkisinkin nousi hymy huulille. Kyllä nyt täytyy vaan osata nauttia ja ottaa kaikki kokemukset irti siitä, mitä tämä seikkailu tarjoaa. Tämä seikkailu, jonka tulen aivan varmasti muistamaan koko loppuelämäni.

Ja voiko olla paljon parempaa paikkaa seikkailla, kun Hotel Katajanokka? Vanha vankilarakennus kätkee sisälleen kyllä niin paljon tarinoita, täysin uniikkeja historiallisia vivahteita ja aivan mielettömän mukavaa henkilökuntaa. Täällä on ollut aivan mahtavaa olla ja tulen täältä varmasti todella paljon myös kirjoittelemaan. Eskon evakkopäiväkirjat alkakoon.

Ihanaa iltaa täältä Katajanokalta!

Esko  

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Outi 10.1.2022 at 22:11

  Ihan mieletöntä että ongelmaan löytyi noi upea ratkaisu. Nauti ❤️

  • Reply Esko 11.1.2022 at 14:36

   Oi, moi Outi…

   Kiva kuulla sinusta ja tämä ratkaisu oli kyllä aivan mieletön. Nautin kyllä niiiin täysillä, tai yritän ainakin. ☺️

   Kivaa alkanutta vuotta!

 • Reply 🤷🏼‍♀️ 14.1.2022 at 23:25

  Voi, kunpa tuollainen apu olisi mahdollista ”ihan tavallisillekin ihmisille”!

  • Reply Esko 15.1.2022 at 18:33

   Hyvin tavallisena ihmisenä itseäni pidän.

   Oikein kivaa viikonloppua sinulle 🙏🏻❄️

  Leave a Reply