Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kyllä kierrätyskeskuksesta löytyy

13.6.2019

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Suomen Blogimedia ja Hyvinkään kaupunki

Se alkaa olemaan Hyvinkäähommat kohta takanapäin. Sunnuntaina on tulossa kiteytyskirjoitus tästä erikoisesta matkasta. Tapasin toissapäivänä tuossa viereisessä leikkipuistossa mukavan tyypin, joka oli seurannut tätä projektia suurella mielenkiinnolla. Hän toivoi tästä popup-asunnostani hieman enemmän kuvia. Täytyyhän sitä toiveet toteuttaa, tietysti.

Toivoin projektin varmistututtua, että en veisi Hyvinkäälle juuri mitään omia kalusteitani, vaan asuntoni saa toteuttaa lähes kokonaan kierrätyskeskuksen kamppeilla. Vähän sain vielä sekaan Lundian lainahuonekaluja ja silläpä se homma sitten oli hoidettu. Oli melkoisen jännittävää astua ensimmäistä kertaa asumukseen, josta et tiedä yhtään mitään. Ensimmäiset päivät ajelin joka paikkaan navigaattorilla.

Asunnostani oli saatu tosi kiva. Löytyi keinutuolia, vanhaa kirjoituskonetta, puhelin ja olipa vaatekaappiini piilotettu semmoinen aikuisten VHS-video. Hiveli huumorintajuani, kiitos. Paikallinen taitelija LauraH oli maalannut tauluja seiniä koristamaan, wau! Tämä ihmisten ystävällisyys on ollut kyllä todella mieltä lämmittävää.

Pikkumimmiä kiehtoi suuresti vanha puhelin ja kirjoituskone. Siinä minä samalla kerroin, kun isä oli pieni niin…

Kuka muuten muistaa linjojen numeron?

P.S. Meikä huomenna Hyvinkää-projektin tiimoilta Radio Suomen suorassa lähetyksessä noin kello 8.40.

-Esko-

Comments (3)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply …kun Esko vähän ihastui – E2O 16.6.2019 at 20:06

  […] (kuvia) Hyvinkäällä sijaitsi Metsäkaltevassa. Menimme tyttäreni kanssa viereiseen leikkipuistoon. Hän […]

 • Reply Kirmi 17.6.2019 at 18:40

  Näyttää mainiolta Hyvinkää-kodilta ja ideana kiva, että on voitu sisustaa vähän erilaiseksi. Itse bongasin kuvista tuon pyöreän smile-mukin. Itse sain samanlaisen 9-vuotissynttäreillä lahjaksi parhaalta kaveriltani ja se oli kyllä hieno muki silloin. 🙂

  • Reply Esko 17.6.2019 at 19:19

   Heippa Kirmi!
   Sinne se jäi Hyvinkää-koti taakse tavaroineen. Tuo smile-muki mun piti ottaa mukaan opehuoneeseen. Unohin…🙈

  Leave a Reply