Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kyllä kierrätyskeskuksesta löytyy

13.6.2019

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Suomen Blogimedia ja Hyvinkään kaupunki

Se alkaa olemaan Hyvinkäähommat kohta takanapäin. Sunnuntaina on tulossa kiteytyskirjoitus tästä erikoisesta matkasta. Tapasin toissapäivänä tuossa viereisessä leikkipuistossa mukavan tyypin, joka oli seurannut tätä projektia suurella mielenkiinnolla. Hän toivoi tästä popup-asunnostani hieman enemmän kuvia. Täytyyhän sitä toiveet toteuttaa, tietysti.

Toivoin projektin varmistututtua, että en veisi Hyvinkäälle juuri mitään omia kalusteitani, vaan asuntoni saa toteuttaa lähes kokonaan kierrätyskeskuksen kamppeilla. Vähän sain vielä sekaan Lundian lainahuonekaluja ja silläpä se homma sitten oli hoidettu. Oli melkoisen jännittävää astua ensimmäistä kertaa asumukseen, josta et tiedä yhtään mitään. Ensimmäiset päivät ajelin joka paikkaan navigaattorilla.

Asunnostani oli saatu tosi kiva. Löytyi keinutuolia, vanhaa kirjoituskonetta, puhelin ja olipa vaatekaappiini piilotettu semmoinen aikuisten VHS-video. Hiveli huumorintajuani, kiitos. Paikallinen taitelija LauraH oli maalannut tauluja seiniä koristamaan, wau! Tämä ihmisten ystävällisyys on ollut kyllä todella mieltä lämmittävää.

Pikkumimmiä kiehtoi suuresti vanha puhelin ja kirjoituskone. Siinä minä samalla kerroin, kun isä oli pieni niin…

Kuka muuten muistaa linjojen numeron?

P.S. Meikä huomenna Hyvinkää-projektin tiimoilta Radio Suomen suorassa lähetyksessä noin kello 8.40.

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply