Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, ,

Rentoutumista, hotellilakanoita ja lilluttelua…

23.11.2017

Lahjakortin mahdollisti Holiday Club

Voi, että! Olihan arvonta. Kiitos teille. Lähditte kyllä mukaan todella hienosti ja kommenttikenttään ilmestyi minun vastaukseni mukaan lukien 396 (kolmesataayhdeksänkymmentäkuusi) viestiä. Yhteinen aika kiireisen arjen keskelle tulisi varmasti jokaiselle tarpeeseen ja voisipa näitä lahjakortteja jakaa teille ihan kaikille. Tällä kertaa arpaonni kuitenkin suosi IIRISTÄ. Niin suuret onnittelut sinulle.

”Rakkaani, yllättäen ja pyytämättä löytyneen sielunkumppanini kanssa lähtisin. Arjen haasteet ja pyöritys eivät vielä toistaiseksi anna meille luontevasti kovinkaan paljoa yhteistä aikaa rauhassa joten yksi tälläinen irtiotto olisi kuin tankkaus hellyyden bensatankkiin. Taas jaksaa painaa kohti yhteistä päämäärää.”

Eipä muuta, kun kylpylään rentoutumaan ja tankki täyteen, onnea!!

-Esko-

P.S. Laitatko Iiris minulle vielä sähköpostilla tietosi, niin saadaan lahjakortti perille. (kyro.esko@gmail.com)

// Kuva: Pasi Salervo //

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply