Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Tämä tempaus onnistui täydellisesti

3.12.2019

Voi, että! Tänään ollut kyllä todella hyvä mieli. Aivan hetken mielijohteesta keksitty hyväntekeväisyysidea otti oikein kunnolla tuulta alleen ja onnistui täydellisesti. Sähköpostiin saapui viestejä ja hyväntekeväisyyspukin kalenteri alkaakin olla jo täynnä. Toki edelleen voi viestejä laittaa jos saataisiin vielä pari kohdetta mahtumaan. En oikein osannut edes ajatella miten itselleni niin pieni teko voikin merkitä niin paljon. Ehkäpä tässä jollain tasolla korostuu se joulun perimmäinen merkitys. Pyri jakamaan iloa eteenpäin.

Tästähän täytynee kehittää ihan jokavuotinen traditio. Asusteita täytynee myös hieman vielä kehittää. Kaivelin koulumme pukuvarastoa ja sieltä löytyi nuo kauhtuneet pukkikamppeet. Vähän itse vielä tuunasin, mutta noilla ei sovi lasten eteen marssia. Haluan mielummin jättää iloisia ja lämminhenkisiä muistoja.

Kiitos teille kaikille kivasta vastaanotosta! Nyt pukkikamat vielä hetkeksi narikkaan ja aattona palataan asiaan.

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply