Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Maailman hienoin esine

23.11.2017

Nyt minä sen sain. Tuota esinettä olen etsinyt todella kauan. Sain täysin uniikin käsinmaalatun kappaleen. Oppilaani äiti sen minulle tilaustyönä teki. Olen pikkupojasta asti ollut viehättynyt maatuskoihin. Jotain koukuttavaa siinä on, kun kasaa ja purkaa, kasaa ja purkaa. Ja maatuska on mielestäni maailman hienoin esine. Tuo uusi mummelini saa varmasti paraatipaikan asunnostani.

Maatuska on saanut myös paraatipaikan vasemmasta kädestäni. Kirjoittelin aiemmin Eskon tatuointitarinoista ja lukaisin silloin kirjoitetun tekstin läpi. Pakko epäsuomalaisesti kehua hieman itseään ja taputtaa olkapäälle. Hyvä Esko, hienon kuvauksen olit tatuoinnistasi kirjoittanut. Ihmisellä on kuoret ja niiden sisällä uusia puolia. Se uloin kuori voi rikkoutua, mutta sisällä on aina uusia. Viimeisien vuosien aikana minun henkilökohtainen maatuskani on avautunut. Se on kasattu ja purettu. Se on kasattu ja purettu. Henkilökohtaisen maatuskani sisältä on löytynyt ihan uusia puolia. Ei niitä olisi sieltä koskaan löytynyt jos ei sitä ulointa kuorta olisi lyöty pieniksi sirpaleiksi. Henkilökohtainen maatuskani on taas kasattu. Kasvoilla vieno hymy ja silmissä elämää janoava katse.

Varmasti sen henkilökohtaisen maatuskani joutuu vielä useaan otteeseen tässä elämässä purkamaan, mutta nyt on tiedossa kuinka se kasataan. Kuinka palaset loksahtavat juuri oikeille paikoilleen. Maalipinta saattaa vuosien saatossa hieman rapistua, mutta kuulukoon se elämään. Yhtään palasta ei saa siitä henkilökohtaisesta maatuskasta koskaan kadottaa. Syvällä sisällä asuu aina myös se pieni maatuska.

Se kaikista tärkein, jonka ympärille ne suuremmat alkavat kasaantumaan.

-Esko-

P.S. Kylpylähommat on myös arvottu. Onnnneeeeaa voittajalle.

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Heli 23.11.2017 at 20:22

  Olinpa kyllä unohtanut maatuskan. Lapsuuden kodissa oli sellainen ja se kyllä tuli purettua ja kasattua toooosi monta kertaa ja kaikki piti olla täydellisesti kohdallaan ????

 • Reply Esko 23.11.2017 at 21:48

  No hyvä, että palauttelin mieleen…???? Kyllä, se on tarkkaa hommaa. Kivaa alkavaa viikonloppua!!

 • Reply minttu 24.11.2017 at 16:15

  Maatuskat olivat jo unohtuneet, enää ei ole hetkeen niitä kasattu. Oma tärkeä jo edesmennyt mummini tuli heti näistä mieleen..hänen luonaan ihania maatuskoja oli useita ja veljieni kanssa niitä kasattiin lukemattomia kertoja.

  • Reply Esko Kyrö 24.11.2017 at 17:36

   Heippa Minttu! Itsekin taisin juuri mummullani noita pikkupoikana kasailla. Olkoon tuo kunnianosoitus kaikille mummoille!…???? Kivaa viikonloppua!!

 • Reply Veera 3.12.2017 at 07:56

  Homomaatuska Tomppa (google löytää kyllä) on oma, henkilökohtainen suosikkini. Ehkä ainoa maatuska, jonka kotiini huolisin. Rauhallisen värinen, mutta täynnä asennetta. Ja itseään.

  • Reply Esko Kyrö 4.12.2017 at 21:02

   Kiitos!!
   Täytyy käydä Tomppa Googlaamassa..:)

  Leave a Reply